Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

aralas

Üye
  • İçerik sayısı

    15
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

-3 Fakir

aralas Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Uzun aranın ardından spora dönüş ve kür

    Aynen öyle. İmza
  2. Uzun aranın ardından spora dönüş ve kür

    1 sene naturel yapmak psikolojik olarak hiç ama hiç heves vermiyor. Bu ilaçları kullanmasam spora başlamam bile 😬
  3. Uzun aranın ardından spora dönüş ve kür

    Natural sınırına ulaşmadan nasıl bir verm aldın tatmin edici mi? 4 senelik spor geçmişinin ardından küre girmiştim ben zamanında naturel olarakta iyiydim. Şuan fıs tabii 😬
  4. Uzun aranın ardından spora dönüş ve kür

    O kürdeli etkiyi 2 sene kadar yaşamış ve o psikolojiyi tecrübe ettiğimden 6 ay naturel yapabileceğimi hiç sanmıyorum hocam 😬
  5. Ilk kür turinabol oxandrolone dianabol

    Turinabol ve oxandrolone olduğu yerde danabol kullanılmaz. Danabol kick start amaçlı güç artışı ve su tutumu sağlar. Oxandrolone tam tersi suyu atar.
  6. Uzun aranın ardından spora dönüş ve kür

    Evet duydum, aldığım verime göre ilk 12 hafta tek bölge ardından son 12 hafta bu tarz yapmayı düşünüyorum gücümün zirve olduğu zaman yani. Sadece varsayım, kesin yaparmıyım bilmiyorum yani 😬 vücudumun veriöine göre
  7. Uzun aranın ardından spora dönüş ve kür

    Yorumunuz için teşekkür ederim. Önceki kürlerimdede ilaçlarımı burak hocadan temin etmiştim. Dolayısıyla orjinaliiğinden bir şüphem yok. Umarım 6 ayda güzel bir kütle koyacağız.
  8. Uzun aranın ardından spora dönüş ve kür

    Deca kullandığım zamanlarda cinsel açıdan sorun yaşamıştım aman diyim 😬 igf gelincede maddi sorunum yok. Forumlarda çoğunlukla minimum 12 hafta kullanılması tavsiye verilmiş.
  9. İyi forumlar arkadaşlar. Uzun zaman sonra spor yapmaya başladım ve anlarsınızki ilaç kullanan biri doğal olarak yapmak istemiyor. 2019 ve 2020 yıllarında olmak üzere iki adet bulk kürü yaptım. Deca ve boldenon kullandığım kürlerimde istediğim forma ulaştım. Üniversite için yurtdışında çıkmam gerekti, orada yaşadığım talihsiz kaza vs derken sporu hayatımdan çıkarmak mecburiyetinde kaldım. Maddi ve manevi olarak kendimi hazır buldum ve spora dönme kararı verdim. Yaklaşık 1 aydır idman ve beslenme düzenini oturtmaya çalışıyorum ve epeyde yol katettim. Bu kadar uzun süre spordan uzak kalmışken haliyle endişelerim bulunuyor. Aklıma takılan sorulardan biriside 6 aylık planladığım kürümde 24 adet local idman yapacağım. Mesela 24 adet göğüs idmanı yapacağım. Kağıt üstünde 24 adet idmanda taş gibi olacakmışım gibi gelmiyor . Düşünceleriniz, önerileriniz benim için önemli. Ne gibi şeylere dikkat etmeliyim, kürümde beni neler bekliyor? @Vural2 Kür planlamamızı: 1-24 Testo Enantanthe, 1-24 İGF, 1-6 50MG Anapolon şeklinde yaptık. @rastlantisal
  10. Libidom çok yüksek

    prolaktinin yükselir sık sık yaparsan. yaptığın günler beslenmeni sıkı tutmalısın
  11. Libidom çok yüksek

    İlk kürümde yaşadığım durum.. Zamanla alışıyorsun ancak fazla cinsellik kürünü baltalar hocam. Haftada 1 oda offdaylerde olacak şekilde sex ve mastürbasyonunu ayarlamalısın.
  12. Pirinç vs makarna

    İyi forumlar.. Pirinçten sıkılmaya başladım artık. Clean bulk yapıyorum. Bir süre makarna ile devam etsem ne gibi avantajları-dezavantajları olur?
  13. Bulk kürü beslenme

    öğün sonrası kardiyo imkanım yok maalesef
  14. Bulk kürü beslenme

    İyi forumlar.. Nasipse yakın zamanda bulk kürüne başlayacağım. İştahı pek açık olmayan birisiyim ve bulkta ne kadar yersen o kadar büyürsün mantığını biliyorum. Ne tür bir beslenme uygulayabilirim önerilerinizi bekliyorum. Öğünleri sayısını artırıp karbonhidrat ve proteini bölsem mi diye düşünüyorum. Clean bulkta kg başına kaç gram karbonhidrat ve protein alınmalı tartışalım @rastlantisal @agfitness

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×