Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

fairytale

Geri dönüş

Önerilen İletiler

fairytale    0

İyi günler umarım herkes iyidir diğer hesabımın bilgilerini unuttuğum için yeni hesaptan yazıyorum.Sanırım en son geçen sene başlık açmıştım buraya.Çok uzatmadan konuya geleceğim buraya açtığım başlıklarda ilk kürüme girmiştim ilk kürüm de 5 6 hafta sustanon prima girmiştim min dozlarda bir sene sonrada tekrar sustanon gireyim dedim 4 hafta sonra bıraktım ilaçlara bir şey diyemem çünkü ne zaman vücut ilaca tepki verecek olsa ben bırakıyordum kişisel şeylerden dolayı tamamen kendi sorunum. Şimdi bilinçli şekilde küre gireceğim ve artık seviyemide bir sonraki aşamaya taşımak istiyorum. Definasyona girmiştim bitti sayılır 14 kilo düştüm tartıda şuan 75 im temiz kesik bi formum var ve bu sefer olabildiğince fazla ve temiz kas kazanmam gerekiyor.Sizce 10 12 hafta 500mg başlayıp 500 bitireceğim bir sustanon kürüne şans mı vereyim(diğerlerinde 250 vurdum hep) yoksa artık testo+boldenon gibi bir kür girme vakti midir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Bay-T    4.309

Fark yataymak istiyorsan 1 den 5e değil ama 1 den 2ye vites atabilirsin bolde testo dianabol ile zaten fark yaratınca ilerleyen dönemlerde tadını alınca bırakmazsın only testo yapılmaz değil ama güneş altında koşmaya benzetiyorum gideceğin yere yine gidiyorsun ama kan ter içinde vıcık vıcık ulaşıyorsun gibi düşün.

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mcanmeco    315

İlk etapta yine susta primo başlarsan güzel olur,, dozajlamalar ise önerim şu şekilde 

İlk 3 hafta 250 susta 100-200 primo 

Sonrki 9 hafta 500 susta 200 -300 primo 

12hafta bitince 2 hafta daha 250 mg only  susta girip pct geçmeni öneririm 

Toplam 14 hafta ilaç almış olucaksın pct yi zaten biliyorsun geri dönüş olarak giriş seviyesi güzel bi kür olur inşallah 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fairytale    0
mcanmeco, 01.11.2022 - 08:11 yazdı:

İlk etapta yine susta primo başlarsan güzel olur,, dozajlamalar ise önerim şu şekilde 

İlk 3 hafta 250 susta 100-200 primo 

Sonrki 9 hafta 500 susta 200 -300 primo 

12hafta bitince 2 hafta daha 250 mg only  susta girip pct geçmeni öneririm 

Toplam 14 hafta ilaç almış olucaksın pct yi zaten biliyorsun geri dönüş olarak giriş seviyesi güzel bi kür olur inşallah 

primo yerine yohimbine vs tarzı bir şey kullanıp daha yağsız büyümek mantıklı mıdır hocam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mcanmeco    315
fairytale, 24 dakika önce yazdı:

primo yerine yohimbine vs tarzı bir şey kullanıp daha yağsız büyümek mantıklı mıdır hocam

Yohimbine seni büyütmez, yağ yakımına çok Büyük katkısı oluyor, cinsel aktivite sorunları içinde güzel bir ürün,, ve yan etkileri çok düşük

Kullanma fırsatım olmadı, yaza doğru definasyon için kullanıcam,, forumda yohimbine hakkında çok detaylı bir sabit başlık var, okumanı öneririm 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fairytale    0
mcanmeco, 29.01.2023 - 16:43 yazdı:

Yohimbine seni büyütmez, yağ yakımına çok Büyük katkısı oluyor, cinsel aktivite sorunları içinde güzel bir ürün,, ve yan etkileri çok düşük

Kullanma fırsatım olmadı, yaza doğru definasyon için kullanıcam,, forumda yohimbine hakkında çok detaylı bir sabit başlık var, okumanı öneririm 

sadece sustanon gitsem 3 hafta 250 sonra 500 rimabalonsuz ne değişir

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.