Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Last25898

Merhaba arkdaşlar streoid sonra sorunlarim

Önerilen İletiler

Last25898    1

Merhaba Arkdaşlar 600 Mg testo Boledon aliyorum haftada Yanliz söyle bir problem olmaya Başladi Durduk Yere göz dolmalari Duygusalasma Ani Ruh Degişimleri

Sprem Azalmasi Libidoda ufak Tefek Sorunlar Cevaplarinizi Bekliyorm Birde Dolaptan Cıkan Bir İlac BuzDolaptan Kac saat sonra vurulur Teşekür ederim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

otopsicikedi    1.511
Last25898, 7 dakika önce yazdı:

Merhaba Arkdaşlar 600 Mg testo Boledon aliyorum haftada Yanliz söyle bir problem olmaya Başladi Durduk Yere göz dolmalari Duygusalasma Ani Ruh Degişimleri

Sprem Azalmasi Libidoda ufak Tefek Sorunlar Cevaplarinizi Bekliyorm Birde Dolaptan Cıkan Bir İlac BuzDolaptan Kac saat sonra vurulur Teşekür ederim

Dostum büyük ihtimalle aldığın testo aramotize olmaya başlamış ve e2in yükselmiş olabilir en kısa zamanda test verip değerlerine göre takviye kullanman gerekebilir. Yağ bazlı ilacları buzdolabında saklarsan kristalleşir zeytinyağını sıvı yağı hiç dolaba koyuyor muyuz? ışık almayacak şekilde çekmecede muhafaza edebilirsin. Genede ilacı vurmadan flokonu elinle ısıtıp daha akışkan hale getirmeni öneririm.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Bay-T    4.309
Last25898, 9 dakika önce yazdı:

DUYGUSAL DURUMLARIN - E2 yüksekliğinden kaynaklanıyor arimidex alabilirsin test sonuçlarına göre. (veya total testo sevinden)

SPERM AZALMASI VE LİBİDO - Total, free, e2,  prolaktin seviyelerine bağlı.

STEROIDLER DOLAPTA SAKLANMAZ - Oda sıcaklığında saklanır aksi halde kristalize olurlar.

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Last25898    1
Bay-T, 15 dakika önce yazdı:

DUYGUSAL DURUMLARIN - E2 yüksekliğinden kaynaklanıyor arimidex alabilirsin test sonuçlarına göre. (veya total testo sevinden)

SPERM AZALMASI VE LİBİDO - Total, free, e2,  prolaktin seviyelerine bağlı.

STEROIDLER DOLAPTA SAKLANMAZ - Oda sıcaklığında saklanır aksi halde kristalize olurlar.

Yani Hocam tam Halk Diliyle Anlayabilceigim Şekilde :) 

otopsicikedi, 15 dakika önce yazdı:

Dostum büyük ihtimalle aldığın testo aramotize olmaya başlamış ve e2in yükselmiş olabilir en kısa zamanda test verip değerlerine göre takviye kullanman gerekebilir. Yağ bazlı ilacları buzdolabında saklarsan kristalleşir zeytinyağını sıvı yağı hiç dolaba koyuyor muyuz? ışık almayacak şekilde çekmecede muhafaza edebilirsin. Genede ilacı vurmadan flokonu elinle ısıtıp daha akışkan hale getirmeni öneririm.

arimidex  Alsam Düzelirmi hocam

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
otopsicikedi    1.511
Last25898, 17 dakika önce yazdı:

Yani Hocam tam Halk Diliyle Anlayabilceigim Şekilde :) 

arimidex  Alsam Düzelirmi hocam

Testlerini görmeden birşey kullanmak çok mantıklı değil çünkü elinde bir veri olması lazım ben şunu kullanırken böyle oluyodu şu şekilde önüne geçtim gibi ama sen şimdi kafana göre kullanırsan belki bu değerleri fazla baskılayacaksın gene sorunun cözülmeyecek.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Last25898    1

Hocam en azından Şu duygusalık gitse maf oldum  Arimidex Her eczaneden Recetesiz Alabilrim dimi hocam Alsam günde kac tablet Kulanmayalim Teşekür ederim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
otopsicikedi    1.511
Last25898, 22 dakika önce yazdı:

Hocam en azından Şu duygusalık gitse maf oldum  Arimidex Her eczaneden Recetesiz Alabilrim dimi hocam Alsam günde kac tablet Kulanmayalim Teşekür ederim

Dostum doktora gitmeye neden çekiniyorsun gidersin kan testi verirsin rica minnet doktoruna yazdırırsın ilaca 200 lira vermezsin birde. Böyle kan testi vermekte zorlanıyosan pct nasıl yapıcaksın merak ediyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.