Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Theo

Üye
  • İçerik sayısı

    17
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

4 Nötr

Theo Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    Serbest
  • Konum:
    İstanbul
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Testis ağrısı - düşük libido

    Testte çıkmayan total testo değeri de eklenmiş. Bu sabah doktora gittiğimde hdl'nin yüksek olmasında bir problem yok serbest ve total testoda bir problem yok. Prolaktin seviyesi de büyük ihtimal evde stresli bir işte çalıştığından dolayı olmakta bu yüzden endişelenme dedi.
  2. Testis ağrısı - düşük libido

    Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim hocam. Dediğiniz şekilde bir uzmana danışacağım.
  3. Testis ağrısı - düşük libido

    Teşekkür ederim hocam geri dönüşünüz için.
  4. Testis ağrısı - düşük libido

    Bende bu sonuçlar sonrasında problemin tamamen psikolojik olduğunu düşünmeye başladım. Gündelik hayatta yaptığım işi de evden yürüttüğüm için kafada kurmak ve düşünmek için çok fazla zaman oluyor. Bu süreden sonra artık olayın tamamen kafada bittiğine inanarak ona göre kendimi rahatlatacağım. Sizin yorumunuzu duymak da bana çok iyi geldi çünkü insan bir problem olduğunda bir kendi başına geldiğini düşünüyor. Bu şekilde başkalarının tecrübelerini duymak da insanı rahatlatıyor
  5. Testis ağrısı - düşük libido

    Merhabalar. Boy 1.72 Kg 73 civarındadır şu an için. Yağ oranımı tam bilmiyorum ama güncel formumu paylaşabilirim. Hem form için de sizlerden yorum alabilirim. Bu olaylardan önce only testo düşüncem vardı ancak içime bir korku geldi açıkçası.
  6. Testis ağrısı - düşük libido

    Tekrardan merhabalar. Kan tahlili sonuçlarım geldi sizlerle paylaşmak istiyorum. Değerli yorumlarınızı bekliyorum. Bu arada testis ağrılarım yok denecek kadar azaldı.
  7. Testis ağrısı - düşük libido

    İlgin için teşekkür ederim, test sonucu yarın paylaşacağım.
  8. Testis ağrısı - düşük libido

    Kesinlikle katılıyorum. Mesajda gözünüzden kaçtı sanırım. ''Kan tahlilini de oldum ancak onun çıkması yarını bulacağını söylediler.''. Kan değerlerimi daha çok merak ediyorum zaten. Hatta ek olarak hocanın gerek yok demesine rağmen serbest testo'yu da teste eklettim. Sonuçları yarın çıkacak onu bekliyorum. Sonrasında tekrar bir muayeneden geçeceğim.
  9. Testis ağrısı - düşük libido

    Tekrardan merhabalar, sabah ilk iş olarak aç karna bir şekilde doktora gittim. Doktor el ile muayene ettikten sonra bir problemin olmadığını ancak bir de röntgenini çekip bakmanın daha sağlıklı olduğunu söyledi. Röntgen sonuçlarını aşağıya bırakıyorum. Kan tahlilini de oldum ancak onun çıkması yarını bulacağını söylediler. Röntgen çıktıktan sonra doktorumun yanına uğradım ve kendisine bakması için verdim ve korkulacak bir durumun olmadığını, endişelenmemi gerektirecek her hangi bir varikosel durumunun olmadığını, 8mm boyutunda bir kistin olduğunu ama problem yaratmayacağını söyledi. Yaşadığım ağrı için ağrı kesici verdi yarın kan tahlilinden sonra tekrar durumu değerlendireceğini söyledi. Not: Ağrı, konuşmayı yaptıktan içim rahatladığından mı bilmiyorum biraz hafifledi ancak halen devam etmekte. Bir kaç gün zorlama ağrının geçmesini bekle dedi.
  10. Testis ağrısı - düşük libido

    Paylaşacağım tabi ki. Umarım problemsiz bir şekilde süreci atlatırım ve sağlığıma kavuşurum.
  11. Testis ağrısı - düşük libido

    Konu başlığında da yazdığım gibi yarın gidip özelde hem muayene olacağım hem de doktor da uygun görürse (ister diye düşünüyorum) kan tahlili olacağım.
  12. Testis ağrısı - düşük libido

    Daha önce muayene olmadım hiç. Dediğim gibi son 1 senedir yaşadığım bir sıkıntı ve ben psikolojik olduğunu düşünüyordum ancak bu son 4-5 gündür yaşadığım sızı dolayısıyla artık bir uzmana görünmenin gerektiğine karar verdim.
  13. Herkese merhabalar, yaşım 25 yaklaşık 10 senedir haftanın 4-5 günü spor salonuna giden ve doğal olarak iyi seviyeye gelmiş natural bir sporcuyum. Son 1 senedir libidomda aşırı bir düşüş, cinsel isteksizlik ve sertleşme problemi yaşıyorum. Bu durumu ilk yaşadığımda pek önemsemedim ancak sonrasında tekrar başıma gelince kafaya takmaya başladım. Her ilişki öncesi acaba olur mu tekrardan diye kafamda şüpheler oluyordu ve bu da sertleşme problemini beraberinde getiriyordu. Bu libido düşününü evden çalışmam ve çok dışarıyla iletişimimin olmamasına yordum ancak eskiden beni tahrik eden şeylerin artık tahrik etmiyor oluşu acaba bir problem mi var düşüncesini aklıma getirdi. Bu süreçte ashwagandha - tongkat ali türevi libido arttırabilir dedikleri ürünleri yurtdışından temin edip kullandım ancak bir etki alamadım. Tüm bunların üzerine geçen cuma gününden itibaren sağ testisimde bir sızı olduğunu hissettim ve ayaktayken bir problem olmamasına rağmen oturunca veya testisler sıkışınca o sızıyı tekrar hissettiğimi gördüm. İlk günler geçer diye çok üstelemedim ama üzerinden 3-4 gün geçmesine rağmen hala bir değişiklik yok bu yüzden yarın özel hastaneden üroloji bölümüne randevu aldım ve bir doktora görüneceğim. Süreci hem buradan yazıp sizlerin görüşlerini almak hem de başına benzer bir durum gelip internette arayan kişilere yol göstermesi için bu konuyu açıyorum.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×