Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

meo

testo p, masteron ve tren a için pct

Önerilen İletiler

meo    0

Merhaba,

Öncelikle herkese teşekkür etmek isterim, çünkü bu forum gerçekten de benim ilk yardım klavuzum oldu. :)

Şimdi gelelim soruma.

12 haftalık steroid kürümün 11. haftasını içindeyim.

Enjeksiyonlar haftalık olarak aşağıdaki gibi;

1-10 hf 200 mg masteron

1-10 hf 200 mg trenbolone accetat

1-4 hf 200 mg testo p

5 hf 300 mg testo p

6 hf 400 mg testo p

7 hf 300 mg testo p

8-12 hf 200 mg testo p

ayrıca son 4 hafta boyunca düşük dozlarda günde 1 tablet winstrol ve anavar kullanıldı.

kür içinde 5 haftadan itibaren 3 günde bir yarım tablet cabaser ve son 1 aya denk gelecek şekilde günde 1 arimideks kullanıyorum.

BU kullandığım ilaçların aramotize etkisi az olduğundan ve kürde masteron olduğundan ostorejene dönüşme olmayacağını okumuştum bir çok kaynakta. o nedenle arimideks kullanmakta karasız kalmıştım. ama son 2 haftadır kullanmaya başladım.

Cabaseri de sağ göğsümde hafif bir yanma hissettiğimden dolayı kullanmaya başlamıştım. yanma kesildi. şu hala devam ediyorum.

Sorularıma gelecek olursak,

1- cabasere daha ne kadar devam etmeliyim? 10. haftada tren a. kullanımı bitti çünkü.

2-pct nasıl olmalı? sadece nolvadex yeterli olur mu? pregnyle ihtiyaç var mıdır? bazı danıştığım kişiler gerek olmayacağını söylüyor ve 1 kutu nolvadeks ile pct yeterli olur diyorlar. Yumurtalarda çok bir küçülme olmadı ama sanki sol tarafta çok az bir farklılık varmış gibi geldi. Pregnyl illaki yumurtalarda küçülme olduğu zaman mı kullanılmalı? yoksa ls ve fsh değerlerine göre mi?

3-hormon testi için son testo p iğnesinden 2 gün önce randevu alabildim. normalde testi ne zaman yaptırmalıyım? eğer enjeksiyondan önce test yaptırmamam gerekiyorsa özel hastanede yaptırma zorunda kalacağım. total testo, free testo, ls, fsh, e2 değerlerine baktırmam kafi midir?

4-pct ye bu kullanadığım ilaçların esterleri kısa olduğundan en geç ne zaman başlamalıyım? en geç 2 gün içinde gibi bir bilgiye ulaşmıştım yanılmıyorsam?

Yardımlarınız ve değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

meo    0

Merhaba,

Son enjeksiyon aralık 23 te, yani bir hafta sonrası 30 aralık oluyor. 30 aralıkta kan verdiğimde sonuçların alınması sanırım 3 gün civarı sürüyor. Bir de araya yılbaşı girecek zaten. Pct için bir gecikme söz konusu olabilir mi?

Teşekkürler

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
meo    0
yok çok fark etmez

Peki hocam teşekkürler sonuçları burdan paylaşırım. Alakan için şimdiden teşekkür ederim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
meo    0

http://hizliresim.com/ZMZa6o

Merhaba, tahlil sonucu kısayolda, Dr sadece fsh ve total testosterona baktırdı, ne dediysem diğerlerini yaptıramadım. Buna göre nasıl pct olmalı? Sonuçlar normal gözüküyor gerçi. Başka yaptırmam gereken test varsa olmaz ise olmaz dediğiniz özelde yaptırabilirim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tolgacan94    215

fsh ın olması gereken aralık 1.7_12mlu/ml sizinki 5.08

total testo olması gereken aralık 2.18-9.06 sizinki 5.59

gayet normal ortalama değerler içerisinde kürden yeterli verimi aldınız mı before after fotolarınızı da bekleriz :)

pregnyl e gerek dahi yok suanda son enjeksiyondan 14 gün sonra 4 hafta boyunca her gün 2 tablet novaldex 2 tablet klomen yeterli olacaktır

Ama dediğim gibi sonuçlarınız ilginç geldi biraz sanki hiç etkilenmemiş gibisiniz hiç ilaç kullanmayıp değerleri sizden düşük olan tanıdıklarım var testis küçülmesi vs yaşadınız mı libido nasıl ilaçlardan yeterli verim aldığınızı düşünüyor musunuz markaları neler birde before after i bekliyorum :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
meo    0

Merhaba,

Sonuçlara ben de şaşırdım. Ama kür başlamadan yine test yaptırmıştım bu değerlerin biraz daha altında çıkmıştı.

Tren a ve masteron thaiger lab, testo p ise gep marka idi. Libido düşğklüğü hiç yaşamadım kür esnasında hatta son derece yüksekti.

Testislerde çok bir küçülme olmadı ancak son baktığımda sanki sol tarafı daha küçük hissettim ama şunu söylemeliyim ki kontrol etmesem anlamazdım.

Genel olarak memnun kaldım yağ oranımı ölçmedim ama gözle görülür derecede düştü ve kaslar gayet sertlik kazandı.

Önce ve sonra foto daha sonra yükleyebilirim ancak biraz benim için zahmetli çünkü çok teknolojik bir telefonum yok :) daha sonra bir fikir vermesi açısından yüklerim.

Pct de pregnyl e gerek Yok demişsiniz, sadece nolvadex ile pct yapsam olabilir mi? Klomen yan etkileri beni biraz rahatsız ediyor çünkü.

Bir de son enjeksiyondan 14 gün sonra başlayın demişsiniz. İlaçlar kısa esterli olduğundan daha erken başlamak gerekeceğini düşünüyordum. Yanılıyor muyum?

İlginiz için teşekkür ederim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tolgacan94    215

valla thaiger pharma orjinalı labs olan türkiyede üretilen çakma bir marka diye biliyorum ben değerler aşırı derecede ilginç ondan söylüyorum şu değerlerde zaten pct bile gerek yok derdim de aslında ama ne olur ne olmaz kullanmalı novaldex klomenden daha kötü etki yapıyor bende denemediyseniz bilemezsiniz ama tercih sizin :) gerçi önemli değil siz memnun kaldıysanız gelişimden sıkıntı yok :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
meo    0

Yani ilaçları satıcıdan değil de müsabık bir sporcu arkadaşım vasıtası ile temin ettim. Yani kendi kullandığı ilaçlardan çıkarılmış bir kür oldu bu açıkçası.

Testo çakma olsa bile diğer ilaçların etkisi ile de verim almış olabilirim tabi. Şu an aklım biraz karıştı bu konuda.

O halde dediğiniz dozajlarda ve periyotta sadece nolvadex kullanımı yeterli olacaktır pct için. Yazdığınızdan bunu çıkardım anladığım kadarı ile.

Teşekkürler.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
meo    0

Tekrar merhaba

Pct bittikten takribi 10 gün sonraki hormon testleri

http://i.hizliresim.com/EgQ53A.jpg

Sizce olumsuz bir durum var mı?

Bir de mart ayı itibarı ile yine bir küre girmeyi düşünüyorum. Yine benzer bir kür olacak.

Bir önceki aralık sonu bitmiş, ocak ayı boyunca pct yapmıştım.

Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tolgacan94    215

2 tane arka arkaya neden benzer kür giriyorsunuz verim alamadınız mı ? yağ oranınızı kaça düşürdünüz ? ve vucudunuzu en az kür süresi+pct kadar dinlendirmeniz gerekli hormonlar düzelmiş fakat daha tam anlamıyla hazır değilsiniz bence lh fsh total testo üst sınırlara değil alt sınırlara daha yakın minimum 2 3 ay daha vucudunuza zaman tanıyın bence.

bence bulk kürü düşünmelisiniz ve trenbolone ve decayı bir daha en az 6 ay geçmeden kullanmanızı tavsiye etmem

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
meo    0

Bir önceki kürden iyi verim aldığım için yüne aynısını girmeyi düşünmüştüm. Yağ oranı tahmini %18 civarında.

Haklısınız tren a yı sanırım bu kürde kullanmayacağım . Y boldenon, test. P ve masteron olarak çok yüksek olmayan miligramlarda düşünüyorum. Toplamda 12 hf olmak üzere.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
tolgacan94    215

diyetiniz nedir ki yüzde 18 ile küre bile girilmez kaç yağ oranı ile başladınız bu işe ki iyi verim aldınız. tren acetat masteron ve testo propionate kullanıp heleki 12 hafta yüzde 12 bile kabul edilemez bir rakam 9-10 belki 8 kasarsanız bile düşülür sizin yaptığınız büyük yanlışlar var bence ortada.

biraz sert olabilir ama kendinizi aç bıraksaydınız 2 ay yüzde 15 e bile düşerdiniz hiç ilaç kullanmanıza gerek yoktu 18 e inmek için.

o yüzden önce biraz doğal gidip diyet yapmanızı önereceğim makrolarınızı saymayı çözer iseniz fazla dikkat etmeden bile zaten yüzde 12 lere inmek 2 ayınızı bile almaz ondan sonrasında dananın kuyrugu kopuyor çok daha fazla kasmanız gerekiyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.