Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

atelophobia

Üye
  • İçerik sayısı

    7
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

2 Nötr

atelophobia Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    Öğrenci
  • Konum:
    Türkiye
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. 500 mg test e. detaylı kan testi

    hocam peki ne kadar süre proviron kullanıp tekrardan test vermeliyim. Shbg değeri ssin altında kalmış fakat 13-72 değer arasından 42 çıkmış benim tam ortada denebilir, nautrel shbg bu bu arada ikinci testte hoca yazmış fakat ölçülmemiş, değerli yorumunuz için teşekkür ederim.
  2. 500 mg test e. detaylı kan testi

    Değişik bir noktadan girdiğin için teşekkür ederim. Meraklandım şu an, bekliyorum hocalarımızı.
  3. 500 mg test e. detaylı kan testi

    Hocam teşekkürler peki free testo kaç gibi olmalıydı yani özellikle istedim kadından kolay kolay yaptırmıyolarmış free testo geç çıkıyormuş ama hayal kırıklığına uğradım 46yı görünce araştırmalarda 3x 4x e çıkıyor kullanıcıdan kullanıcıya, ve iran testo nasıl bulabilirim.
  4. 500 mg test e. detaylı kan testi

    4.haftanın ilk enjeksiyonundan sonraki gün verdim kanı ve değerler bu şekilde serbest testo yanlış ölçülmüş olabilir mi yoksa az gelmesi(en önemli soru bu benim için) normal mi anlayamadım? e2 de az gelmiş ama ilaç çalışıyor ve total t 1500 üstü çıkmış gösteriyor, kafam baya karıştı ve underdose olmasından şüphelendim marka:pharmtec test e. yoksa hala kanıma karışamadı mı tam anlamıyla, çünkü normal yaşantımdam pek bir şey farkı yok gibi şu an. Aşşağıya kür öncesi testi atıcam ve son verdiğim testi atıyorum beraber yorumlayalım lütfen. bu naturel başlamadan önceki test sonucum: bu da 500 mg test e. 4.hafta salı günü total 7. enjeksiyondan sonraki test
  5. Ilk kürüm önerileriniz

    Çok teşekkür ederim çok güzel tavsiye vermişsiniz. Anapolon kafamda sürekli olan bir ilaç ve çok güçlü olduğunu biliyorum güvenilir nasıl bulabilirim, Burak hocamız yardımcı oluyor mu, şimdiden sağolun.
  6. Ilk kürüm önerileriniz

    Teşekkür ederim güzel yorumlarınız için Bu ilk adımdan sonra bütçem senelik 2 kür yapabilcek seviyede ve 19-nor grubunu kullandığım anda uzun süre baskısından dolayı belli bir müddet TRT dozda kalıp ondan sonra PCT yapacağımı biliyorum fakat bunun için bütçem şu anlık uygun değil. Genel olarak anladığım kadarıyla kademeli olarak yüksetlmemi istiyorsunuz daha düzgün olması açısından. Başka ilaç ekleme önerinize karşılık 19-nor grubu hariç ne kullanabilirim.
  7. Ilk kürüm önerileriniz

    Herkese selamlar, İlk kürüm şu şekilde olacak, yazmadan önce statlarımı vereyim aklınızda fikir oluşması açısından. 182 cm 70 kg ( yağ oranımı bilmiyorum kesin olarak fakat damarlıyım ve karın kaslarım sürekli olarak görünür.) 2 senedir yapıyorum 52 kg olarak başladım ve 75 e kadar çıkmıştım okul falan derken bir tık kötü geçti spor hayatı benim için sonbaharda 70 kg ya düştüm, creatine bırakmıştım onun etkisi olabilir, 2-3 kg su atmış olabilirim. Önümüzdeki pazartesi 250 mg/ml olucak şekilde 1 ml test e. enjeksiyonumu yapıcam perşembe 1 ml tekrardan 15 hafta devam edicem. Elimdeki her halükarda bulundurduğum ürünler arimidex, tamoxifen, klomen. Pct için tutuyorum tamoxifen ve klomeni kür içinde ihtiyacım olacağını düşünmüyorum. Sorum olarakta sürekli arkadaşlarım ilk kür çok gereksiz only testo falan dedikleri için, buraya yazarak öneri almak istedim. Bu kürden ne beklemeyeliyim ve sizce 500 mg haftalık only testo ilk kür olarak saçma mı (Güncel çıplak fotom yok fakat dün çekindiğim bir fotoğraf var eke ekliyorum.) . Teşekkür ederim herkese şimdiden.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×