Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

rakenzone1

Üye
  • İçerik sayısı

    14
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

1 Nötr

rakenzone1 Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Platform İstatistikleri

  • Bizi nasıl buldun?:
    Google Aramalarında

Profil Bilgileri

İlgi Alanların:

  • Favori Spor Dalın:
    Vücut Geliştirme
  1. Sarms için pct yardim(tahlil sonuçlarim ekte)

    Dost değerlere baktınmı? Kapanan bir sistem görüyormusun ortalıkta? Değerlerim ise yüksek değil. Çalışması gerektiği gibi çalışmış. Değerlere tekrar bakmanı öneririm. Bildiğinin aksine baskılamamısı gerekli.Kapanan bir sistemim yok ortada.
  2. Sarms için pct yardim(tahlil sonuçlarim ekte)

    dostum zaten orjinal sarmsın böyle etki etmesi lazım. Ayrıyetten pump doluluk ve kütle kazanma konusunda iyiydi. Ayrıyetten bunlara boş diyip swıss kullanmanda ayrı bi mevzu.Ayakla kompostu daha iyi etki eder
  3. Sarms için pct yardim(tahlil sonuçlarim ekte)

    Kullanmadan önce test olsaydım daha verimli olurdu fakat önceden herhangi bir tahlilim olmadığı için sadece beklemek mantıklı değil.İ
  4. Geçende bahsettiğim gibi rad ve lgd kullandım . Ereksiyon, sertleşme ve libido problemi yaşıyorum. Bazı hormonlarım yükselmiş. Yardımcı olursanız nasıl bir pct yapacağım hakkında sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
  5. Sarms için pct acil lütfen yardim

    tamamdır testten sonra verileri buraya atacağım
  6. Sarms için pct acil lütfen yardim

    yaptırmadım dost 26 sında ürolojiden randevu aldım testimi yaptırcam
  7. Sarms için pct acil lütfen yardim

    anladım aynı durum bendede var cinsel istek çok düşük değil ama sertleşme problemi isteği azaltıyor.Kaç aylık bir pct ysptın
  8. Sarms için pct acil lütfen yardim

    birde sertleşme ve libido sorunun eski haline geri geldini
  9. Sarms için pct acil lütfen yardim

    Şöyle bir çıkarım için sordum.tabiki dediğiniz çok daha doğru.klomen ve tamoksifen eski hormanlarıma döndürüyor.Yararı olacagı kesin ama çok bir zararı olur mu?
  10. Değerli hocalarım, Rad ve lgd 1.5 aya yakın bir süre kullandım. Suan ereksiyon problemi yaşıyorum.Tam anlamıyla sertleşemiyorum.Ayrıyetten libido düşüklüğü var.Sperm konusunda bir problem yok.Testislerde de hiç bir problem yok.(ne küçülme ne ağrı) Hormon testi yaptıracak bir vaktim yok.Randevuyu ise 2 hafta sonraya verdi.Ona da izin alabilecek miyim meçhul. Elimde 2 kutu klomen ve 2 kutu tamoksifen var. Hormon testi yaptırmadan bunları kullansam herhangi bir problem olurmu. Zararı olur mu?Elimde şuan ilaçlar mevcut. İki hafta beklemek yerine klomen ve tamoksifeni kullansammı? Dediğim gibi 2 hafta sonra da gidemeyebilirim teste cok sarkabilir.. Evet bi hata yaptım lütfen yadırgamadan yardım ederseniz çok memnun olurum sayın hocalarım. Bu klomen ve tamoksifeni nasıl kullanmalıyım günde ne kadar ve kaç hafta. Şimdiden teşekkür ederim

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×