Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Metsters

Üye
  • İçerik sayısı

    11
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

1 Nötr

Metsters Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    Öğrenci
  • Konum:
    Ankara
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Ilk kürümde yaptığım hata konusunda tavsiye almak istiyorum

    Profesyonel birisinden destek alıyorum ve bu kürü o kişi ayarladı. Sizce yeterli mi başlangıç kürü olarak? 4 ay boyunca haftada 1.2ml bolde ve 2 ampül testo.
  2. Ilk kürümde yaptığım hata konusunda tavsiye almak istiyorum

    Boldenin markası SP Lab Equipoise sizce iyi bir marka mı?
  3. Ilk kürümde yaptığım hata konusunda tavsiye almak istiyorum

    Bende normalde 2 kutu bolde 4 kutu da testo vardı ve bunlar 4 ay yetmesi gerekiyordu. 1 kutu bolde bitti ve 5 ampülde testo bitti. 1 kutu bolde 10ml. Sizin dediğiniz gibi yaparsam 4 ay olmadan biter. Tedarik etmekte zor oluyor. İlk kürüm olduğu için hafif girdim küre. Sizce sizin dediğiniz gibi mi yapmalıyım bir yerden tedarik edip yoksa bu elimdekileri 4 ay yetirecek kadar kullanabilir miyim?
  4. Ilk kürümde yaptığım hata konusunda tavsiye almak istiyorum

    Haftada iki kere olmak üzere 0.6ml bolde, 1 ampül testo kullandım fakat ilk kürüm olduğu için fazla bilgim yoktu ve yanlış anlaşılma sonucu haftada iki kere 1.2ml bolde, 1 ampül testo kullandım 2 hafta boyunca. Yani boldeyi 2 kere de enjekte edeceğim yerde 1 kerede enjekte ettim.
  5. Selamlar, ilk kürümde only testo ve bolde kullanıyorum. Bolde miktarını bir yanlış anlaşılma sonucu fazla kaçırdım ve bunu kürümden iki hafta sonra farkettim. Tavsiye almak istediğim konu şu boldeye bir kaç hafta verip doğru şekilde mi kullanmalıyım only testoya ara vermeden yoksa direk ikisine de bir kaç hafta bırakmalı mıyım? Tavsiyelerinizi bekliyorum
  6. Başlangıç için steroid önerisi ve kür yardımı

    Tekrardan merhabalar aklıma bir soru takıldı, dahiliyeden kan tahlili vermek için randevu aldım. Randevu saat 16.00’da. Hormonlara baktıracağım için aç karna mı gitmem gerekiyor? Yoksa tok karına da kan verebilir miyim?
  7. Başlangıç için steroid önerisi ve kür yardımı

    Arkadaşlar ben aile hekimime gittiğimde spor için baktırıyorum testo değerlerimi öğrenmek istiyorum dedim ve doktorda biz onun için değilde genel kontrol için bakalım tarzı konuştu. Aile hekimim biraz kıl bir insan olduğu için uzatmadım fazla bende tamam dedim kanı verdim bu değerlere bakmışlar sadece. Hangi değerlere baktıracağımı bende biliyorum ama aile hekimim bunları istemiş sadece. Sigortam olmadığı için dahiliyeye gidememiştim ama artık parası neyse verip devlet hastanesindeki dahiliyeye gidicem artık mecburi olarak. Yardımlarınız için teşekkürler, testo değerlerim çıktığında konuyu tekrardan güncelleyeceğim.
  8. Başlangıç için steroid önerisi ve kür yardımı

    Tekrardan merhabalar, kan tahlili için aile hekimine başvurdum ve ekran görüntüsündeki sonuçlar ortaya çıktı. Bu bilgiler yeterli olacak mı emin değilim ama aile hekimi sadece bu kadar test yapmış. Dahiliyeye gitmeyi planlıyordum fakat sigortam olmadığı için gitmeyi uygun görmedim. Eğer bu sonuçları yeterli bulmazsanız dahiliyeden tekrardan kan verebilirim.
  9. Başlangıç için steroid önerisi ve kür yardımı

    Tamamdır test sonuçları çıktığında konuyu tekrardan güncelleyeceğim teşekkürler
  10. Merhabalar, steroide başlamayı planlıyorum ve bütün risklerini göze almış durumdayım. İlk kür için bana onlytesto önerdiler. Hangi testoyu almam gerek fazla bir bilgim yok ve ilk kürümü nasıl yapmalıyım, haftada kaç gün kullanmalıyım, doktor kontrolleri nasıl olmalı, steroidi nereden temin edebilirim gibi sorularım var? Bilgili bir kişi detaylı bilgilendirme yaparsa çok sevinirim. İyi forumlar dilerim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×