Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Jacop

Son 7 hafta

Önerilen İletiler

Jacop    62

Only testo kürümü bitirmeme son 7 hafta kaldı güncel olarak 84 kiloyum kür sonuna kadar 90 kiloyu geçmek adına anapolon kullanmayı düşünüyorum.

Kullanmak mantıklı mı?

Bıraktıktan sonra ne kadarlık bir kayıp yaşanır?

Kullanırken mılk thıstle dışında bir koruyucu gerekir mi?

Ben 4 haftalık bir kullanım düşünüyorum doğru kullanım süresi nedir

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hwidka1    43

bence kullanma kullanacaksan da koruyucu kesinlike al ben anapolon kullandığımda verim alamadım tabi nerden aldığına göre değişecektir 4 hafta kısa bir süre (kayıp çok yaşamamak adına) adeleyi iyi doldurman lazım bana göre hedefin 90 kilo sonuçda 

tarihinde Hwidka1 tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
swezy    191
Jacop, 9 dakika önce yazdı:

Only testo kürümü bitirmeme son 7 hafta kaldı güncel olarak 84 kiloyum kür sonuna kadar 90 kiloyu geçmek adına anapolon kullanmayı düşünüyorum.

Kullanmak mantıklı mı?

kullanmamanı öneririm kanka. tr eczane anapolonu kullanmıştım ben çok eskiden. 2 kutu kadar. kullanım sırasında efsane güç artışı+5kg kadar su tutumu yapmıştı. bırakınca hepsini olduğu gibi verdim. kullanım esnasında sarılık da yapıyordu bende😁 hiç bulaşma derim ama karar senin 

(tr anapolonun deli gibi çalıştığı dönemler)

tarihinde swezy tarafından düzenlendi
  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Chitizenfour    103

Benimde 8 hafta var bende düşünüyorum aslında anapolon ama kararsızım. Eczane anapolonlar eskisi gibi etki vermediği söyleniyor bilemedim. Kür sonunda mantıklı mı diye

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jacop    62
Chitizenfour, 5 dakika önce yazdı:

Benimde 8 hafta var bende düşünüyorum aslında anapolon ama kararsızım. Eczane anapolonlar eskisi gibi etki vermediği söyleniyor bilemedim. Kür sonunda mantıklı mı diye

Söylendiği gibi sadece su tutuyorsa kullanmanın anlamı yok.Okuduğum eski konularda bazı arkadaşlar kullanımı kestikten sonra kilo düşüşü yaşamadıklarını söylemişler kişiden kişiye değişkenlik gösteriyor olabilir tecrübe edenlerden yorum bekliyorum 

tarihinde Jacop tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Chitizenfour    103
Jacop, Şimdi yazdı:

Söylendiği gibi sadece su tutuyorsa kullanmanın anlamı yok.Okuduğum eski konularda bazı arkadaşlar kullanımı kestikten sonra kilo düşüşü yaşamadıklarını söylemişler kişiden kişiye değişkenlik gösteriyor olabilir tecrübe eden arkadaşlardan yorum bekliyorum 

Yardımcı olabilirlerse acil tarafından memnun kalırım :) Sınırdayım arkadaş gitti çarşıda aldırayım diye sordum yoksa ulaşımım zor:) 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    645
Jacop, 5 saat önce yazdı:

Kullanmak mantıklı mı?

4 hafta kullanabilirsin, anapolon prolaktini yükseltebilir o yüzden elinin altında dostinex ya da cabaser bulunsun

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jacop    62
hectordoyle, 23 dakika önce yazdı:

4 hafta kullanabilirsin, anapolon prolaktini yükseltebilir o yüzden elinin altında dostinex ya da cabaser bulunsun

Elimde bir şey kalmayacaksa tablet işine hiç girmek istemiyorum daha önce kullandıysan elinde ne kadarlık bir kütle kazanımı oldu dostum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    645
Jacop, 15 dakika önce yazdı:

Elimde bir şey kalmayacaksa tablet işine hiç girmek istemiyorum daha önce kullandıysan elinde ne kadarlık bir kütle kazanımı oldu dostum 

Daha önce kullanmadım ancak diğer kürümde denemeyi düşünüyorum, forumda kullananların yorumlarını okuyabilirsin. Anapolon markası olarakta eczane anapolonu yerine Iran anapolon öneririm.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
galicik    763
Jacop, 6 saat önce yazdı:

Kullanmak mantıklı mı?

Çıksan ne çıkmasan ne su tutacaksın zaten doku kazanarak çıkacağını zannediyorsan kullan ama doku falan kazanmayacaksın gereksiz yere karaciğerini yoracaksın booş. Dostum seni takip ediyorum görüyorum sürekli forumda, güzel araştırıyorsun ilerliyorsun, only testona devam et kür içi yataylıklar normal, beslenmene yüklen, beslenmeden ilerleyemiyorsan cardioları arttır ağırlıkları arttır idman sistemini değiştir şaşırt bir şekilde kendini seni tanımıyorum net bir tavsiye veremem ama +2-3 daha koyarsın boşver anapolonu falan da. Anapolonu 20 gün kullandım ben 85.7 den kür başında 92 ye kadar çıktım 15. günden sonra ilaç yataya bağladı 5 gün gözlemleyip bıraktım karaciğerlerimi daha fazla yormak istemedim, bıraktıktan sonra ciddi bir tansiyon problemi yaşadım hissedilir şekilde 1 haftada anca geçti açıkçası bir daha kullanacağımı zannetmiyorum iran anapolon kullandım. Kağıt üzerinde testodan 3 kat daha güçlü bir ilaç ama gel gelelim ki testo gibi 20 hafta kullanabileceğin bir ilaç değil ve götürdükleri daha fazla testodan. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jacop    62
galicik, 24 dakika önce yazdı:

Çıksan ne çıkmasan ne su tutacaksın zaten doku kazanarak çıkacağını zannediyorsan kullan ama doku falan kazanmayacaksın gereksiz yere karaciğerini yoracaksın booş. Dostum seni takip ediyorum görüyorum sürekli forumda, güzel araştırıyorsun ilerliyorsun, only testona devam et kür içi yataylıklar normal, beslenmene yüklen, beslenmeden ilerleyemiyorsan cardioları arttır ağırlıkları arttır idman sistemini değiştir şaşırt bir şekilde kendini seni tanımıyorum net bir tavsiye veremem ama +2-3 daha koyarsın boşver anapolonu falan da. Anapolonu 20 gün kullandım ben 85.7 den kür başında 92 ye kadar çıktım 15. günden sonra ilaç yataya bağladı 5 gün gözlemleyip bıraktım karaciğerlerimi daha fazla yormak istemedim, bıraktıktan sonra ciddi bir tansiyon problemi yaşadım hissedilir şekilde 1 haftada anca geçti açıkçası bir daha kullanacağımı zannetmiyorum iran anapolon kullandım. Kağıt üzerinde testodan 3 kat daha güçlü bir ilaç ama gel gelelim ki testo gibi 20 hafta kullanabileceğin bir ilaç değil ve götürdükleri daha fazla testodan. 

Bu aralar iştah sıkıntısı çektiğim için tartıda değişiklik görmüyorum anapolon kullanmak basit çözüm olarak gözüksede geçici kazanımlarla ilerlemek bu işi içinden çıkılmaz bir hale sokuyor dediğin gibi iştah problemini çözmek adına kardiyolarımı arttıracağım.

Yorumlarınız için teşekkürler.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
abduenes0    33

Arkadaşlar ben anapolon ile folli kombinledim 82 kilodan 94 e çıktım ilaçlar bittikten sonra 91e kadar düştüm 1000kcal arttırarak daha sert idmanlara başladım 2 ayda o kayibi tolere edebildim şuan 96 kiloyum ve sadece su tutumu değil çok temiz kas kütlesi de koydum...

Herşeyi Burak hocadan temin ettim. 

tarihinde abduenes0 tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.