Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

CompanionAgent

Üye
  • İçerik sayısı

    3
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

0 Nötr

CompanionAgent Hakkında

  • Yaş 28
  • Derece
    Yeni Üye
  • Doğum Günü 12-10-1995

Profil Bilgileri

  • Yaş 28
  • Konum:
    istanbul
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Ilk kür testo prop, drastanolone, tren

    6-15 haftası trenbolone acetate belki değişebilir,, bu yüzden bir hoca ile çalışıyorum sürekli iletişim halinde olacağız en baştan en sondaki tedaviye kadar, burada payşamımım ise işte tamda bu sebeblerden bunları öğrenmeliyimki ona karşı sormalıyım, hiç bir bilgim yok çok teşekkür ediyorum değerli yorumun için testo p 1-15 haftaya kadar haftada 3 gün mon/ 0.5ml wed /1ml friday/0.5ml
  2. Ilk kür testo prop, drastanolone, tren

    Problem nedir onu anlayamadım? dozdan dolayımı yetersizmi, şaçmamı, mantıksızmı? açıklarsan dediğim gibi bizde tecrübe kazanabiliriz ne yapmamız ve yapmamamız gerektiğini algılarız
  3. Ilk kür testo prop, drastanolone, tren

    Selamın aleyküm değerli hocalarım,abilerim kardeşlerim, boyum 193 kilom 120 bu hafta pazartesi ilk kürüme giriyorum, (bir hocayla çalışacağım) gerekli olan herşey konuşuldu ama ister istemez siz büyüklerimden ve bilgili kişilerdende bilgi almak istiyorum çünkü söz uçar ve yazı kalır kendiminde öğrenmesi lazım bunları... 1-5 hafta arası 0.5ml haftada 3 gün testo prop ve haftada 2 gün 0.5ml drastanolone 6-15 hafta arası 05.ml haftada 3 gün testo prop ve haftada 3 gün 0.5ml drastanolone ayriyeten haftada 2 gün 0.5ml tren kür boyunca günde 1 ad proviron 1 ad levotiron omega,multiv,q10, ve milk thistle 2 günde 1 ad b complex 3 günde 1 ad arimidex (süreç bu şekilde ilerleyecek ve ilaçlar bunlar tabikide daha tecrübeli hocalar, arkadaşlar, vardır saygım var Şunu böyle yapsa daha iyi olurdu, şu olurdu bu olurdu demek yerine bu kardeşinizi, abinizi neler bekliyor sonuçlar tahmini ne olur yağ oranı ne kadar düşer gibi yorumlar daha yardımcı olacakdır çok teşekkür ediyorum güzel bir para harcadım beslenmemi ve yardımcı supplementlerle beraber güzel bir disiplinle devam edeceğim,,,, bunun boşa gitmesini istemem ve kimse istemez.. beni bu yolda neler bekliyor, nelere dikkat etmeliyim, kür içinde ateş vs durumlar olursa bunlar normal şeylermi, haftalık test vs birşey yapacakmıyım, enjeksiyonu kalçadan yapacağım umarım ödem tutmaz, cardiolar vs vs çok teşekkür ediyorum saygılarımla.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×