Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

BayBilek

Üye
  • İçerik sayısı

    6
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

1 Nötr

BayBilek Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    kurye
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Sustanon-primobolan-anapolon küründe dozaj

    tamam ustam,zaten toplayamazsam boldenon koymaya calıscam yerine bitince ugrarım kal sağlıcakla
  2. Sustanon-primobolan-anapolon küründe dozaj

    Kısa başlık olması için fazla detay vermedim,hemen detaya giriyorum,2012 yılından beri bilek güreşiyle uğraşıyorum.Her yıl 6 ay civarı düzenli olarak ağırlık antrenmanı yaptım ,dereceler elde ettim ama milli olamadım sonra kendi sporumu bırakıp resmen fitnessa yönlendim,doğal hormon seviyelerimin düşük oldugunu düşünüyordum o yüzden kür e başlamaya karar verdim Küre girmeden önce 65 kg yüzde 15 yağ oranım vardı,15 haftalık kürle 11 kg aldım (hafif yağlı ve oldukca sulu) HAFTALIK 400 MG BOLDENON,500 MG ENANTATH,GÜNLÜK 40 MG DANABOL (6HAFTA) KULLANDIM ,177 boy 76 kiloya ulaşmıştım,kürün 4.gününde cinsel istek tamamen kesildi sonraki haftalar testislerde küçüldü ama danabol bitince yavaş yavaş normale döndüm,kür bitince zamanında pct yapamadım cinsel istek yine diplerdeydi ,aldıgım şahıs pct konusunda yardımcı olmadı,kendim araştırıp haftada bir pregnyl vurdum ,2 ay bekleyip bu sefer kürden önce nebido vurdum ,aynı küre yine girdim(bu kez danabol 30 mg 6 hafta) bu kürde cinsel istek tamamen normaldi,10 kg aldım, 86 kiloya ulaştım kür sonu pregnly ve nebido yaptım ve kas kaybetmemek için nebidoyu 3 ayda bir sürekli vurdum,herşey normaldi Aynı küre 6 ay sonra tekrar girmeye karar verdim ama bu kez öncesinde burnumdaki sorunu halletmek için ameliyat oldum ve tam 70 kg ye kadar düştüm farklı bir satıcıdan farklı marka ama aynı kürü satın aldım sanırım bu ilaçlar sahteydi çünkü ucuza satıyordu sadece 6 kg aldım ama yağ oranım yüzde 10-13 civarındaydı ve bu kez vücut su tutmamıştı bilmiyorum belki sahte degildir Gecen yıl ekonomik olarak battım ,bu kripto para mevzusu girmek istemiyorum ,hayatımın en kötü yılıydı biraz yağlandım kas kaybettim cinsel istek yerlerdeydi,nebido alacak param bile yoktu ,şimdilerde yeni toparlamaya başladım şuan 73 kilo cıvarındayım yeni iş biraz zayıflattı ,şimdi tekrar eski günlere geri dönmek istiyorum ama merdivan altı degil eczane ürünü denemek istiyorum güncel test sonucları ve fotograf paylasıyorum
  3. Daha önce kür geçmişi olan birisi ,Haftalık 500 mg sustanon,400 mg primobolan,günlük 50 mg anapolon (6 hafta) kullanırsa sonuç ne olur ?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×