Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

petrucci

Üye
  • İçerik sayısı

    7
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

2 Nötr

petrucci Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    ogrenci
  • Konum:
    ankara
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Kür içi panik atağım bana sorun çıkarır mı? tekrarlar mı?

    Hayat kalitesini epey etkiliyor abi geçmiş olsun. Danışmanımla boldenondan dolayı 16 hafta yapalım diye istişare etmiştik. Kür içinde psikolojik durumumun nasıl olacağını bilmediğim için dediğiniz gibi 12 hafta olarak revize edilebilir.
  2. Selamlar, Öncelikle önemli bir duyuru geçmek istiyorum, eğer konu hakkında bir tecrübe/deneyiminiz yoksa veya bilmiyorsanız lütfen bu konuda fikir verirken seçici ve özenli olun. Yazmak için yazmayın. Toplamda 2 kere küre girdim ve ikinci kürümde aşağıda anlattığım olayları yaşadım. Bundan yaklaşık 1 yıl önce buraya testo+bolde küründeyken bir konu açmış ve kürün 3. haftasında kendimi rahatsız hissettiğimi söylemiştim. İğneyi kalçadan damara denk getirip kan kontrolü sırasında bunu farkedip titreyecek kadar gereksiz bir şekilde korkmuştum. Bu da panik atak hastası olmama sebep oldu. Her gece çarpıntı oluyordu ve kalp krizi geçirdiğimi zannediyordum. Bu ilacı bıraktıktan sonra bi 6-7 ay daha devam etti. Bu yüzden ilaçlardan değil psikolojik olduğunu düşünmeye başladım. Buna ek olarak tansiyon olduğunu varsayıyorum çünkü ecopirin içmek rahatlatıyordu, tansiyon ve anksiyete yüzünden kürü sonlandırmıştım. Tansiyon olduğundan da emin değilim çünkü kürün 3.haftasında tansiyon sanıyorum ki beklenmedik bir şey. O dönem ki hocam kan yoğunluğunun yüksek olabileceğini söylüyordu. Kürü bitirmek çözüm olmadı bir süre ölüm korkusu, geceleri kalp krizi geçirdiğimi zannetmek gibi şeylerle uğraştım, psikologdan destek alarak sonunda bunu yendim ve bir süredir epey iyi hissediyorum. Bu süre zarfında da kan verdim, eko/ekg her şeyime baktırdım hiçbir sağlık sorunum yok. Bu yüzden 3. kürüme girme kararı aldım. Elime ulaşacak 3 ilaç var şu anda bunlar; noxy dianabol zphc boldenon iran eczane testo enantat. testo 250mg boldenon 250mg dianabol 30mg şeklinde kullanacağım. Güvendiğim bir danışmanım zaten var fakat fikirlerinizi merak ettiğim için yazıyorum. Tansiyon sorunu yaşadığımı iddia ettiğim şey gerçekten 3.haftada mümkün müydü? Tekrar küre girmek benzer psikolojik sorunları yaşatır mı? Önceki kullandığım ilaçlar ucuz ilaçlardı, ilk defa sanıyorum ki onlara göre daha çok övülen ve dolu denilen ilaçları kullanacağım. Kürü yapmayı çok istiyorum, çok düşündüm ve böyle bi karar aldım. Küre başlama günü yaklaştıkça da evhamlanıyorum o yüzden fikirlerinizi merak ediyorum, bu sorunları tekrar yaşayacak mıyım? Bana ne önerirdiniz? @metinav @rastlantisal @Askabar
  3. Vortex rezilliği - kullandım ve çok pişmanım!

    Noxy çok duyuyorum onun var mı hocam uluslar arası sitelerde verileri?
  4. Kür içi sağlıksız hissetme (nasıl kesebilirim)

    Kalcadan yapiyorum, vucudum tekrar su tutmaya basladigi icin aynada kendimi begeniyorum o yuzden birakasim da gelmiyor 4.haftaya kadar gelmisken. Devam edecegim gibi gorunuyor hemsireye gidecegim her hafta en azindan ozguvenimi tekrar kazanana kadar. Gelismeleri bildiririm. Tesekkurler cevaplariniz icin.
  5. Kür içi sağlıksız hissetme (nasıl kesebilirim)

    Normalde belli bir sure yaptiktan sonra pripionat ekleme planim vardi. Tabi kafama gore degil hocam var. Dediginiz gibi ben de kaygi durumu oldugunu dusunuyorum. Pripionat eklemezsem testoyu da 500e cikaracagim. Ilk once kaygilanma sorununu cozmem gerekiyor. Guvendigim bir hemsirem var sanirim her hafta onun yanina gidecegim nasil ayarlayacagim bilmiyorum. Cozumcu bir sekilde ilerlersem umarim halledecegim. Tesekkurler yorumlariniz icin bir nebze iyi geldi.
  6. Kür içi sağlıksız hissetme (nasıl kesebilirim)

    Yeni musait olabildigim icin simdi yaziyorum. 15 dakika once yaptim enjeksiyonlarimi 250 testo 250 bolde olacak sekilde. Kani kontrol ettim ikisinde de kan yoktu ve enjeksiyonlarimi guzel bir sekilde yaptim. Sonuncu enjeksiyonu yapip enjeksiyonu cikartinca normalden biraz daha fazla kan akti ve hemen stres oldum. Acaba damara mi verdim diye. Kan gelmedigine eminim saglam kontrol ettim ama iste bu sefer de acaba igneyi iceride oynatmis miyimdir? iceride oynatip damara vermis miyimdir? Cok panik olmaya basladim hala dediginiz gibi anksiyetem devam ediyor. Bir onceki kurde bu yoktu gayet yapip geciyordum. Yani bu stresle devam etmek istemiyorum disaridan enjeksiyonu sorunsuz yapanlar icin onemsiz gibi gozukuyor ama benim hayatimi epey etkiliyor. Ne yapsam bilemedim.
  7. Selamlar herkese 23 yaşına gireceğim bu zamana kadar hep asiri zayiftim. Gainerlar, dirty bulklar, diyetisyenlere tonla para hicbiri fayda etmedi. Bu konuda tavsiye istemiyorum her seyi yaptim. 3 ayda 3 kilo alabildim. Bu yuzden de bundan 6-7 ay once ilk kürüme girdim. 250 testo enantat 250 bolde. inanilmaz bir enerji, inanilmaz spor yapma istegi ve asiri olumlu sonuclar aldim. 1 ay gibi bir surede 10 kilo aldim. Vucudum guzel su tutuyordu. 2,5 ay bu kürü yaptiktan sonra biraktim ve kur ici veya sonrasi hicbir problem yasamadim.(aldigim kilolari geri vermek haric ) 9 Ocakta tekrar basladim 500 bolde ve 250 testo olacak sekilde, oncesi ve sonrasi kan tahlillerimi yaptirdim. 2 gun once geldi sonucum ostrojen ve testo haliyle yuksek geldi, prolaktinim 20. Onun disinda degerlerim normal yani bir sorun yok. Ama bu kürde her idman sonrasi kendimi sagliksiz hissediyorum, tarif edemedigim bir karamsarlik ve sanki butun vucudum stres altinda gibi hissediyorum. Bu saatte bu konuyu acma sebebim de gogus kafesimin altindaki agri. Küre zaten sikintili basladim, normalde kalcadan enjeksiyon yapiyordum, ilk defa damara denk getirdim bu zaten bir panik yaratti. Kürün etkisini yeni yeni gormeye basladim idmanlar gayet keyifli geciyor, o ilk kürümdeki tadi aliyorum. Fakat hem kürün sikintili baslamasi igneyi yaparken ki ozguvenimi kaybetmis olmam buna ek olarak da sagliksiz hissedisim bir turlu icime sinmiyor. Mental olarak kendimi daha iyi ve hazir hissettigimde tekrar baslamak istiyorum. Kürü bu asamadayken nasil kesebilirim? prolaktin, testo ve ostrojenden dolayi PCT saniyorum ki gerekli. Hem yasadigim bu duruma yorumunuz hem de nasil kesecegimde dair tavsiyeleriniz var mi?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×