Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

thompson

Üye
  • İçerik sayısı

    67
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler bölümüne thompson kullanıcısının eklediği dosyalar


  1. rastlantisal, 4 saat önce yazdı:

    Ben buna bilimsiz bilim sendromu diyorum. En çok covid aşısı ölümüne savunulurken şahit oldum. Makale soruyorsun? yok! Hadi makale buldu diyelim makalenin geçerliliğini soruyorsun? yok! Aynı Canan denen uzman tv maymununun yaptığı iş bu. Spesifik ve korkutucu konuş, ilgi çek ve bunu paraya çevir.

    Evet bir çok konuda haklı -ki defaen kendimde insanları uyarmışımdır- ve doğru söylüyor. Hormon sistemi hassastır. Oynamak her daim risklidir. Geriye çevirebileceğinin asla garantisi yok. Evet PCT ilaçları kanser ilacıdır. Pregnly kullanımı tam söylediği konudur ki bizde de kür sonu durum farksızdır. Peki uzun vadede zararı nedir? Mesela bilim adamları şöyle der: Şu şu grubun şu makaleli çalışmasına göre şu kadar insan üzerinde yapılan denemelerde ve şu kadar süre yapılan gözlemlerde deneklerin %X kısmında şunlar görünmüştür.

    Sana böyle söylemeyen ve bilim adına konuştuğunu iddea eden herkes şarlatandır bunu asla unutma. Bilimsel sonuçları değil kendi endişe ve yorumlarını bilimsel bir yorummuş gibi paylaşıyordur. Canan şarlatanı bunu çok yapar mesela. Ne demişti hatırlayalım. "Protein tozu kasları büyütür, kalpte kastan oluşmuştur, protein tozu kalbi de büyütür ve zararlıdır" Şarlatanın bu varsayımından yola çıkacak olursan kuru fasülye kalp büyütür çünkü içinde protein var diyebilirsin mesela. 

    O yüzden isminin önündeki sıfatı ister prof. olsun ister dr. hiç önemli değil. Söylediği şeyin bir çalışmanın neticesi mi yoksa kendi temennisi mi olduğuna bakın. Yoksa covid19 aşısında olduğu gibi çok trollenirsiniz. 

    Hocam merak ettiğim kendisi nasıl bir alternatif tedavi yolu izliyor en mantıklısı gibi anlatiyor


  2. desperado, 3 saat önce yazdı:

    Eskiden de testosteronum düşüktü ama prolaktin bakılmamıştı hiç. Vücudum ciddi seviye atladı ama sadece testosteronla kalmadım üzerine başka şeyler de kullandım. Pct hiç yapmadım blast cruise şeklinde ilerliyorum. Şuan 2. Kürümdeyim testo bolde gidiyorum. Uzunca bir süre de blast cruise giderim. 

    Sustanona laf yok kokusu bile ayrı güzel meretin 😅😅

    Testosteron düşük olmasının sebebi var miydi aşırı kilo düzensiz yaşam gibi veya başka sebep?


  3. Rota, Bir saat önce yazdı:

    Güvenli kullanım diye bir şey yok. Doğru kullanım var. Kür yapacaksan en 3 ay yapıcaksın. Kısa ester ilaçlarla belki 2 ayda definasyon yapabilirsin. Kullandığın ilaçlar, dozları, beslenmen genetiğin güvenli kullanım süreni belirler. PCT de yağ kaybı neden söz konusu olsun? Bunu neden soruyorsun ona göre cevap vereyim.

    Pct süresinde hormon kullanmayı bıraktığımız için yağlanma olur mu tekrar onu kast ediyorum 


  4. cemkuray, 3 dakika önce yazdı:

    ben pct yapmicam kanka ya blast and cruise 4. ayım bu galiba, 500 mg kullandım değerlerim prolaktini baya düşürmüşüm yanlışlıkla sen yapma hala devam ediyorum 4 ay daha uzatıcam

    Sadece testo enanth mi kullandın? bu yüzden mi prolaktin düştü ve ruh halin nasıl dalgalanma var mı?

     

    proliqht1, 2 dakika önce yazdı:

    Tabikide kür bitiminde hormonlarini eski haline erken getirmek istersen pct yapmak zorundasın.

    Kürün en güvenli kullanım süresi ne kadar ayrıca yağ kaybı olur mu? 


  5. proliqht1, Şimdi yazdı:

    Haftada 1 ampul testo enanthate vur geç. İlk bir iki gün ne olduğunu anlayamazsın ama sonra açılırsın. Umarim güzel spor vs yaparsın boş yere bu iğneleri yapmazsın. Hayatında hiç iğne yaptın mi veya yaptıracağın birisi var mı.  ?  . Ciddi iştir tehlikeli ilaç bunlar

    Yaptim testosteron yapmadım. Pct gerek var mı bu süreçte ek kullanım?

     

    cemkuray, 6 dakika önce yazdı:

    Kanka testo enanth daha iyi inan bana sustanon da kullandım benim de ruh halim senin gibi seni en iyi ben anlarım bence kesinnlikle testo enanth.

    Ya şimdi herkes burak hocadan testo e al falan fistan diyor ben de ilk geldiğimde foruma yan hesapları falan sanmıştım da:D gerçekten değil cayır cayır işe yarıyor ilaçlar 

    sen de benim gibi eşşeklik edip 2-3 ay sustanon kullanma boşuna 10 kutu duruyor yüzüne bakmıyorum

    Ne kadar süre ne kadar dozda testo enanth kullandın önceki degerlerin nasıldı ve pct yaptın mi detay verir misin kullandığın süreci 


  6. desperado, 26 dakika önce yazdı:

    Ben de yaklaşık 10 ay önce epey depresiftim, mutsuzdum, hayattan keyif alamıyordum kız arkadaşımla basit şeylerden kavga çıkarıyordum Testosteronum 260 prolaktinim 20 küsürdü. Yarım dostinex atıp 250 mg testosteron kürüne başladım ve problemler çözüldü. Denemekten zarar gelmez.

    Bence çeyrek dostinex atıp düşük doz only Testo yap 20 küsür hafta. Düzenli tahlil verip prolaktin kontrolünü sağla. İşini sosyal hayatını düzeltmeye odaklan. Kendine yeni bir sevgili yap. Eski sevgiliyi unutmanın yolu yeni sevgili yapmaktır. Yoksa isterse 5 yıl geçsin özlem duyacaksın o kıza.

    Seni bu hormon değerlerine getiren yaşadığın şeyler olabilir ama şuanda böyle hissetmene sebep olan şeyler yüksek ihtimalle hormon değerlerin. Hormonları kontrol altına almak çözümü getirecektir. 

    İnsanlar 1-2 ay daha iyi görünmek için tren kullanıyor. Daha iyi hissettirecekse testosteron kullanmayı mantıksız bulmuyorum.

    Ondan öncesinde testosteron ve prolaktin testi yapmış miydiniz nasıldı değerleriniz?  Ayrıca hangi tür testo kullandınız 


  7. rastlantisal, 23 saat önce yazdı:

    Çok yanlış anlamışsın sen. İşine gelen taraftan bakıyorsun. Senin gibi sorunları olup küre girenlerin yaşadıklarını okumalısın. 

    Hocam bir de şunu fark ettim ruh halim cok değişken bazen bosveriyorum çok ozguvenli oluyorum bazen de çok alıngan ve tersi durumda oluyorum bunu stabilize etmenin yolu yok mu? Hormonal midir


  8. Rota, 2 dakika önce yazdı:

    Evet 200mg testo p kullanmıştım. Ayrıldığım dönemde libido sıfırdı. Hiç bir cinsiyet özelliği taşımıyordum. Muhtemelen prolaktin gibi değerlerim uçmuştu. İlacı 1 ay kullandıktan sonra moralim söylediğim gibi düzelmişti. Testo p olduğu içinde pct falan yapmamıştım. Vücudum kendi kendini toparlamıştı çünkü çok büyük bir acıyı atlatıyordum. Ondan sonrada zaten kabullenip işime gücüme baktım. Şarkılar vesaire dinledim öyle geçti gitti. 

    1 ay testo p haftada 200kullaninca vücutta etkisi oldu mu kas anlamında veya yağ kaybi neden devam etmediniz


  9. Rota, 49 dakika önce yazdı:

    Bak kardeşim kızlar unutur. Evlenir ama genellikle gider senin benzerin olan bir adamla evlenir. Eğer sen onu bırakırsan. Ama kız seni bırakırsa orr....... tekidir. Çok acımasızlar. Eskide ne yaşarsan yaşa gram hatırları yok. Asla hissetmezler gözlerinde köpek kadar değerin yok. En pis sözcükleri der arkandan asla merhamet bile etmez. Allah korkusunu bile senle konuşurken atar.

    Bu acının en büyüğünü çok kötü şekillerde çok lanet sebeplerle uzun süre yaşadım. Alıştım. 

    Zaman çözüyor unutmuyorsun ama alışıyorsun. Yerine başkasına koy. Koyduğunu kaybetmekten korkma onun acısı çok kısa sürüyor hatırlamamıştım bile.

    İnan klişe gibi geliyor takmaman kabullenmen gerekiyor ben o dönemde testo kullanıp kendime gelmiştim. Bana kalıcı çözüm olmuştu testo vurduğum süre içinde hayatın güzel olduğunu böyle şeyler olabileceğini ve kabullenmem gerektiğini anladım.

    Birde geri dönülecek durum varsa gururunu çöpe at. Gurur çok kötü bir şey. Anlık sinir bir çuval inciri berbat edebilir.

    Başka biriyle olduktan sonra istese de geri dönmem artık imkansız o. Testosteron nasil ölçülerde kullanmistin ne kadar süre ve hangi turunu? Only testo muydu


  10. proliqht1, 7 dakika önce yazdı:

    Hocam birisi bana o kızın ismini söylediğinde Bile hala geriliyorum veya duygu değişimi yaşıyorum. Evde yasakladim bana onu sormayın diye veya onun hakkında konusma geçmesin diye. Sosyal medyada arattım geçen ay evlendiğini gördüm ağlamisligim oldu ama sabah oldu hersey bitti. Şuan desen ki çıksa karşına şuanda birlikte olduğun insanı bırakır mısın evet bırakırım . Bununla ben yaşamayi öğrendim seninde öğrenmen gerekiyor. Kendine eziyet etme herkesin başına geliyo bu olay

    Herkes bizim gibi yaşamıyor hocam böyle. gurur olarak bir de dönse ben asla olmam onunla erkeklik gururuma yedirtmem ama olmuyor da aksi.


  11. proliqht1, 2 dakika önce yazdı:

    Sustanon , rimobolan, testosteron enanthate, boldenon. Bunları denedim. Şuanda sustanon rimabolan trenbolone düşünüyorum 

    6 yıllık ilişkideki insani ne kadar sürede unuttunuz ve neler yaptınız o sürede? 

     

    Jacop, 2 dakika önce yazdı:

    Bende daha çok rutinde aksamalara yol açtı tembelleşmeye yerimden kalkmaya üşenmeye başlamıştım.Kişiden kişiye değişebilir ben hayatımın hiç bir noktasında çok duygusal değildim ilaç kullanıyor olmak bunu değiştirmedi sen ilaç kullanmıyorken bu moddaysan e2 yükselmesiyle durum kötüye gidebilir

    Bu olaydan önce ben de hiç duygusal değildim hatta çok seven taraf hep karşımdakiydi ama şu an kendimi kontrol edemiyorum


  12. proliqht1, 1 dakika önce yazdı:

    Ben antidepresan kullanan birisiyim ilk enjeksiyonu yaptığım gece panik atak krizi yaşadım. 3 4 gün boyunca sürekli duygum degisiyodu . Kimseyle konuşmadım yemek yiyemedim bu sure 10 gün sürdü. İlk aylar ya bisey olursa düşüncesi vs yaşadım.  2 ay sonra çoğu geçti gitti . Ozguvenli birisiydim 3 e 5 e katladı diyebilirim.  Ama paranı ve sağlığını koyuyorsun ortaya.

    ne kullandınız 

     

    Jacop, 2 dakika önce yazdı:

    Only testesteron kullanımında bu tarz şeyler yaşayacağım söylenmişti fakat e2 prolaktin yükselme durumu dışında hiç psikolojik değişim yaşamadım dostum e2de yaşanan değişimlerde negatif yönde.Psikolojik olarak etki yaratan tek ilaç tren olabilir

    prolaktin yükselince duygusallastiniz mi


  13. rastlantisal, Şimdi yazdı:

    Zaten toparlayamıyorsun. Kürde iken ne hissediyorsan onu 2 ile çarp. Sen şu halinle baş edemiyorsun o halinle nasıl baş edeceksin?

    Küre girenler tanrı gibi hissettiğini çok iyi ruh halinde olduğunu yazıyorlar okuduğum kadarıyla o yüzden iyi hissederim diye düşünüyorum 

    • ahahaha 1

  14. proliqht1, 1 dakika önce yazdı:

    Kardeşim ben hala rüyalarımda görüyorum o kızı 6 yıl geçti aradan.  Bununla yaşamaya alismalisin . İlaç alınca düzelmiyosun.  Yemeye içmeye dikkat et işin varsa çalış.  Ufaktan spor ekle hayatına istikrarlı olmaya çalış.  Aynaya baktığın zaman güçlendigini hissettiğin an hepsi geçmişte kalıyor.

    Başkası severek oldu mu hayatında tekrar sevdin mi birini hocam? Şu an rüyada görsen de her gün aklına geliyor mu? veya üzüntünün geçti mi?

     

    rastlantisal, 2 dakika önce yazdı:

    İnsanlar evlatlarını kaybediyor gözünün önünde. Kucaklarında anası babası ölüyor. Kardeşlerini toprağa veriyor elleri ile. 

    O noktadan toparlıyorlar. Nasıl? Çünkü toparlanmak istiyorlar. 

    Hocam doğru haklısın da formülü keşke olsa dediğin gibi elimde değil çünkü ve başlangıç ne yapacağım onu dahi bilmiyorum isteğim yok. Prolaktini düşürmek testo kullanmak neden sacmalatir süreci?


  15. rastlantisal, Şimdi yazdı:

    Kardeşim yukarıda yazdıklarımı yapmadığın sürece seni hiç bir şey düzeltemez. Sen depresif ruh halinden vazgeç önce. Bak bu zordur. Sanılanın aksine insanlar o noktada olmayı seviyorum. Bir silkelen kendiliğinden düzelecek her şey.

    Hocam dediğim gibi 2 sene olacak nasıl silkelenecegim bu süreçte iş güç okul da aksattim ne yapacağım nerden başlayacağım bilmiyorum valla yaşamak izdirap geliyor


  16. proliqht1, Şimdi yazdı:

    Zamana bırakmalısın.  6 yıllık ilişkim vardi terkedildim aynı sorunları bende yaşadım.  Biraz uzun sürüyor ama geçiyor, bunları yaşayan tek sen yoksun.  Şunu hiç unutma insanlar herşeyi yapabilir. Kız arkadasinda bir insandı ve bunu sana yapti. Bir kaç ay kendine zaman ver sonra başlaman gereken yerden tekrar başlarsın. Kız arkadaş yapmaya çalışma bu zamanda pek sağlıklı ililerlemez. 

    Hocam ama 2 sene oldu neredeyse terk edileli daha ne kadar zaman? zaman değil artık çözümü 

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×