Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Dentist26

Üye
  • İçerik sayısı

    5
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

0 Nötr

Dentist26 Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    Diş hekimi
  • Konum:
    İstanbul
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Ani kalp krizi

    Geçen paylaştığım alerji konusunun altında var ilaçlar zpch mi öyle bir şeydi
  2. Ani kalp krizi

    Geçenlerde paylaşmıştım, bir küre başlayıp 10 gün sonra alerjik nedenlerden ötürü bıraktım diye. Bu gün sabah ilaçları bize getiren vücudu da epeyi iyi olan arkadaşımızın kalp krizi sonrası hayatını kaybettiğini öğrendim. Başka ilaçlarla bir şekilde yeniden ve daha bilinçli bir şekilde tekrar küre başlamak istiyordum fakat artık tüm motivasyonumu kaybettim. Sanırım artık hiçbir zaman kullanmaya cesaret bulamayacağım.
  3. Alerji problemi

    Hayır 10 günde gözle görülür bir değişim yaşamadım.
  4. Alerji problemi

    Clen kullanmadım hiç bıraktığımda birkaç güne normale döndüm toplamda 10 gün kullandım.
  5. Alerji problemi

    Merhaba, düzenli olarak spor yapıyoruz birkaç arkadaş. Ama arkadaşlarım geçen senelerde küre girdi ve benden çok çok fazla geliştiler. Ben de onların kullandığı bazı ilaçlardan kullanmak istedim ama çekincelerim olduğu için başlangıç olarak daha hafif bir şeyler kullanabilir miyim diye sordum. Bana temin ettikleri ilaçların fotoğraflarını atıyorum. Ben bunları kullanmadan önce genel bazı testler yaptırdım genel olarak her şey normal seviyelerde çıktı. Ben de kullanmaya başladım fakat 7. Günde tüm vücudumda küçük kırmızı noktalar belirdi çok fazla kaşıntılı. 10. Günde iyice arttı artık geceleri kaşınmaktan uyuyamaz oldum. Bir gün baya ateşlenip kötü oldum.Yeni testler yaptığımda karaciğer enzimlerim referans değerinden biraz fazla çıktı. Doktorun ısrarı üzerine ben de kestim. Ama aynı zamanda cinsel ilişki yaşadığım partnerim herpes virüsü kaptığını bana bulaştırmış olabileceğini söylemek için aradı. Acaba bu kabarmalar falan herpes virüsü kaynaklı olabilir mi? Yoksa bu ilaçlar mı bende alerjik bazı reaksiyonlara yol açtı. İlaçların orijinalliği konusunda şöyle bir yorumda bulunabilirim kullanan 3 arkadaşım da inanılmaz değişimler yaşadı. Şimdi ise testo bolde kürüne girmeyi düşünüyorum yine onlarla birlikte. Nelere dikkat etmem gerek. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Kullandığım süre sabah 2şer akşam 3er hapstanzalol oxanzalol , günlük 0,5ml testesteron 1 er tane de nolvadex ve proviron kullandım. @metinav @rastlantisal

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×