Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

asımcibar

Üye
  • İçerik sayısı

    11
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

2 Nötr

asımcibar Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Profil Bilgileri

  1. Kür öncesi değerlerim hocam. Serbest testesteronu arttırmak için ne önerirsiniz ? Şu an normal testo döngüsü başlamış mıdır değerlerime göre?
  2. Tahlilleri ekliyorum. Hocam ayrıca testisler için ne düşünüyorsunuz?
  3. Merhaba. 16 haftalık testo prop ve masteron küründen (haftalık 250 testo 250 masteron) sonra yaklaşık 4 hafta cruise dönemi geçirdim testo enanthate ile. Sonrasında normalde küre devam edecektim ancak sakatlık yaşadım bundan dolayı ilaca başlayamadım. Vücuduma en son enjekte ettiğim ilaç 2023 Nisan’daydı. Sakatlık sonrası biraz dinlenip tekrar kür yaparım diye planlamıştım bundan dolayı pctde yapmadım. Kan testlerimi düzenli olarak veriyorum. Vücudumun açıldığını ve tekrar normal hormon üretimine başladığımı görmek için nelere bakmam gerekir? Ayrıca testisleri geçmişle kıyaslamak gerekirse kür öncesi daha salık ve daha bol gözüküyordu gözüme şu an daha toplu duruyor. Uzun zamandır ilaç kullanmadım. Testis boyutu kendiliğinden düzelmesi beklenir mi yoksa ? Her küre girdiğimde testisler daha da küçülecek mi veya normale döndürmek için ne yapmalıyım
  4. Kısa ester küre 1 hafta ara verilir mi

    Merhaba forumda daha önceden uzun ester için böyle bir konu açılmış ama kısa ester küre en son vurumdan sonra 1 hafta ara verilirse problem olur mu mesela pazartesi çarşamba cuma vurum yapmak gerekirken ilaç bittiği ve yenisini beklediğim için pazartesi vurum yaptıktan sonra diğer vurumu ertesi hafta pazartesi yaparsak ne olur. Kür testo prop ve masteron kürü dozajlar haftalık 300 mg.
  5. Küre ara girince pct gerekir mi

    Testo enanthate ve masteron e başladım küre. Haftalık 400 mg vurdum ikisinden de. 6 hafta kullandım sonrasında araya 5 hafta kadar bir ara girdi.
  6. Küre ara girince pct gerekir mi

    uzun ester vuruyordum. 6 hafta uzun ester devam ettim.
  7. Küre ara girince pct gerekir mi

    Merhaba. Son enjeksiyonumun üzerinden 5 hafta gibi bir süre geçti tekrar bir cycle planlaması yaparak tekrar küre başlayacam ancak araya 5 hafta gibi bir süre girdi. Bu esnada ilaç teminini sağlarken elimdeki ilaçlarda bittiği için enjeksiyon yapamadım. Bu arada pct yapmam gerekir miydi yada bu ara bir soruna sebebiyet verir mi
  8. Trenbolone acetat isteksizlik yapar mı

    Merhaba, Sitede bazı arkadaşların tren kullanımı sonrası isteksizlik ve sertleşme sorunu yaşadığını bazılarının böyle bir sorunla karşılaşmadığını okudum. Definasyon küründe bende testo ve tren kullanmayı planlıyorum. Tren acetat kullanım boyunca isteksizlik sertleşme problemi veya bunun gibi problem yaşamama neden olur mu ? Trenle birlikte testo kullanımını şu şekilde planladım 300 testo prop için 100 tren yapmayı planlıyorum. Sizler ne düşünürsünüz bir probleme neden olur mu
  9. Ilaçlar bozulur mu ?

    Merhaba, Masteron kullanıyorum. iLaç üstünde 20-30 derece arasında saklanması gerektiğine dair ibare var. Oda sıcaklığında tutuyorum ilacı ancak özellikle havalar soğuk olduğu için saklama koşullarını karşılayıp karşılayamadığı bilemiyorum. Bu sıcaklık koşullarının olmaması durumuda ilaçların bozulması gibi bir durum oluşur mu ? Bu konuda bilgisi olan yada önceden tecrübe etmiş birisi var mıdır ? @rastlantisal
  10. Canada testo kullanan var mı

    Merhabalar. Bir ilaç satıcısından farklı marka testo alacaktım fakat o markadan kalmadığı için canada testo e yollayabileceğini söyledi. Bu marka hakkında bilginiz var mı ? İlacı daha önce kullanan var mı ?
  11. Herkese merhaba. 14 haftalık testo prop masteron ve ox küründen sonra cruise'a geçiş yapacaktım. Fakat araya bazı problemler girdi ve 12. haftadan sonra 3 hafta ara verip kalan 2 haftalık kısa esterleri planda olduğu gibi 2 hafta boyunca vurup 14 haftayı tamamladım sonrasında hastalık nedeniyle cruise'a hemen başlayamadım 4 hafta kadar ara vermek durumunda kaldım ve vücuduma hiç ilaç zerk etmeden 4 hafta sonrasında testo enanthatla cruise'a başladım. Bu şekilde bir yol izlemenin sağlık açısından zararı olur mu ? Aynı şekilde cruise için de problem olur mu teşekkür ederim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×