Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Mertkarpuz4627

Kür önerisi olan ?

Önerilen İletiler

rastlantisal    3.769
Mertkarpuz4627, 4 saat önce yazdı:

Güncel formum bu şekilde. 27 yaş 1.70 boy 70 kg. Daha önce kür geçmişim oldu.

Önerebileceğiniz kürler nelerdir.

Merhabalar. Kürdeki amaç nedir? Ona göre bir şeyler söyleyeyim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ozgur511    38
Mertkarpuz4627, 6 saat önce yazdı:

Güncel formum bu şekilde. 27 yaş 1.70 boy 70 kg. Daha önce kür geçmişim oldu.

Önerebileceğiniz kürler nelerdir. @rastlantisal

IMG_20211112_014354_083.jpg

Daha önce hangi kürlere girdin kardeşim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ozgur511, 07.01.2023 - 15:40 yazdı:

Daha önce hangi kürlere girdin kardeşim 

Testo bolde deca danabol / testo bolde tren / en sonda 1,5 sene önce testo boldenon girdim son girdiğim kürden önce 2 sene spora gidemedim pandemi askerlik derken geri toparlanmak adına 1.5 sene önce girdim ve formum bu hale geldi. Planım ise güzel ve temiz bir bulk yapıp peşine define olmak.

rastlantisal, 07.01.2023 - 12:52 yazdı:

Merhabalar. Kürdeki amaç nedir? Ona göre bir şeyler söyleyeyim.

Büyümekte artık zorlanıyorum kilo alamıyorum 1 seneye yakındır takviyesiz şekilde düzenli antreman ve düzenli beslenme ile ilerliyorum ama kiloda artış yakalayamıyorum. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rota    227
gönderildi (düzenlendi)
Mertkarpuz4627, 3 dakika önce yazdı:

Büyümekte artık zorlanıyorum kilo alamıyorum 1 seneye yakındır takviyesiz şekilde düzenli antreman ve düzenli beslenme ile ilerliyorum ama kiloda artış yakalayamıyorum. 

Kiloda artış protein miktarını artırarak ancak mümkün olur. İlaç 2. planda. Min 500 testo ile deneyebilirsin kendini. Testoyu yüksek tutmamın sebebi yanına anabolizan koymamak olsun. Uzun süre only yapmak daha iyidir her zaman. Kalıcı olur, pctsi basit olur, zararı belli seviyede olur. Tabi bunu desteklemek için eczane ürünleri kullan. İlaçları Burak Hoca veya güvendiğin orjinal Balkan, Sp satan birinden temin et. Baktın yine olmuyor NPP, Tren gibi devler oyuna girer o zaman.

tarihinde Rota tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rota, 3 dakika önce yazdı:

Kiloda artış protein miktarını artırarak ancak mümkün olur. İlaç 2. planda. Min 500 testo ile deneyebilirsin kendini. Testoyu yüksek tutmamın sebebi yanına anabolizan koymamak olsun. Uzun süre only yapmak daha iyidir her zaman. Kalıcı olur, pctsi basit olur, zararı belli seviyede olur. Tabi bunu desteklemek için eczane ürünleri kullan. İlaçları Burak Hoca veya güvendiğin orjinal Balkan, Sp satan birinden temin et. Baktın yine olmuyor NPP, Tren gibi devler oyuna girer o zaman.

Hocam zaten ben 50 kiloyken bile doğal yollarla denemediğim süreç kalmamıştı ve sporda aynı keza yapıyordum en son anabolik kullandım ve 78 kere kadar çıktım sağlıklı şekilde geri 2 sene ara verince 65 e geriledim ister istemez düzensiz yaşayınca ama geri toparlanmak adına 10 haftalık testo bolde yaptım ve 1 senedirde bişey kullanmıyorum. Benim kendi fikrim 16 haftalık testo bolde girmek ve büyüyebildiğim kadar temiz şekilde kütle ve hacim kazanmak. Peşinede 8 haftalık bir define kürü yapmak 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rota, 6 dakika önce yazdı:

Tren ve deca kürüde yaptım bu arada ama ağır ilaçlar olduğu için 1 er kez girdim kürlerine bir dahada girmek istemedim çünkü yan etkileri vs. ağır oluyor. Onun yerine testo bolde devam etmeyi düşünüyorum en azından etkilerini net şekilde kestirebiliyoruz tedavisi daha rahat ve zorlayıcı olmuyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ozgur511    38
Mertkarpuz4627, 1 dakika önce yazdı:

Tren ve deca kürüde yaptım bu arada ama ağır ilaçlar olduğu için 1 er kez girdim kürlerine bir dahada girmek istemedim çünkü yan etkileri vs. ağır oluyor. Onun yerine testo bolde devam etmeyi düşünüyorum en azından etkilerini net şekilde kestirebiliyoruz tedavisi daha rahat ve zorlayıcı olmuyor

Son yaptığın testo bolde küründen iyi etki aldın mı çünkü tren kullandıktan sonra boldenondan tepki alamıyor sporcular 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ozgur511, Şimdi yazdı:

Son yaptığın testo bolde küründen iyi etki aldın mı çünkü tren kullandıktan sonra boldenondan tepki alamıyor sporcular 

Valla dostum ben 2 hatta 2.5 sene elimi ne spora atabildim nede başka bişey 2.5 sene ara verip ilaça tekrar dönünce ister istemez vücut tepki gösterdi hatta 13 kilo aldım ve bunun sadece 3 kilosu atıldı geri kalan 10 kilo hala vücutta ve aynı şekilde devam ediyorum ama aynı konuda bende sana katılıyorum haklısın bende şaşırdım tepki göstermesine 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.769
Mertkarpuz4627, 7 saat önce yazdı:

Kürü kesince aldıklarının gideceğinin farkında olarak bu kararı aldığını umuyorum.

20 hafta doz artırarak only sustanon çok güzel işini görecektir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal, 2 saat önce yazdı:

Kürü kesince aldıklarının gideceğinin farkında olarak bu kararı aldığını umuyorum.

20 hafta doz artırarak only sustanon çok güzel işini görecektir.

Tabikide farkındayım hocam kalıcı olabilmesi için zatem kür bittikten sonra sanki yeni küre girmiş gibi devam ederek kaybetmemek için daha fazla çaba gösteriyorum. Sustanon ağır olmaz mı hocam. Ben daha çok testo boldenon taraftarıyım. Ama tabi tecrübeli olan sizsiniz nasıl uygun görürseniz.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.769
Mertkarpuz4627, 3 dakika önce yazdı:

Tabikide farkındayım hocam kalıcı olabilmesi için zatem kür bittikten sonra sanki yeni küre girmiş gibi devam ederek kaybetmemek için daha fazla çaba gösteriyorum. Sustanon ağır olmaz mı hocam. Ben daha çok testo boldenon taraftarıyım. Ama tabi tecrübeli olan sizsiniz nasıl uygun görürseniz.

Sustanon hiç bir koşulda Enhantate + boldenon ikilisinden ağır olamaz.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ozgur511    38
Mertkarpuz4627, 50 dakika önce yazdı:

Kardeşim bence ilaç kullanma yada only testo veya susmanın kullan vücudun tam atletik vücut çok iyi bence 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal, 09.01.2023 - 09:20 yazdı:

Sustanon hiç bir koşulda Enhantate + boldenon ikilisinden ağır olamaz.

Siz öyle diyorsanız haklısınız hocam tavsiyeniz için teşekkür ederim 

Ozgur511, 09.01.2023 - 10:08 yazdı:

Kardeşim bence ilaç kullanma yada only testo veya susmanın kullan vücudun tam atletik vücut çok iyi bence 

Vücut iyi iyide teşekkür ederim boy yok kardeşim bee 😏

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.769
Mertkarpuz4627, 43 dakika önce yazdı:

Siz öyle diyorsanız haklısınız hocam tavsiyeniz için teşekkür ederim 

Vücut iyi iyide teşekkür ederim boy yok kardeşim bee 😏

Boy olmaması bu spor için bir avantaj yalnız :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal, 9 saat önce yazdı:

Boy olmaması bu spor için bir avantaj yalnız :)

Kesinlikle hocam katılıyorum kısa kas her zaman için daha hızlı gelişim gösterir ve daha ağır çalışmaya yardımcı olur bunun faydasını çok gördüm 😊

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.