Jump to content
  • Duyurular

  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

mchgn

Üye
  • İçerik sayısı

    10
  • Katılım

  • Son ziyaret

mchgn kullanıcısının paylaşımları

  1. Merhaba arkadaşlar, nasılsınız? Steroidlerin arkasında 25 derece oda sıcaklığında saklayın diyor yazın kaldığımız bölge 35-40 derecelerde oluyor. Güneş altında kalmadan odada kalması bir sıkıntı yaratır mı? Yazın ilaçların dolapta saklanması bir sıkıntı yaratır mı havların çok sıcak olduğu yerlerde? Oda sıcaklığı 25 den çok üst derecelere çıkıyor normal olarak.
  2. Merhaba arkadaşlar, nasılsınız? 1-24 Primobolon 600 10 haftaya kadar 10. Hafta sonrası 700 24. Haftaya kadar 1-24 Tren E 200 mg 10. Haftaya kadar 10. Hafta sonrası 300 mg 24. Haftaya kadar 1-24 Test E 600 mg 10. Haftaya kadar 10. Haftadan sonra 750 mg haftada 24. Haftaya kadar GH 5 İU 10. Haftaya kadar 10. Hafta sonrası 6İU 24. Haftaya kadar Lantus 10 İU kademeli olarak besin ve gh düzeyine göre maks 20 İU Novarapid 5İU idman sonu duruma göre ilerleyen süreçte idman öncesi 5İU eklenebilir armidex alımı yok e2 düzeyine göre maks 1 tablet dostinex haftada yarım tablet kickstart turinabol eklenebilir…. Ağır bir küe olduğunu biliyorum yorumlarınızı merak ediyorum danışmak istediğim 24 hafta low dose tren gidilebilir mi kan değerlerine bakılıp?
  3. Andro medicals tren kullananlar var mı?

    Güncellemeyi 4 gün sonra mı yapttın en başta 3. Hafta demişsin 4 günde zaman makinesine mi bindin 8. Aya gelmişsin anlamadım?
  4. Merhaba arkadaşlar, nasılsınız? Detaylı bir kür planlaması yaptım. Sizce değiştirmem gereken ürünler veya eklemem, çıkarmam gerekenler nelerdir? Kür ürün içeriğim şu şekildedir. Testo enanthaate Rimobolone Deca Gh İnsülin Tüm cevaplar için teşekkürler
  5. Benim 6-7 ay önce yarısını kullandığım bir lantus insülin kalemim var. Kullandığım dönemde ve sonrasında full buz dolabında kaldı. Arkasında kalemi kullanmaya başladıktan 1 ay sonra atın diyor ama benim kalem full dolapta idi sıkıntı olur mu? Kullanılabilir mi?
  6. Nandrolon dekonat ( marka önerisi )

    Andro medicals öneririm
  7. Andro medicals güncel

    Merhaba yakın dönemde andro medicals kullananlar görüşlerini söyeyebilir mi? Ayrıca pro kişinin sattığı canada biolabs ürünü hakkında da son dönemlerde kullananlarım görüşlerini merak ediyorum
  8. Andro medicals güncel

    Tek bir kişi satıyor diye biliyorum
  9. Andro medicals güncel

    Şu anda güncel olarak kürünü andro ürünleri ile yapan var mı yorumlarını merak ediyorum

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×