Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

MajesteBVB

Primo + oxand.

Önerilen İletiler

MajesteBVB    58

Selamlar ,  daha önce 1 -2 konu açmıştım ondan dolayı sizleri daha fazla rahatsız etmek istiyorum.

Her kür bir projedir diyerek ; 

Bugün primabolon ve oxandrolone ürünleri elime ulaştı. Oxandrolone ürününü ZPHC markasından yana tercih ettim ve kendi orjinal sitesinden check ettim.

Primabolon 12 hafta 200 - 300 ml , Oxandrolone 6 hafta 30 mg olarak kullanacağım.

Sormak istediğim oxandrolone ürününü 3'e böldüğümde hangi saatlerde almam mantıklı olacaktır ? 

Ayrıca bu ürünler DTH türevi olduğundan okuduğuma göre azda olsa yan etkileri olduğundan ;

Testesteron basılaması , karaciğer etkisi , saç vb.  gibi durumlarda kür içinde veya kür sonrasında pct nasıl olmalı ? Veya pct gerekir mi ?

Kür içi vitaminler ; 

Milk Thistle , Çinko , Omega 3 , D 3 , C vitamini , Magnezyum

34ed8224-7727-40ac-9a03-19343fccd18d.jpg 8aafdfb7-ae15-4861-85fa-812bcb689788.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Jacop    62
MajesteBVB, 12 saat önce yazdı:

Selamlar ,  daha önce 1 -2 konu açmıştım ondan dolayı sizleri daha fazla rahatsız etmek istiyorum.

Her kür bir projedir diyerek ; 

Bugün primabolon ve oxandrolone ürünleri elime ulaştı. Oxandrolone ürününü ZPHC markasından yana tercih ettim ve kendi orjinal sitesinden check ettim.

Primabolon 12 hafta 200 - 300 ml , Oxandrolone 6 hafta 30 mg olarak kullanacağım.

Sormak istediğim oxandrolone ürününü 3'e böldüğümde hangi saatlerde almam mantıklı olacaktır ? 

Ayrıca bu ürünler DTH türevi olduğundan okuduğuma göre azda olsa yan etkileri olduğundan ;

Testesteron basılaması , karaciğer etkisi , saç vb.  gibi durumlarda kür içinde veya kür sonrasında pct nasıl olmalı ? Veya pct gerekir mi ?

Kür içi vitaminler ; 

Milk Thistle , Çinko , Omega 3 , D 3 , C vitamini , Magnezyum

Testo niye yok 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
MajesteBVB    58
Jacop, 10 saat önce yazdı:

Testo niye yok 

Hocam olmayan şeyler hakkında değilde sorduğum sorulara cevap alabilirsem çok sevinirim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Valhallaxd    154

evet testoyu baskılar  testosuz bambaşka bir şekilde baskılar hemde :). gerçekten bu kür yapılacak ise yanına testo e koymanızı buradaki herkes tavsiye edecektir. başarılar

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jacop    62
Valhallaxd, 16 dakika önce yazdı:

evet testoyu baskılar  testosuz bambaşka bir şekilde baskılar hemde :). gerçekten bu kür yapılacak ise yanına testo e koymanızı buradaki herkes tavsiye edecektir. başarılar

Ben söyleyince olmayan şeyler hakkında değilde sorduğum sorulara cevap ver diyor ama daha küre testosuz giremeyecegini bile bilmiyor😀😀😀

• Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
MajesteBVB    58
Jacop, 8 dakika önce yazdı:

Ben söyleyince olmayan şeyler hakkında değilde sorduğum sorulara cevap ver diyor ama daha küre testosuz giremeyecegini bile bilmiyor😀😀😀

Hocam olayları farklı yere çekmenin anlamı yok , yaptığın yoruma saygı duyuyorum.

Testonun kür içinde ki önemini ve yapı taşı olduğunu biliyorum. Beni bu kürde 2-3 adım öne atacaktır  fakat tercih meselesi olarak eklemedim.  

Ayrıca testosuz bu kür yapılamaz mı ? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Valhallaxd    154
MajesteBVB, 4 dakika önce yazdı:

Hocam olayları farklı yere çekmenin anlamı yok , yaptığın yoruma saygı duyuyorum.

Testonun kür içinde ki önemini ve yapı taşı olduğunu biliyorum. Beni bu kürde 2-3 adım öne atacaktır  fakat tercih meselesi olarak eklemedim.  

anayasının ilk 3 maddesi gibi değişmez bir kural değil yapabilirsin ama 10 hafta sonra açacağın konu başlığını söyliyim sana "kür sonu cinsel hayatım bitti yardım edin"

testonun olayı seni 2-3 tık ileri atması değil kullanacağın anabolizanların oluşturacağı baskıyı olabildiğince azaltabilmek. tercih meselesi diyorsun ya dikkat et tercihleri değiştirebilir o planlanan kür. saygılarımla hocam karar sizin

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jacop    62
MajesteBVB, 7 dakika önce yazdı:

Elbet yapılır fakat yaparsan bence eline geçene sevinmek yerine elinden gidene üzülürsün testo baskılandığında tek sıkıntı cinsel anlamda olmuyor psikolojik olarak etkilenebilirsin.Bu iki ilacı alıp testo almamanın sebebi nedir sistemi kapamaktan mı cekiniyorsun 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Markus Rühl    142
gönderildi (düzenlendi)

Yıl olmuş 2022 hala testosuz kür yapılıyor TR de , testosuz kür olmaz ! zaten doğal test değerin 400 değerinde falandır bide primo ox baskılayacak düşecek 250 ye sen 250 testoyla ne yapmayı düşünüyorsun normal işlevlerini bile yerine getiremez vücut bırak kas koymayı.

tarihinde Markus Rühl tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
MajesteBVB    58
Jacop, Bir saat önce yazdı:

Elbet yapılır fakat yaparsan bence eline geçene sevinmek yerine elinden gidene üzülürsün testo baskılandığında tek sıkıntı cinsel anlamda olmuyor psikolojik olarak etkilenebilirsin.Bu iki ilacı alıp testo almamanın sebebi nedir sistemi kapamaktan mı cekiniyorsun 

Samimi olmak gerekirse evet biraz o konuda çekiniyorum , ondan dolayı eklemek istemedim. 

Fakat dediklerinde çok haklısın.

Markus Rühl, 32 dakika önce yazdı:

Yıl olmuş 2022 hala testosuz kür yapılıyor TR de , testosuz kür olmaz ! zaten doğal test değerin 400 değerinde falandır bide primo ox baskılayacak düşecek 250 ye sen 250 testoyla ne yapmayı düşünüyorsun normal işlevlerini bile yerine getiremez vücut bırak kas koymayı.

Ne yapalım hocam sizler kadar bilgimiz ve tecrübemiz yok.

Olaylara biraz çekingen yaklaşıyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rastlantisal    3.653

Merhabalar.

Konu uzadığı için yazma gereği duydum. Arkadaşlar zaten anlatmış testosuz riskli olacağını.

Öyle ki cinsiyet değiştirme ameliyatlarından sonra doğal döngünün kapatılıp östrojeninin artacağı şekilde tedavi uygulanıyor ki kendini kadın gibi hissedip o yönde gelişebil (biyolojik ve psikolojik) diye. 

Sen dışarıdan sadece anabolizan alıp, döngünü kapatıp bu risklere girme bence. Küre gireceksen yanında muhakkak testosteron da bulunsun. 

En nihayetinde oynadığımız hormonlar cinsiyet belirleyici hormonlar. 40 kere düşünmeden iş yapmamak gerek. Arkadaşlarda seni düşündüğü için bazen sert uyararak bazen gayet nazik anlatmışlar. 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
MajesteBVB    58
rastlantisal, 11 saat önce yazdı:

Merhabalar.

Konu uzadığı için yazma gereği duydum. Arkadaşlar zaten anlatmış testosuz riskli olacağını.

Öyle ki cinsiyet değiştirme ameliyatlarından sonra doğal döngünün kapatılıp östrojeninin artacağı şekilde tedavi uygulanıyor ki kendini kadın gibi hissedip o yönde gelişebil (biyolojik ve psikolojik) diye. 

Sen dışarıdan sadece anabolizan alıp, döngünü kapatıp bu risklere girme bence. Küre gireceksen yanında muhakkak testosteron da bulunsun. 

En nihayetinde oynadığımız hormonlar cinsiyet belirleyici hormonlar. 40 kere düşünmeden iş yapmamak gerek. Arkadaşlarda seni düşündüğü için bazen sert uyararak bazen gayet nazik anlatmışlar. 

Beni hata yapmaktan son anda çevirdiniz , hepinize teşekkür ediyorum. @Valhallaxd@Jacop @rastlantisal

Aklıma sadece son bir soru takıldı , onunda cevabını sizlerden alabilirsem çok memnun olurum.

Yarın ZPHC marka güvendiğim bir kanaldan Testo E.  siparişi vereceğim o zaman.

Peki aşşağıdaki kür planı sizce uygunmudur ;

Haftalık 250 Testo E.  ( Pazartesi  )

Haftalık 200 mg Primabolon  ( Pazartesi - Perşembe )

Günlük 30 mg Oxandrolone

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Valhallaxd    154
MajesteBVB, 16 dakika önce yazdı:

Beni hata yapmaktan son anda çevirdiniz , hepinize teşekkür ediyorum. @Valhallaxd@Jacop @rastlantisal

Aklıma sadece son bir soru takıldı , onunda cevabını sizlerden alabilirsem çok memnun olurum.

Yarın ZPHC marka güvendiğim bir kanaldan Testo E.  siparişi vereceğim o zaman.

Peki aşşağıdaki kür planı sizce uygunmudur ;

Haftalık 250 Testo E.  ( Pazartesi  )

Haftalık 200 mg Primabolon  ( Pazartesi - Perşembe )

Günlük 30 mg Oxandrolone

ilk 2 hafta 250 testo 100 primo git sonraki haftalar 500 testo 200 ve uzeri primo bence.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
MajesteBVB    58
Valhallaxd, 11 saat önce yazdı:

ilk 2 hafta 250 testo 100 primo git sonraki haftalar 500 testo 200 ve uzeri primo bence.

Tamamadır teşekkür ediyorum , ürün geldiğinde başlayacağım ve bu konu üzerinden gelişmeleri sizlere aktarırım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jacop    62
Valhallaxd, 11 saat önce yazdı:

Aynen bu şekilde öneriyorum.Bende şuan 250testo gidiyorum 4.hafta test verip 500e cıkıcam.

Kürdeyken takviyelerini ve testlerini ihmal etme en ufak sıkıntıda konu açıp yardım al kullandığımız ilaçlarda hataya yer yok bilgisiz yapılan denemeler büyük sorunlar yaratır

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
MajesteBVB    58
Jacop, 11 saat önce yazdı:

Aynen bu şekilde öneriyorum.Bende şuan 250testo gidiyorum 4.hafta test verip 500e cıkıcam.

Kürdeyken takviyelerini ve testlerini ihmal etme en ufak sıkıntıda konu açıp yardım al kullandığımız ilaçlarda hataya yer yok bilgisiz yapılan denemeler büyük sorunlar yaratır

Teşekkürler.

Takviye olarak vitaminlerim hazır durumda fakat bunlar dışında hazırda bekletmem gereken bir ürün varsa söyleyebilir misin ?  

ÇİNKO
OMEGA 3
D 3 
MAGNEZYUM
MİLK THİSTLE
BENEXOL B12
C VİTAMİNİ

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jacop    62
MajesteBVB, 3 dakika önce yazdı:

Teşekkürler.

Takviye olarak vitaminlerim hazır durumda fakat bunlar dışında hazırda bekletmem gereken bir ürün varsa söyleyebilir misin ?  

ÇİNKO
OMEGA 3
D 3 
MAGNEZYUM
MİLK THİSTLE
BENEXOL B12
C VİTAMİNİ

Eksiksiz bir liste olmuş omega 3 mılk thıstle ve vitamin d3 ü kür boyunca eksik etme diğerlerini imkanın varsa yenileyerek kullanabilirsin takviyelerde ekstraya kaçmaya bence çokta gerek yok

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.