Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

brktrm

Üye
  • İçerik sayısı

    9
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

2 Nötr

brktrm Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Profil Bilgileri

  1. Acil kiza çiçek göndericem ne yazayim

    Kızı yargılama bence, teşekkür de etmiş ters bir şey söylememiş. Tutucu bir ailede genç kız olmak çok zor bi durum, ne kadar tepki gördü onu da bilmiyoruz, ailesi bağırıp çağırıp telefonunu vs karıştırabilir zor bi durum. Kızın üstüne gitme, anlayış göster ve zaman ver. Sende gönlü varsa zamanla aranız düzelir zaten. Çiçek almak her kızın hoşuna gider iyi yapmışsın.
  2. Trenbolon öksürüğü

    Bende aç karnına biraz daha fazla öksürtüyor gibi.
  3. Zayıflama günlüğüm

    Haklısınız, T3'ü çıkardım, çok bir avantajı yok gibi. Onun haricinde örnek yazdığınız kür gerçekten sağlıklı olmuş ama ben o tarz bir kullanımdan mevcut kürüme geçiş yaptım sayılır. Only testo ve yağ yakıcı kullanıyordum.
  4. Zphc pharma

    Geçmiş olsun baya kötü olmuş. Güvenilir satıcılarda bile stok sorunu oluyor zaten, iyi ithal ilaç bulmak zor.
  5. Tahlil sonuçlarım geldi

    Herkesin vücudu farklı tepki veriyor ama genel olarak yüksek veya düşük östorejen kötü, dalgalanması da kötü. Sana iyi geleni deneme yanılma yoluyla bulman lazım. Hissiyatına, tahlillerine göre dozu vs ayarlarsın.
  6. Zayıflama günlüğüm

    Herkese selamlar, Öncelikle kendimden bahsedeyim, spora 2013 yılında lisede başladım. İlkokul dahil hep şişman bir çocuktum ve spora başladığım ilk 6ayında 25-30kg civarı verip zayıfladım. O günden şu ana kadar aralıklı olarak spora devam ettim. Spora ara verince 150kg'ya kadar çıktım (yaklaşık 2 sene önce) tekrar spora bırakmıştım ve bu sefer ölene kadar ara vermemek konusunda kararlıydım. Artık iyice kilolarımdan bıkmıştım, normal mağazalarda kendime kıyafet bulamıyordum ve obez kıyafetleri satan yerlerden alışveriş yapıyordum. Nihayetinde ilaç kullanmaya karar verdim, doğal hormonlarıma baktırmak için randevu aldım ve eczaneden sustanon, rimobolan aldım ve gaza gelip daha değerlerime baktırmadan ilaçları vurdum. Aradan yaklaşık 1 sene geçti, TRT dozunda veya farklı ilaçlar, iyi kötü beslenme ve idman ile 125kg ya kadar düştüm ve hayalini kurduğum ağırlıkları basmaya başladım ve artık normal mağazalardan kıyafet alabiliyorum Kilo vermem uzun süredir durdu, şimdi uygun şartların oluşması ile güzel bir kür ve sert bi diyete yapmak istiyorum. Kür planım; 210mg Testosterone propionate 350mg Trenbolone acetate 350 mg Masteron Propionate Günlük 20mg Cardarine Günlük 50mcg T3 (Bir umut ve meraktan ekledim , diyet ve tren tiroidleri yavaşlatabiliyor.) İlk ve son öğün öncesi diaformin (İnsülin direnci için) Takviye olarak balık yağı, vitaminler, l-arginine, zma ,arimidex, dostinex, böbrek, karaciğer koruyucular vs alıyorum. Başlayalı 5gün civarı şu an için iyi gidiyor. Beslenme; Asıl sorun burada başlıyor idman ilaç vs işin kolay kısmı ama ben sağlıklı beslenirken gerçekten çok zorlanıyorum. Uyuyamıyorum, sürekli pizza, hamburger vs düşünüyorum, beslenmemi kontrol edemezsen kür zararlı hale gelicek maalesef ve yarıda kesmek zorunda kalacağım umarım olmaz. Beslenmeye gelirsek; Günlük 2500kcal hedefliyorum, ortalama 250gram karbonhidrat ve protein, 50gram yağ olacak şekilde. Başlangıç ve kilo;
  7. Zphc fiyat listesi ?

    Aşağı yukarı o fiyatlarda denilen gibi bir 7-8 dolar fazla yazmış. Sahtesi pek yapılacak marka değil, zaten onay kodu var.
  8. Ağrısız korkusuz hijyenik otomatik enjeksiyon nasıl yapılır

    Bunlara sende bakınca, kalçadan aspirasyonsuz enjeksiyon yapıp şoka giren hastanelik olan insaların makalelerini görmüyor musun? Ben kendimde bir kere kan çektim, çok düşük ihtimal belki ama risk almaya değer mi?
  9. Ağrısız korkusuz hijyenik otomatik enjeksiyon nasıl yapılır

    İlk defa bir yere enjeksiyon yapıcaksan kesinlikle gerekli. Yapılan bir araştırmaya göre hemşirelerin 40%'ı en az bir kere kan çekmiş.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×