Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

kuruto

Üye
  • İçerik sayısı

    18
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

5 Nötr

kuruto Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    fizyoterapist
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Vortex rezilliği - kullandım ve çok pişmanım!

    var hocam burada ne kadar popiyse yurtdışındada öyle dünyanın en büyük en çok ziyaret edilen hormon forumu eroids var bu işin kallavi olanları bilir orada çok memnunlar markada ben çok araştırdım açıkçası yüklü alacağım şuan piyasada en iyi anılan ilaçlardan https://www.eroids.com/reviews/hghroid.com yurtdışı olan varsa hatta uyguna alabilir ama buraya gelmesi gitmesi derken katlanıyor rakamlar muhtemelen Konuya gelince sikayetvarda bu adam için açılmış çok başlık var orayı okuyan zaten yaklaşmaz bidaha.
  2. Testo bolde kürü 5.Hafta

    arimidexi haftada yarım aldım. ancak almamam lazımmış :D. Klomen kullanmadım henüz. Testislerim çok az miktarda küçüldü çok sorun değil ancak kür sonu pct işini vs kolaylaştırdığını söylüyorlar. Çok kararsızım
  3. McT yapılmalı mı

    testis küçülmesinden dolayı düşünüyordu ben klomeni ancak bir miktar küçüldükten sonra daha fazla küçülmedi. devam eder mi ne olur bilmiyorum ama sanırım en kolay yol prengly vurmak.
  4. McT yapılmalı mı

    haklısın cinsel perhiz uygulamamıştım 24 saatlik bi boşluk vardı sadece. Sonraki testte daha da yükselmeye devam ederse belki düşünürüm tekrardan sağol. Ayrıca kür içi mct olarak klomen ya da pregnyl kullanımını ben de merak ediyorum. İlk kürümün 6.haftasındayım. Konuyla ilgili bi gelişmen olursa bizi de bilgilendir lütfen
  5. McT yapılmalı mı

    benim prolaktin referansın 2 değer üstünde çıktı sence müdahele etmeli miyim
  6. McT yapılmalı mı

    prolaktine müdahele edecek misin
  7. Testo bolde kürü 5.Hafta

    Birde şunu sormak istiyorum. B12 değerim yükselmemiş ancak 5. haftadayım bu bana boldenon hakkında bir fikir verir mi yoksa daha erken mi? Yukarıda belirtmemişim gerekir mi bilmiyorum ancak fsh 0.3 lh 0.6. Muhtemelen ost kaynaklı henüz ciddi bi gelişim yaşamadım. Antrenman geçmişim 9-10 yıl.
  8. Merhaba 500 enantathe 500 bolde kürüne girdim. 5. hafta sonu kan verdim. ostrogenim referans arasında ama olması gerektiğinden düşük çünkü düşük miktar da olsa önlem amaçlı ezbere arimidex kullandım. Testislerimde biraz küçülme mevcut. Sizce 1 kutu klomen mi kullanmalıyım sabah 1 akşam 1 şeklinde yoksa pregnyl mi(dozaj ne olmalı)? İki seçenekte de ostrogenim yükselecek diye düşünüyorum. Arimidexi bırakıyorum tabiki. Sadece yanımda gerekirse diye nolvadex bulundurucam. 10 haftada tekrar kan verip kontrol edeceğim? Birde prolaktinim referansın 2 değer üstünde önlem amaçlı yarım tablet kabaser veya dostinex işte neyse gerek var mı ? Düşünceleriniz değerli, cevap bekliyorum
  9. Düşük testosteron seviyesi

    düşük karbonhidrat düşük sağlık yağ alımı vücudunu ekstra yorarak hormonal dengeni bozar. uzun süredir bir inişli bir çıkışlı besleniyorsan uzun kardiyorlar yapıyorsan vs. testosteron seviyen düşmüş olabilir. yüksek kilo da buna yancı olmuştur. Bir süre vücudunu dinlendirdikten sonra karb kısıp sağlıklı yağ ve proteini yeterli alarak aylık periyotlar halinde yağ yakmayı denemelisin. 1 ay kalori açığı 1 hafta dinlenme şeklinde. Yukarıdaki yazılara takılıp bir anda daha da yüklenme vücuduna.
  10. Tahlil sonuçlarım (naturel)

    düşük yağ oranı, sağlıklı beslenme ve egzersiz her zaman daha yüksek sonuçlara sebep olacaktır. Ancak şuanda da bi problem yok her insanın hormon seviyeleri ve karşılıkları farklı oluyor. 23 yaşındayım 570 küsür çıktı benim de.
  11. Prolaktin

    e2 ve free testosteron bakılmadı. özele gidip yaptıracağım mecburen . diğer değerler tamamen normal sadece sodyum düşük çıktı. total test 600. Teşekkür ederim
  12. Prolaktin

    Merhaba bu sabah kan verdim(hiçbir şey kullanmadım henüz)tüm değerlerim referans aralığında ancak prolaktin üst sınıra biraz yakın çıktı.4-15 verilen referansta 12,5. Sizce bu bir problem mi yoksa olsı bir durum mu öncesinde biraz daha düşürmek gerekir mi? Bir de naturalken serbest testosteron iyi mi anlamak adına genelde hangi değer normal hangi değer iyi olrak görülür? @rastlantisal (Belki bundan bahsedilen bir konu vardır ancak forum içi arama yapmayı bir türlü çözemedim yardımcı olursanız sevinirim )
  13. Iki kür arası bekleme

    @ArdaK2 aldığın verimden memnun musun
  14. Ilk kür

    amaca uygun olsa da winstrolsüz daha sakin bir kür olabilir diye düşünüyorum. özellikle ilk kürden yüklenmemiş olursun.
  15. Ilk kür

    muhtemelen güncel form durumuna göre yönlendirme yapılır. bence biraz bilgi vermelisin. konunun takipçisiyim

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×