Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

ByMaynaq

Üye
  • İçerik sayısı

    32
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

9 Nötr

ByMaynaq Hakkında

  • Yaş 23
  • Derece
    Yeni Üye
  • Doğum Günü 28-02-2001

Platform İstatistikleri

  • Yaş 23
  • Bizi nasıl buldun?:
    <p> Amatör vücüt geliştirme sporcusu. </p> <p> <a class="ipsAttachLink ipsAttachLink_image" data-fileid="14123" href="<fileStore.core_Attachment>/monthly_2023_06/images-3.jpeg.66baa93a380550439f06938755cbff89.jpeg" rel=""><img alt="images-3.jpeg" class="ipsImage ipsImage_thumbnailed" data-fileid="14123" src="<fileStore.core_Attachment>/monthly_2023_06/images-3.jpeg.66baa93a380550439f06938755cbff89.jpeg" /></a> </p>

Profil Bilgileri

  • Yaş 23
  • Meslek:
    PersonalTrainer
  • Konum:
    İstanbul
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Ilk kür

    Şuan 5. haftadayım küre başladığım kilodayım ama başladığım yağ oranın da değilim yağ oranım daha fazla düştü boş suyun birazını atıp deri kalitem arttı ve adele çok sert duruyor ilkkez böyle birşey yaşıyorum mükemmel hissiyat bide pump inanılmaz seviyede ilk hareketten cidden sanki idmanı bitirmişcesine bir doluluk oluyor hissiyat herşey müthiş ilerleyen süreçte güncelleme yapacağım.
  2. Ilk kür

    Şöyle bir halden geldiğim için yapacak birşey yok zamanın da yediklerime sayayım ne diyim
  3. Ilk kür

    hocam birde benim aklımı kurcalayan bir husus var ergenlik dönemini inanılmaz kötü geçirdiğim için bende ufak bir jinekomasti var zaten acaba şimdi kürle beraber büyür mü thamoxsifen aldım ama kür içi kullanmayın felan gibi şeyler duydum ne yapmam gerekir bu durumda yardımcı olur musunuz
  4. Ilk kür

    aceleci olmaktansa yine yarışmalara gider insanlarla konuşurum bakarım öyle tecrübe edinirim o zaman
  5. Ilk kür

    Hocam benim de bolde ekleme sebebim tam olarak buydu çevremden şu duyumu çok aldım yarışa boldeylemi hazırlanacaksın ehehe diye dalga geçen insanlar oldu ama ben hemen 2024 de gidicem oweral olucam gibi aptal bir düşüncem yok hem işim gereği(antrenörlük)kendimi daha iyi pazarlamam anlamın da ki hepiniz çok iyi biliyorsunuz bu olayı salon da ders almak isteyen kişi yüzde 90 en iyi vücut kimdeyse ondan alır bir yandan sosyal medyada da kendimi ön plana çıkarmam lazım çünkü bu iş benim ekmek teknem e hayatım da tam anlamıyla spora bağlı bir şekilde yaşadığım için yarışma hedefi koydum kendime ve benim çok büyük bir hayalim yarışmacı olup derece alabilmek güzel yerlere gelebilmek bundan dolayı ufak dozlar da ve bolde girdim dediğini çok duydum yazı tura gibi herkes de farklı etki yapar diye bende ilaçları deneye deneye zamana yayarak bana iyi gelenler ne ise bunu bulmak adına farklı farklı kürler deneyeceğim önüm de up uzun bir süreç var yeri gelicek tren yeri gelicek peptid kullanacağız ama benim mantığım hızlı giden atın boku seyrek düşer misali.
  6. Ilk kür

    zphc
  7. Ilk kür

    o konu da haklısın ilk kürden ağır ilaçlar girmeye afedersin pek yemedi deneyimlemek açısından böyle bir kür yaptım da bu kalça ağrısı ve enjeksiyon bölgesinde ki hafif şişlik normaldir değil mi ağrıyor namussuz
  8. Ilk kür

    Öncelikle herkese hayırlı günler dilerim burada bir kür günlüğü oluşturmak istedim izninizle başlıyorum sayın form üyeleri. Küre başladığım gün güncel çektiğim fotoğraflar göğsüm taraklı triceps de aynı şekilde genel olarak yağ oranım çok yüksek değil 1.78-1.80 boyum güncel 78kg kol 41cm soğuk bel 80cm 1 senelik spor geçmişim var. 250 cyphionathe 250 boldenon ile başlayıp uzun süreçli bir kür planladım 16-20 hafta (kan tahlilleri bunu net olarak gösterecek) 8.-10. haftada kan tahlilleri çok olumsuz olmaz ise 400 cyphionatha çıkarmayı düşünüyorum. Kür bittiği zaman cruise yapıcam ilacı kesmicem eğer form kafamdaki gibi oluşursa 2024 mart eğer istediğim gibi olmazsa 2025 marta hazırlanmayı düşünüyorum bundan dolayı cruise yapacağım. Beslenme düzeni(özet makro) 180gram protein 300gram karb(kontrollü artış yapacağım) 300 gram yeşillik 5litre su suplement olarak sadece protein tozu vitaminler;Demir,Omega-3,Multivitamin,magnezinc(çinko,magnezyum),Kindney,Liver(karaciğer,böbrek koruyucu),Ester C,Folic Asid Sabah uyanır uyanmaz fix 20-30dk kardiyo Bugün ilk enjeksiyonu yaptırdım kalçadan doz düşük olduğu için tek enjeksiyon yaptırıcam pazartesinden pazartesiye Enjeksiyon yerinde ağrı var tabikide herkes de olduğu gibi ara ara yürüyerek ağrıyı hafifletiyorum. Güncel durumlar bu şekilde ilerleyen süreçler de güncellemeler yapacağım herkese iyi günler dilerim.
  9. Enjeksiyon ağrısı

    Değerli form üyeleri güncelleme yapmak istedim sağlık kabinine gittim ve yaptığım enjeksiyonun steril olmadığını ve çok yanlış yapmış olduğumu söyledi video çekmiştim onu gösterdim kızarıklık geçti ufak bir enfeksiyon oluşmuş kalçadan yaptırdım ilk enjeksiyonun aksine herhangi bir ağrı,yanma ve kızarıklık olmadı alerjik bir durum yok yanlış enjeksiyon var bilgilendirmek istedim @galicik
  10. Enjeksiyon ağrısı

    vallahi çok haklısın hocam idmandan geldim mesela omzun ağrısına idman atamıyorum doğru düzgün daha tövbe ettim omuza
  11. Enjeksiyon ağrısı

    tamamdır hocam pazartesi yaptırıp yine 1-2 gün beklerim duruma göre bilgilendiririm sizi yine çok teşekkür ederim.
  12. Enjeksiyon ağrısı

    tamam hocam hatta ben özellikle hemşireye yaptırayım da o şekilde ilk bakalım dediğiniz gibi sonra yine ben devam ederim.Ağrı çok ciddi değil sanki idman atmışımda ufak bir idman ağrısı benzeri bir ağrı.
  13. Enjeksiyon ağrısı

    acaba aynı ilacı birde hemşire tarafından yaptırıp tekrar kızarıklık benzeri bir durum var mı baksam alerji durumunu anlayabilmek için bir sıkıntı olur mu.
  14. Enjeksiyon ağrısı

    hocam ilacı tam olarak omzun orta kısmına vurdum kahverengi insülin iğnesiyle yaptım ama baya bi heycan vardı elim titriyordu yaparken acaba iğne de kısa ya yaparken biraz geri çekip iğneyi deri altına kaçırmış olabilir miyim o geldi aklıma şimdi.Bide hocam alerjik durumla ilgili sadece bu bölgede kızarıklık ve ağrı var biraz vücuduma baktım bir kızarıklık ağrı yok farklı bir ateşlenme vb. durumlar da yok sadece bu bölgede kızarıklık var.
  15. Enjeksiyon ağrısı

    omuzdan enjeksiyonu yaptım ancak ağrı bu bölgede ondan garipsedim sormak istedim

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×