- 
Duyurular- 

Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
- 

Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.

- 

- 
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır. 
- 
Etiket tabanlı benzer içerikler- 

Yazan: MajesteBVB
 Selamlar,
 Forumda araştırdım ama detaylı bir fikir alış verişi ve bilgi göremedim bu ürün hakkında , eğer aranızda kullananlar var ise yardımcı olabilir mi ?
 Genelde dianabol kullanımına yönlendirilmiş insanlar fakat ben nedende bir türlü o ilaca ısınamadım
 Sormak istediğim sorular şu şekilde ;
 1: Kick start için gerekli gücü veriyor mu ? ( Dianabol ve Anopolon gibi)
 2: Kas kütlesi inşa etmede ne kadar yardımcı oluyor ?
 3: Dianabol gibi hemen ilk haftalarda spor yaparken gerekli motivasyonu sağlıyor mu ?
 4: Günde kaç mg kullanımı doğru olacaktır ?
 Hocalarımdan ve kullanan arkadaşlardan yardımcı olmalarını rica ediyorum , teşekkürler.

- 

Yazan: Kara80
 Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
 En çok merak ettiğim ilaçtır dianabol fakat forumlarda hep kullanma, şiş surat, jinokomasti tarzı sürekli şeyler görüyorum. Birisi de çıkıp ben kullandım böyle böyle oldu diyen yok. Buraya kullan ya da kullanma şöyle olur değilde direkt kullanıp böyle böyle oldu diyecek kişiler varsa tecrübelerini belirtirse sevinirim.

- 

Yazan: ENFAL
 Merhaba arkadaşlar, iyi günler.
 Trenbolon ve Dianabol'ü birlikte kullanan var mı? Kullanılır mı? Deneyimlerinizi merak ediyorum.

- 

Yazan: swaggy
 Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
 Belelux Pharma'nın Sustanonunu vurdum yaklaşık 200 mg kadar. Sustanonun bahsedilen hiç bi ağrısını acıssını sızısını yaşamadım.
 Normal mi bu durum?

-