Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

KDuman

Üye
  • İçerik sayısı

    13
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

0 Nötr

KDuman Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Çok teşekkür ediyorum.. ilaçları kestim zaten tamamen geçtiğimiz pazartesi sadece 250 mg testo almıştım.. onuda bırakacağım ..
  2. Bence de inanılmaz düşük.. ama üroloji doktoru normal olabiliyor bazen böyle diyip 2 doz sustonon yazıp gönderdi.. hatta 1 er 1 er yazıyor 15 gün sonra birdaha gel 2. Dozu yazıcam dedi..
  3. Tavsiyelerinizi muhakkak dikkate alacağım.. dediğiniz gibi hocam daha kendi hormon düzeylerim bozukken ben çare olarak dışardan alıp kurtulurum düşüncesindeydim.. aslında doktorun çokta önemli bir durum yok zaman zaman böyle durumlarla karşılaşıyoruz demesi ve sustonon verip göndermesi olayı bende basite indirgedi sanırım.. olması gereken bence tüm ilaçları kesip sağlam bir pct tedavisi ile normalleşme sürecine bırakıp tedavi olmak..
  4. Şu an baya yeşillik tüketimini artırdım hocam.. dediğiniz gibi o zaman 300 mg masteron da eklemeliyim sanırım.. hocalarımın yorumlarını bekliyorum..
  5. Çok teşekkür ederim hocam .. nac600 ve omega 3 alacağım bugün.. omega 3 için hangi kriterlere bakmam lazım bilgi verebilir misiniz ?
  6. Hayır herhangi bir yan etkisini görmedim .. hatta çalıştığım kişi deri altı sulanmamda fazla olmadığını söyledi.. hatta ve hatta tüm ilacı çekmiş metabolizman çok hassas dedi.. maalesef herkesle konuşamadığım için körü körüne her söylenene inanmak istemiyorum bu yüzden buraya yazdım.. şu an için 500 mg iran testo devam edebilirsin ve kolemene gerek duymadığını söyledi.. öecburen bu 10 günlük süreci bu şekilde tamamlayıp kan vereceğim sanırım
  7. Yaş 31 Boy 183 kilo 83 dü naturel olarak 1buçuk ayda 74 kg ya düşüp ilaçlarla tekrar 84 kg oldum yan etki olarak tek hissettiğim karaciğerde sağ kaburga altında batma şişkinlik hissettim..testislerde bir miktar ufalma söz konusu libido zaten öncesinde düşüktü ilaçlara başladıktan sonra bir hayli arttı.. vücudum daha dolu ve pumplı hissediyordum.. herhangi bir yan etki yaşamadım.. beni korkutan e2 alt ve ast oldu işin aslı.. LH ve FSH dediğiniz gibi dışardan alınan testo sonucu herkesde bu şekilde .. kullanmayı bıraktığımızda klomen ile çözüldüğünü biliyoruz.. az önce @Chitizenfour arkadaşında dediği gibi koruyucu kullanmadığım için sanırım alt ast yüksek çıktı..
  8. Zaten onun için 2 x tamoksifen ve 1x arimidex verdi alt ve ast içinde bol su ve yeşillik tüket dedi geçti.. İlaca başlamadan önceki e2 değeri 25 onuda ekledim zaten
  9. Hocam zaten bilmediğim ve öğrenmek istediğim için sizlerden yardım istiyorum.. bilsem zaten başımın çaresine bakarım .. maalesef acı bir tecrübe yaşıyorum başına gelmeyen bilemez değil mi ?
  10. Estradiol e2 seviyesi tam gözükmediği için bu şekilde birdaha ekledim ref dışı olanları @Rdm @galicik
  11. Arkadaşlar forumda yeniyim konu açmakta vs çok tecrübeli değilim fakat acil destek rica ediyorum Öncelikle ilaca başlamamdaki sebeb total testo 2 çıkmıştı.. ürüloji 2 doz sustonon vermişti bende zaten hali hazırda spora başladığım için en azından enantat olarak devam edebilirim düşüncesinde devam ettim haftada 500 mg 3 hafta daha sonra haftalık 1000 mg testo + 500 boldenon ve 300 mg masteron aldım ilk 5 hafta bunlara ek 30 mg danabol.. kür planlamasını satın aldığım kişi tarafından yapıldı ve 4. Hafta kan tahlili istedi sonuçlar hiç iç açıcı değil kan sonuçlarını ekleyeceğim..( başlangıç değerleri de var elimde onu da koyacağım) Testo hariç tüm ilaçları 4. Haftada kesmem gerektiği ve 10 günlük olacak şekilde Günde 1 arimidex Günde 2 olacak şekilde tamoksifen alıyorum ama yine de güvenemiyorum maalesef çünkü sonuçlar inanılmaz yüksek olmasına rağmen kötü bir durumun olmadığını iddia ediyor.. sizlerin tecrübesine güveniyorum destek olursanız çok sevinirim.. şimdiden çok teşekkürler İlk 2 fotoğraf 6 şubat tarihli sonuçlar herhangi birşey kullanmadan önceki değerler.. @metinav @rastlantisal @otopsicikedi @Vural2

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×