Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

imissher

Üye
  • İçerik sayısı

    6
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

4 Nötr

imissher Hakkında

  • Yaş 26
  • Derece
    Yeni Üye
  • Doğum Günü 14-02-1998

Platform İstatistikleri

  • Yaş 26
  • Bizi nasıl buldun?:
    <p> spor ve yazılım </p>

Profil Bilgileri

  • Yaş 26
  • Meslek:
    Yazılım Uzmanı
  • Konum:
    Muğla
  • Cinsiyet:
    Erkek

Güncel Profil Ziyaretleri

86 profil görüntüleme
  1. Kür içi tahlil ve form

    4 öğün yediğini varsayıyorum 1. öğün için 1 tam 5 yumurta beyazı +80 gr yulaf 5 gr zeytinyağı 1 adet elma 10 gr kuruyemiş. 2. öğün için de 1 adet activia probiyotik +5gr zeytin yağı 10gr kuruyemiş. 3. ve 4. öğün için de her öğüne +5gr zeytinyağı +10gr kuruyemiş. bence fıstık ezmesi çıkmalı ben yediğimde sorun yaşıyorum onun yerine 10 gr badem ezmesi daha iyi. sizin de intoleransınız var gibi. belki de patatese var belki de pirince belki de yok lif eksiğinden böyle. çıkarıp 1 hafta deneyip gözlemlemeniz gerekiyor. 70 gr kuruyemiş çok. onu 40 a düşürüp öğünlere bölelim, her öğüne 5gr zeytinyağı ekleyelim. 2 muz iptal her gün sabah öğününe yulaf+ 1 adet elma lif için yeterli. yetmiyorsa başka öğünlere lif dağıtırsınız. acı yemek, aşırı baharat kullanmak, fıstık, işlenmiş gidalar vs bunların hepsi en azından benim için sorun yapıyor. günün son öğünü karb miktarı az olmalı. her öğün 200gr yeşillik ve mutlaka kardiyo. lif yok denecek kadar az bu prgoramnda. önce lifi hallet sonra intoleransın olan yiyeceği bul. bunlar benim 6 yıllık natural beslenme deneyimlerim. bence bir bilene danışıp sana daha iyi bir program yazmasını isteyebilirsin.
  2. Kür içi tahlil ve form

    sinidirim için beslenme programını tam eksiksiz atar mısın ona göre tavsiyede bulunabilirim.
  3. Kürde istenilen verimin alınamaması

    bence beslenme konusunda yardım alman gerekiyor. Natural olarak deneyimlerimi paylaşıyorum, kendi deneyimlerime göre 0 yağlı hiçbir programdan verim alamadım. her öğüne 5gr zeyintağı 10gr badem ya da kaju eklenebilir. tekrardan belirteyim natural olarak beslenmeye takık biriyim bu beslenmen çok yetersiz bana göre. pirinç çok fazla yağ yok protein tek kaynak ve az, tahminimce kardiyo da yoktur. dediğim gibi bunlar benim fikirlerim, daha uzman birine danışmalısın. forumda yağ oranı düşürülmeden de kür yapılacağını bundan verim alınacağını belirten arkadaşlar var fakat bence önce temizlenip en azından %13 e inip sonra inşaa moduna geçmek daha mantıklı gibi. bu da kalori açığı, öğün sayısının fazlalığı, kardiyo ile oluyor(gerekli makrolar tamsa).
  4. Yeni bulk kürüm

    yarışma amacın varsa bence beslenme için deneyimli birinden destek almalısın. en azından tek yağ kaynağı değil de zeytinyağı + kuruyemiş ekleyebilirsin. öğlen 1 activia probiyotik olabilir. lif için yulaf eklenebilir. yeşillik her öğün en az 200gr. bir çok beslenme düzenini natural olarak denedim, seninki kabızlığa yol açabilir. bence bilen birine danış.
  5. Ilk kür dozajlar, natural test, koruyucular, aromatazlar

    Teşekkürler dikkate alacağım.
  6. Merhaba. İlk kürüme gireceğim. Şöyle planlıyorum: 1-14 hafta Testosteron Enantat haftalık 500mg (pazartesi 250-perşembe 250) 1-6 hafta turinabol günlük 50mg (sabah 30mg - akşam 20mg) -------------------------------------------------------------------------------------------------- Anti aromataz ve anti prolaktin: 3 günde bir arimideks her 2 haftada 1 0.5mg cabaser -------------------------------------------------------------------------------------------------- Koruyucular: Günde 4 tablet liv52 (sabah 2 - akşam 2) Milk Thisle 1 adet Multivitamin sabah 2 D vitamini 2000ui C vitamini 500mg ZMA 1 adet B12 vitamini Tribeksol (sabah 1) Uyku düzenim bozulur ise belirli günler melatonin -------------------------------------------------------------------------------------------------- Maalesef Free testo değerleri yok. bir sonraki testte olacak. Vitamin ve minaralleri düzenli kullanan biriydim. kür düşüncem oluştugunda ara verdim. 2 aydır takviye herhangi bir şey almadım. sonuçlarda da görüldüğü gibi kronik b12 düşüklüğüm var. beni rahatsız edecek düzeyde değil fakat her test yaptırdığımda sınıra yakın çıkıyor. Tribeksol kullanarak düzeltebiliyorum. Görüşlerinizi merak ettiğim şeyler şunlar: 1- İlk kür olacağı için kafadan 500mg (haftalık) giriş uygun mudur. ilk4 hafta haftalık 250 almak daha mı iyi olur? 2- Anti aromataz ve anti prolaktinleri kürümün ilk 6 haftası kullanmalı mıyım. 6. hafta sonunda turinabolu kestiğimde tekrar test olacağım. o zaman değerlere göre bir yol çizmek daha mı iyi olur? Ayrıca eksik gördüğünüz, fazla gördüğünüz şeyleri paylaşırsanız sevinirim. Koruyucu olarak neler önerirsiniz. @rastlantisal @Rdm @galicik @Askabar

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×