Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

metrekare

Üye
  • İçerik sayısı

    25
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

0 Nötr

metrekare Hakkında

  • Yaş 33
  • Derece
    Yeni Üye
  • Doğum Günü 16-07-1990

Platform İstatistikleri

  • Yaş 33
  • Bizi nasıl buldun?:
    Google Aramalarında

Profil Bilgileri

  • Yaş 33
  • Meslek:
    Müzik
  • Konum:
    Adıyaman
  • Cinsiyet:
    Erkek

İlgi Alanların:

  • Yaş 33
  • Favori Spor Dalın:
    Vücut Geliştirme
  1. Daha önce küre girdikten sonra sanırım böyle bir durum oluştu. Yarışma için bulk kürüne artık girmem lazım. Bu değerin ne kadar ciddi olduğunu tecrübeli hocalarımızdan öğrenmek istiyorum.
  2. Dianabol miğde kanaması geçirtti

    Açıklamanız için teşekkür ederim.Bu işi seven ve hevesimi bozan bu durumla ilgili moral olduğunuz için...
  3. Dianabol miğde kanaması geçirtti

    Bu kanama ülsere dayalı bir kanama.İlac gastrit ülser tetikledi ve çok ciddi bir miğde ekşimesi yaptı.Ardindan kanama oldu yani direkt kanama yaptı diye bir durum değil.
  4. Dianabol miğde kanaması geçirtti

    Kan kusma durumu yok dışkı rengi katran olunca anormallik hissettim.Agri sizi dahi hissetmedim.Doktor siyah dışkı az kanama safradan geliyor dedi.Ardindan kahverengine ve kırmızı renge doğru giden 3 aşama kanama şekli olduğunu söyledi.Kahverengi tehlike demek.Kirmizi ise direkt ölümcül,ameliyat gerektirir.
  5. Dianabol miğde kanaması geçirtti

    Benelux pharma adlı ilaç hocam.
  6. Dianabol miğde kanaması geçirtti

    Yaklaşık 2 hafta düzenli 30 mg dianabol kullandım. Herşey mide ekşimesi ile başladı. Ardından migde sancısı ve siyah renkli dışkı ile mide kanaması geçirdiğimi öğrendim. hemoglobin takibi yapıyorum her gün kan tahlili veriyorum ancak bu durumdan dolayı steroidden ciddi manada korkmaya başladım. Bu durumun vahameti nedir? Kürü kestim ancak daha sonra ne kadar süre ara vermek gerekir? @metinav
  7. Tren sonrası ereksiyon kaybı

    Kesinlikle arimidex lazım ama masteron ciddi oranda libido problemini çözer cycle zamanı kan testinde e2 ciddi oranda yükselirse Arimidex alınir düzey düşürülür.Bunda hatam varsa aydınlatın çünkü bu bilgi benim duyduğum bir bilgi.
  8. Tren sonrası ereksiyon kaybı

  9. Tren sonrası ereksiyon kaybı

    Ben kurtulmadim vücut zamanla normale döndü demek istedim.Deca dick bünyeye göre 3 ay 6 ay arasında normale dönüyor dediğim gibi.Ama dönüşü olmayan nadir bunyeler mevcut.
  10. Kür arası ciddi veya ciddi olmayan problem meselesi

    Aciklamada tecrübemi ortaya koydum.İspatlamakla ilgili bir yazımin olduğunu düşünmüyorum.
  11. Tren sonrası ereksiyon kaybı

    Bu konuda edindiğim bilgiye göre dik durumu masteron kullanıldığında kür esnasında özellikle kolay kolay olmuyor. masteron kullanımı arimidex gibi tamoxifen gibi ilaçların kullanımını da gerektirmiyor bu yüzden masteron muhakkak küre dahil edin.
  12. Kür arası ciddi veya ciddi olmayan problem meselesi

    Duzelttiginiz için teşekkür ederim bir bilgi tek bir yerden ogrenilmedigi gibi birden fazla kişiden doğruyu teyit ettirmek sıradışı olmamalı.Yine de yanlış anlamanızı istemem siz degerlisiniz kesinlikle benden çok daha tecrübelisiniz.
  13. Kür arası ciddi veya ciddi olmayan problem meselesi

    Maalesef masteron kullansaydim libido problemi olmazdı diye düşünüyorum.Bu da benim tecrübem oldu.Peki teşekkürler desteğiniz için.
  14. Kür arası ciddi veya ciddi olmayan problem meselesi

    Mesela ne gibi terslik bunu açabilir misiniz bu kaygı verici geldi bana.Bu test biraz eski bahsettiğim gibi henüz yeni test yapmayali 2 aya yakın oldu.
  15. Kür arası ciddi veya ciddi olmayan problem meselesi

    Yanlış birşey yok ha eksik denilebilinir.Total testo çok alakasız.Pct deDüzeyin normal olmaması diye bir durum ciddi sayılmaz.Onu daha çok kürde testesteron çalışıyor mu çalışmıyor mu cular merak eder.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×