Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Lojo

Üye
  • İçerik sayısı

    8
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

1 Nötr

Lojo Hakkında

  • Yaş 21
  • Derece
    Yeni Üye
  • Doğum Günü 14-08-2002

Profil Bilgileri

  • Yaş 21
  • Meslek:
    Öğrenci
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Only testoya başlamalı mıyım

    Sarmsın insanlar için yeterli bir bilimsel verisi yok yapılan araştırmalar fareler üzerinde yoğunlaşılmış ve henüz faz 2 çalışmaları geçilememiş, ne olduğu belli olmayan ağız yoluyla alınan bir şey ne kadar iyi tepki verir bilemem ama ben böyle bir kumar oynamazdım, tavsiyem Steroid veya sarmslara vereceğin parayı supplement ve gıdalara ayırmanız yönünde dediğim gibi bu spor 1-2 ayda iyi bir vücut sahibi olmak isteyenler için fazlasıyla acımasız, düzgün bir spor iyi bir beslenme ve takviye kullanarak eminim istediğin vücudu elde edebilirsin, burda anahtar süreklilik ve istikrar, belirli bir süre geçtikten sonra eğer yine kullanmak istersen yeni bir konu açıp yardım isteyebilirsin. NOT : sarmslar bahsedildiği gibi yan etkisiz ilaçlar değildir karaciğerde toksiklik yapmaktadır.
  2. Only testoya başlamalı mıyım

    Bence natural olarak en az 1-2 yıl yapıp vücudunu gözlemlemelisin, hormonun vereceği hissiyat onu bırakana kadar olacaktır, bozulan hormonlardan dolayı psikolojini kötü etkileyebilir benim fikrim kullanmaman yönünde sağlık oyuncak değildir, yine de senin fikrin, sağlıklı günler dilerim.
  3. Only testoya başlamalı mıyım

    Ben bilir kişi değilim ama 1 aylık spor bilgisiyle hormon kullanman sadece pişmanlıkla sonuçlanır
  4. Hollanda sarms nasıl temin edilir?

    Kuzenimle beraber Hollanda'da kaldığımızda sarms teminatı yaptık ama bu ilaçlar düşündügünüz kadar masum değil, ve insanlar için uygun ilaçlar değil lütfen tekrardan düşünün, kuzenim kullandıktan sonra döngüsü baskilandi ve karaciğer değerleri kötüye doğru gitmeye başladı, sağlıklı günler dilerim.
  5. Kür seçimi

    3 hafta sonra döneceğim, döndüğümde ilk işim bunlara baktırmak olacak, lh, FSH, e2, prolaktin, alt, ast, Total testo, free testo, bunlara da baktirayim mi?
  6. Kür seçimi

    Cevabın için teşekkürler, söylemeyi unuttum spora 110 kilo başladım, ama sürekli kilo alıp vermekten iyi bir kas kütlesine sahip değilim şuan 85-90 bandında gidip geliyorum, biraz daha zayiflarsam sıska, biraz kilo alırsam hemen yağlı oluyorum.
  7. Kür seçimi

    Öncelikle konuyu okumak için zaman ayıran herkese teşekkür ederim. Kendimden bahsederek başlayayım, 20 yaşındayım 1.90 boyunda 85 kilo bir bireyim, yaklaşık 2 senedir belirli bir düzenle spor yapmaktayım, daha önce herhangi bir kür geçmişim olmadı, arada sırada supplement kullandım onun haricinde herhangi bir hormon takviyesi ile bir alakam yok, öğrenciyim bunun yanısıra bir işte çalışıp kendi geçimimi sağlayabiliyorum, son zamanlarda aklıma sürekli bir hormon takviyesi almak geliyor ve bunun için aklımda 2 seçenek var Sarm(rad-140 ve ostarine) Steroid (only testo) arkadaşlar hepinizin bildiği gibi Türkiye'de orijinal sarm bulmak ızdırap, şuan yurt dışındayim ve burada tabiri caizse peynir ekmek gibi sarms satılıyor üstelik hepsi orijinal ve laboratuvar testleri de mevcut, biliyorum sarmslar hâlâ araştırılma evresinde ve insanlara yönelik bir takviye değil ama içimden de kullanmak geçiyor, bilgili abilerim-kardeşlerim varsa bana bir yol gösterebilir mi, verdiğiniz cevaplar neticesinde Türkiye'ye dönerken 3 ay kullanabileceğim (8 hafta kullanım süresi, hormon testi ve ardından 1 ay dinlenme sonrasında 4 haftalık bir sarms daha) kadar ürün getirmeyi düşünüyorum. Formum ektedir. @rastlantisal @otopsicikedi @galicik Saygılar.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×