Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

OxKing

Üye
  • İçerik sayısı

    6
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

-1 Fakir

OxKing Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    Elektronik
  • Konum:
    Teknisyen
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Exbiotech

    pekala bir daha yazmam caps acık kalmış bir yerden sonrada silip yazmaya erindim hocam
  2. Exbiotech

    BENİM KULLANDIGIM SARMS EXBİOTECH 677 COGU ARKADASIN KULLANDIGI KONUSTUGU LİBİDOM YOK OLDU DEDİGİ ÜRÜN. TESTO SEVİYEMİN YÜKSEK ÇIKMASININ BASKA SEBEPLERİ OLABİLİR. BRUTAL STRENÇ ÜRÜNÜ , GÜNLÜK ALDIGIM ÇİNKO VİTAMİN MİNERAL VE KALİTELİ YAG ÜRÜNLERİ. DİŞ MACUNU YERİNE MİSVAK KULLANMAK BİLE BİR ETKENDİR Kİ VUCUDUNA FLORUR ALMAMIS OLURSUN AYÇİÇEK YAGI VE SANA YAG KULLANMAM ZEYTİN VE TEREYAGI KULLANIRIM KURUYEMİŞ OLARAK FINDIK CEVİZ KAJU ÖGÜNLERİMDE YERİM SEBZEYİ İHMAL ETMEM DÜZENLİ KAN TESTİ VERİR VİTAMİN DEGERLERİME BAKITIRIM EKSTRA OLARAK ARA ARA D VİTAMİNİ VE B VİTAMİNİ KULLANIRIM YATMADAN ÖNCE KESNLİKLE ZMA VE GLUTAMİN KULLANIRIM. ŞAMPUAN YERİNE DOĞAL BITTIM SABUNU KULLANIRIM ÇOGU ZAMAN KİMYASALLARDAN UZAK DURRUM ÖGÜNLERİMİ AKSATMAM BUNU YAŞAM TARZI HALİNE GETİRDİGİM İÇİN BENCE O YÜZDEN YÜKSEK ÇIKIYOR HOCAM. ZATEN DEDİGİNİZ GİBİ 677 İGF GROWT HORMONU ÜRETİMİNİ ARTTIRIYO TESTOYLA ALAKASI YOK BENİM BUNLARI YAZMA SEBEBİM BAZI ARKADASLARIN LİBİDOM YOK OLDU DEMESİNE SASIRDIGIM İÇİN.
  3. Sarms kullandım libidom yok ne yapmalıyım?

    methiltestosteron MU GÜLDÜRME BENİ HOCAM TÜRKİYE DE ZOR BULUNAN BELKİ HİÇ BULUNMAYAN BİŞEYİ BANA MI SATACAKLAR AYRICA BENİM KULLANDIGIM SARMS EXBİOTECH 677 COGU ARKADASIN KULLANDIGI KONUSTUGU LİBİDOM YOK OLDU DEDİGİ ÜRÜN. TESTO SEVİYEMİN YÜKSEK ÇIKMASININ BASKA SEBEPLERİ VAR. BRUTAL STRENÇ ÜRÜNÜ , GÜNLÜK ALDIGIM ÇİNKO VİTAMİN MİNERAL VE KALİTELİ YAG ÜRÜNLERİ. DİŞ MACUNU YERİNE MİSVAK KULLANMAK BİLE BİR ETKENDİR Kİ VUCUDUNA FLORUR ALMAMIS OLURSUN AYÇİÇEK YAGI VE SANA YAG KULLANMAM ZEYTİN VE TEREYAGI KULLANIRIM KURUYEMİŞ OLARAK FINDIK CEVİZ KAJU ÖGÜNLERİMDE YERİM SEBZEYİ İHMAL ETMEM DÜZENLİ KAN TESTİ VERİR VİTAMİN DEGERLERİME BAKITIRIM EKSTRA OLARAK ARA ARA D VİTAMİNİ VE B VİTAMİNİ KULLANIRIM. ŞAMPUAN YERİNE DOĞAL BITTIM SABUNU KULLANIRIM ÇOGU ZAMAN KİMYASALLARDAN UZAK DURRUM ÖGÜNLERİMİ ASLA AKSATMAM BUNU YAŞAM TARZI HALİNE GETİRDİGİM İÇİN BENCE O YÜZDEN YÜKSEK ÇIKIYOR
  4. Sarms kullandım libidom yok ne yapmalıyım?

    arkadaşlar bu nasıl olmuş ben anlamadım mk677 kullandım 1 şişe bitirdim yanında testo yükseltici olarak nutrinking brutal strenç kullandım libido sorunu yaşamadım hiç, kan testi verdim testo seviyom 8 çıktı normalde 4-5-6 gibi çıkan testo seviyesi üst sınırda cok güzel çıktı yani bu arkadaşta farklı bi sorun vaer bence hadi libido sorunu oldu diytelim danabolu sulandırıp verdiler testo düştü felan hırıltı nefessiz kalma felan garip yani.
  5. Exbiotech

    Üstünden çok zaman geçmiş ama yinede yazmak istedim. mk677sini kullandım tek basına kullandım ve basında sonunda kan testi verdim degerlerim hep normaldi hatta testo seviyem 8,3 çıktı harika seviye anabolik degil kesinlikle etkisi kalıcı oldu tabi uçuracak bieşy beklememek lazım ama etkisi hissedilir büyüme sagladı güç artışı sagladı acayip acıktırıyo harici bişey yok

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×