-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: raretesto
neden güvelinir kaliteli orjinal sarm kullanmalıyız işte benim sahte yada replika sarm tecrübem.
salondan bi arkadaşın tavsiyesi üzerine çok araştırmadan tabirici caizse mal gibi bi adamdan 10.08.2022 tarihinde mk 677 ve rad140 aldım. kullanırken ilk hafta bi sıkıntı yoktu 2. haftanın ortasında sabahları uyanınca ereksiyon olmamaya başladığımı farkettim ve ilerleyen günlerde biraz libidom düştü 1 ay kullandıktan sonra ara verdim (baya tatmin edici gelişim gördüm). Verdiğim arada ne sabah ereksiyonum geri geldi ne eski libidom.
Akıllanmadım 02.10.2022 tarihinde sadece rad140 kullanmaya başladım (yine 1 ay kullandım). Kullandığım ilk hafta ilginç bi şekilde sabah ereksiyonum geri geldi libidom yükseldi ama ilerleyen günlerde tekrar libidom düştü sabah ereksiyonum kesildi. 04.11.2022 tarihlerinde rad140 e ara verdim. verdiğim arada çok bisey değişmedi yine sabah ereksiyonu yok libido yok.(bu arada formum pek değişmedi)
Yine akıllanmadım 23.01.2023 de bu sefer mk2866 kullanmaya başladım. Aktif cinsel hayatı olan biriyim, mk2866 dan sonra libidom daha da düştü sertleşme problemim yok fakat cinsel isteksizlik arttı bu durumdan rahatsız olmaya başladım ve artık akıllandım 28.02.2023 kan tahlili yaptırdım. (ayın 25 inde ilacı kullanmayı biraktim yanlış zamanda verilmiş bir kan tahlili oldu).
Kan tahlili sonucu bi sarmları aldığım adama gösterdim bana ilacı bıraktıktan 10 12 gün sonra kan tahlili vermem gerektiğinin daha doğru olduğunu söyledi ama 1 hafta sonra pct ye başlamam gerektiğini ve klomen, nolvadex ve pregnyl kullanmam gerektiğini söyledi. kanda hala mk2866 varken.
ve sonuç olarak burdayim. bu değerleri tekrar normale yada normale yakına yada normalin biraz üstüne taşırım yardımlarınızı bekliyorum
@Vural2
-
Yazan: asosyal
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Bir kaç ay önce bir tane instagram içerik üreticisinden rad-140 almıştım pct gerektirmez falan demişti bana internette de gerekir gibi yazılar okudum hala kullanmadım o yüzden bide ürünün boş olmasından korkuyorum etkisi olmadığı halde zararlı olabilir diye sizin görüşlerinizi merak ettim.
-
Yazan: Memedo
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Türkiyede grimlabs ve oxygen markalarının boş olduğu söyleniyor orjinal hangi markaları önerirsiniz?
Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.
-
Yazan: subway
Herkese selamlar,
Arkadaşlar merhaba; 35 yaşındayım 25 yaşından itibaren dönem dönem fitness geçmişim var, ama hayatım boyunca hiçbir zaman tam istediğim vücuda ulaşamadım hep biyerden sonra bıkkınlık hissiyle bıraktım göbek ve simit çevremde aşırı yağlanma giydiğim kıyafetlerin olmaması yakışmaması derken artık vakti geldiğini anladım ve forumda gezerken Burak @Loving hoca ile yapılan değişimlere şahit oldum. Ve o güzel insanla tanışma fırsatını buldum. Bu dönemi en iyi şekilde geçirmeye çalıştım,
KÜR İÇERİĞİM:
1-8 hafta boyunca sr9009 1-8 hafta boyunca gw50516 1-8 hafta boyunca yohimbine KÜR ÜRÜN GRUPLARI MARKASI: NOXY LAB
BAŞLANGIÇ ÖLÇÜLERİM: (08.04.2025)
bel: 113 göğüs:108.5 kol:43.5 kilo:104.6 4. HAFTA BİTİMİ:
bel: 105.5 göğüs:103 kol:41.5 kilo:94.25 4. HAFTA KÜR SONU:
bel: 100 göğüs:100 kol:40.5 kilo:89.75
Burak Hocanın verdiği programa %90 sadık kalabildim. Teşekkürler güzel insan her anımda yardımcı olduğun için.
-
Yazan: berko110
Merhaba herkese iyi günler,
Şuan yağ yakmayı amaçlıyorum ama bunu kalori açığı ve antrenmanlar ile yapabileceğimi düşünüyorum, sarmstan beklentim yağ yakımı olmayacak yani, sarmsı 2 ya da 3 ay kullanmayı düşündüm.
SORULARIM:
Bu sürede etki/yarar görebileceğim bir sarms var mıdır? Testosteron e. ile birlikte hangi sarms kullanımını önerirsiniz? @EmreGundi sarms konusu ile en alakadar kişilerden birisisin sanırım, fikir verirsen sevinirim.
-