Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

mstf1235

Ereksiyon ve libido sorunu yardim

Önerilen İletiler

mstf1235    14

herkese merhaba, öncelikle test sonuçlarımı yazıyorum (3 gün önce yapıldı)

FSH 7.12 ref: 1,27-19,26

LH 4.41 ref: 1,24-8,62

Estrodiol (E2) 25,05 ref: 0-20,75

prolaktin 19,71 ref: 2,64-13,13

progesteron 2.27 ref: 0,14-2,03

total testosteron 6.14 ref: 1,93-7,4

Öncelikle herhangi bir kür kullanımı yapmadım kendimce evde kondisyon amaçlı ağırlık çalışıyorum. şubat 2021-ekim 2021 arası doktor kontrolünde roaccutane sivilce ilacı kullandım ve o günden bu güne kadar artarak devam eden ereksiyon ve libido sorunu yaşıyorum. Araştırırken bu siteye denk geldim ve hormonlar ile ilgili bilgi sahibi olduğunuzu gördüm. doktorlara bu değerlerin beni etkilediğine inandıramıyorum. Lütfen bana yardım edin, ne yapmam gerekiyor nasıl bir yol izlemem gerekiyor. Şimdiden hepinize teşekkür ediyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Darknet    6

durumun psikolojik, aynı sorunu bende yaşadım. tükenişe kadar antrenman yapıyordum ağırlık antrenmanı + cardio olarak. bende e2 yüksek çıkmıştı ereksiyon sorunu oldu 1 ay sabahları aç karnına 2 tatlı kaşığı keçiboynuzu pekmezi ve antrenman şiddetini düşürdüm her şey düzeldi. dediğim gibi sendeki durum psikolojik olabilir. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mstf1235    14
mstf1235, 9 dakika önce yazdı:

Öncelikle herhangi bir kür kullanımı yapmadım kendimce evde kondisyon amaçlı ağırlık çalışıyorum. şubat 2021-ekim 2021 arası doktor kontrolünde roaccutane sivilce ilacı kullandım ve o günden bu güne kadar artarak devam eden ereksiyon ve libido sorunu yaşıyorum. Araştırırken bu siteye denk geldim ve hormonlar ile ilgili bilgi sahibi olduğunuzu gördüm. doktorlara bu değerlerin beni etkilediğine inandıramıyorum. Lütfen bana yardım edin, ne yapmam gerekiyor nasıl bir yol izlemem gerekiyor. Şimdiden hepinize teşekkür ediyorum.

ayrıca belirtmeyi unutmuşum sabah ereksiyonları ayda 2-3 gün olursa şükrediyorum. gün içinde sertleşme çok nadir oluyor. eskiden kızın elini tutunca şahlanan makine şimdi bana mısın demiyor. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mstf1235    14
Darknet, Şimdi yazdı:

durumun psikolojik, aynı sorunu bende yaşadım. tükenişe kadar antrenman yapıyordum ağırlık antrenmanı + cardio olarak. bende e2 yüksek çıkmıştı ereksiyon sorunu oldu 1 ay sabahları aç karnına 2 tatlı kaşığı keçiboynuzu pekmezi ve antrenman şiddetini düşürdüm her şey düzeldi. dediğim gibi sendeki durum psikolojik olabilir. 

bu süreçte psikolojik olarak etkilenebilecek hiçbir şey yaşamadım. olsa tamam ama her şeyim yolunda gidiyor bu sorunlar hariç. keçiboynuzu pekmezini araştıracağım teşekkür ederim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
otopsicikedi    1.511
mstf1235, 15 dakika önce yazdı:

Bu testi yapmadan önce herhangi bir cinsel eylemde bulundun mu prolaktinin yüksek çıkmasının sebebi bu olabilir eğer bulunmadıysan büyük ihtimalle libido düşüklüğünün sebebi bu olabilir. Kullandığın sivilce ilacının bu yönde etkisi var mı bilmiyorum ama.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mstf1235    14
otopsicikedi, Şimdi yazdı:

Bu testi yapmadan önce herhangi bir cinsel eylemde bulundun mu prolaktinin yüksek çıkmasının sebebi bu olabilir eğer bulunmadıysan büyük ihtimalle libido düşüklüğünün sebebi bu olabilir. Kullandığın sivilce ilacının bu yönde etkisi var mı bilmiyorum ama.

hayır bulunmadım hormon testini isteyeceğim için 4-5 gün boyunca hiçbir şey yapmadım. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
otopsicikedi    1.511
mstf1235, Şimdi yazdı:

hayır bulunmadım hormon testini isteyeceğim için 4-5 gün boyunca hiçbir şey yapmadım. 

Psikiyatri ilaçları kullanıyor musun 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mstf1235    14
otopsicikedi, Şimdi yazdı:

Psikiyatri ilaçları kullanıyor musun 

herhangi bir ilaç kullanmıyorum ağrı kesici dahil olmak üzere...

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
otopsicikedi    1.511
mstf1235, 18 dakika önce yazdı:

herhangi bir ilaç kullanmıyorum ağrı kesici dahil olmak üzere...

Dostum kullandığın sivilce ilacının yan etkilerinde depresyon belirtileri gibi şeyler mevcut bundan kaynaklı prolaktin yüksekliği olabilir büyük ihtimalle ilaçtan sonra böyle bir problemin kalmayacaktır.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mstf1235    14
otopsicikedi, 4 dakika önce yazdı:

Dostum kullandığın sivilce ilacının yan etkilerinde depresyon belirtileri gibi şeyler mevcut bundan kaynaklı prolaktin yüksekliği olabilir büyük ihtimalle ilaçtan sonra böyle bir problemin kalmayacaktır.

hocam ilaç biteli 1 yıl oldu. doktorum böyle yan etkilerinin olabileceğini ve kullanım sonrası geçeceğini söyleyince devam etmiştim. sabah ereksiyonlarım gün içindeki ereksiyonlarım çok azaldı ve gerçekten bu hormonların etkisini hissediyorum güç kaybı, eskiden yaptığım bir şeyi yaparken zorlanma vb. gibi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
otopsicikedi    1.511
mstf1235, 2 dakika önce yazdı:

hocam ilaç biteli 1 yıl oldu. doktorum böyle yan etkilerinin olabileceğini ve kullanım sonrası geçeceğini söyleyince devam etmiştim. sabah ereksiyonlarım gün içindeki ereksiyonlarım çok azaldı ve gerçekten bu hormonların etkisini hissediyorum güç kaybı, eskiden yaptığım bir şeyi yaparken zorlanma vb. gibi

Daha tecrübeli arkadaşlarımın yazmasını bekle dostum problemi çözebilcek bir bilgim yok maalesef.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mstf1235    14
otopsicikedi, 25.11.2022 - 15:11 yazdı:

Daha tecrübeli arkadaşlarımın yazmasını bekle dostum problemi çözebilcek bir bilgim yok maalesef.

teşekkür ederim

@metinav hocam site içinde çok değerli bilgilerinizle tecrübelerinizle yardımcı olduğunuzu gördüm, mümkünse sizin de yorumunuzu alabilir miyim?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.