Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

ruhl

Üye
  • İçerik sayısı

    5
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

0 Nötr

ruhl Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Only testo kür planlama

    Hocam 21 yaşındayım 3 yılı düzenli olmak üzere 4 yıldır yapıyorum. Kilom 80 boy 185.PCT için Kan tahlilini ne zaman vermek lazım?
  2. Only testo kür planlama

    Selamlar, yakın zamanda only testoya girmeyi düşünüyordum fakat genetik nedenlerden dolayı yaklaşık 5-6 ay roaccutane tedavisine gireceğim (yüzde pek olmasa da sırtım kötü durumda). Bu nedenle küre tedaviden sonra girmeyi planlıyorum. İlk steroid kürüm olacak , daha önce 2 kere sarm kürü yapmıştım. Yaklaşık 18 hafta kullanmayı planlıyorum. İran Enanthate kullanıcam. Bana kürde dikkat etmem gereken şeyler ile ilgili bilgiler verirseniz sevinirim. Dozaj ve enjeksiyon olayını planlamadım , bu konuda sizden yardım istiyorum. Kaç mg ve hangi günler kullanacağım hakkında bilgi verirseniz sevinirim. PCT MCT'ye kesinlikle çok önem veriyorum , şuan kafamda nac600, milk thistle,benexol,arimidex dostinex, proviron var. Bu mct pct konusunda bilgiye ihtiyacım var, pct olarak ne yapıcağım hakkında pek bir bilgim yok. Testonun yanına belki anavar ve follistatin 344 eklerim diye düşünüyorum. Su tutmak istemiyorum. Ayriyeten Burak hocamın glutatyon ile ilgili olan konusunuda okudum, buna gerek kalır mı? Cevaplarınızı bekliyorum.
  3. Lgd turanabol yardım

    Anlaşılan ya mk677 ostarine devam edeceğim ya da lgd yi bu ikisinden birinin yanına ekleyeceğim (bulk). bütçe şuan 2 sarm için yetiyor. düşük bi ihtimal 3 sarm ile de bir kür yapabilirim.şuan böyle düşünüyorum başka eklenecek bir şey gelmiyor aklıma (6-8 hafta 10 haftaya kadar çıkabilir belki). ilk kürümü t.f.'den temin etmiştim (vortex) yine aynı kişiden temin etmeyi planlıyorum. Ö.S.G güvenilir midir , ürünler orjinal mi?
  4. Lgd turanabol yardım

    mk677 ostarine devam etmek hormonlar için en mantıklısı ama hem pahalı hem çokta tatmin edici değiller. Biraz daha tatmin olmak için turanabol lgd düşündüm ,tedirgin olduğum durum bu kürü yaptıktan sonra hormonlarımın öncesine göre ne seviyede olacağı
  5. Lgd turanabol yardım

    Selamlar abilerim kardeşlerim, 1,5 yıldır düzenli olarak vücut geliştirmeyle ilgileniyorum, 19 yaşındayım , bu zamana kadar iyi bir yol katettim, aklımdaki fiziğin natural olarak ulaşılması çok zor ve genetiğimin buna el vermemesinden dolayı hormon sistemimi çok baskılamadan ve olabildiğince bozmamak şartıyla hafif kürlere başlama kararı almıştım. ilk kürüm ostarine + mk677 idi. şimdi ise aklımda lgd + turanabol var , hormon sistemimi çok baskılanmayacağı ve pctye gerek olmadığı söylendi , ben yinede sizlere danışmak istedim, böyle bir kür yapınca hormon sistemim nasıl etkilenir , pct gerekli midir , kürden sonra kütle kaybı yaşar mıyım? Kür sonrası benim için çok önemli.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×