Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

nirvanadestroy

Üye
  • İçerik sayısı

    34
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler bölümüne nirvanadestroy kullanıcısının eklediği dosyalar


  1. 212 geçmemesinin sebebi sağlık diye biliyorum. Çünkü kalbiyle alakalı bir problemi olduğunu bundan dolayı çok daha üst mglara çıkmak istemediğini söylüyordu ama mensden umudumu kaybedersem geçebilirim vb gibi şeyler söylemişti. Bu arada söylenenlere pek katılmıyorum kendisi elit bir genetik ve bence mens physique için yaratılmış bir vücut. Ayrıca bu yarışma dışında önceki yarışları 2.likle tamamladı. Siklete uygun olmayan bir fiziği 2. yapmayı bırak ilk 5 e zor sokarlar zaten ve bu yarışmada ilk defa kötü bir derece yaptı geri dönüşlere dikkat edeceğini düşünüyorum. Kimsenin fanı değilim yanlış anlaşılmasın Furkan hakkında ki düşüncelerim bu yönde sadece. Son olarak en kötü 3-4 cm daha uzun olsaydı çok farklı olabilirdi her şey.


  2. Jeshi, 7 saat önce yazdı:

    Hocam demek istediğim şey şu mesela vücudun kendi ürettiği değer 300 iken benim bunu testesteron alarak 800 civarında yani max değerde tutarak aldığım yan etki riskiyle direkt only testo kürü yapıp 1500 testo ile gezmemdeki aldığım risk aynı mı?

    Görüntü olarak değişecek kadar bir fark olur mu hocam onu merak ediyorum aslında. Eğer olmayacaksa sadece testesterona devam edicem trt den ziyade

    Okuduğum yada dinlediğim kaynağı hatırlayamıyorum hatta buradaki bilgili abilerimizden birisi bile yazmış olabilir. Tek hatırladığım kısım TRT düzeyindeki dozlarda gelişim ile naturel gelişimin arasında az miktarda olsa fark olacağı. Mantıkende öyle olması gerekmez mi zaten? Doğal olarak  vücudun her hafta sabit olmayan değerlerde testosteron ve diğer hormonları üretiyor buda senin gücünü modunu iyileşme faktörünü hatta libidonu cinselliğini bile etkiliyor ki ben bu konuda zaman zaman sorunlar yaşadım genelde kendi kendine düzeldi. TRT düzeyde ise sürekli en yüksek ve sabit değerde dışarıdan alıyorsun. Bir fark olmayacağını düşünmek daha saçma geliyor bana.


  3. steroidnediryahu, 9 saat önce yazdı:

    Nonstop tadalafili çalışıyormu acaba 20mg koyduklarını söylemişler.

    onu bende merak ediyorum antrenman öncesi içince çok güzel pump verdiği söyleniyor bi alıp denemek lazım aslında. Ben önümüzdeki aylarda alıp denemeyi düşünüyorum o zaman geldiğinde değerlendirmesini yaparım. Çikolatadan eczane ilaçlarına kadar tadalafil vb ürünleri kullanmışlığım oldu o yüzden anlarım etkisini.

    • Beğen 1

  4. Hocam hangi marka kullanırsanız kullanın vücut alışacak içindeki maddelere. Bence her gün değilde ağır antrenman günlerinde veya motivasyonun düşük olduğu günlerde içmek en mantıklısı. Ben geçtiğimiz aylarda çok ucuza geliyor diye Nutriking almıştım beklentimi karşıladı. Bir arkadaştan kingsize markasının presini alıp denemiştim oda güzeldi tavsiye edebilirim eğer denemediyseniz. Bence bir süre pre kullanmaya ara verip daha sonra istediğinzi herhangi bir markayı alabilirsiniz.


  5. Mustafa.clk1911, 2 saat önce yazdı:

    Hocam selamlar kullandınız mı klomen denediniz mi

    Evet ama kan testi yaptırmadım bu yüzden testosteronu hangi seviyeye çekmiştir bilmiyorum ama  cinsellik açısından pozitif oldu diyebilirim 😄


  6. shX648, 4 saat önce yazdı:

    hocam yeri burası değil belki ama hatrı sayılır gh artımı sağlıyo mu yoksa ana olayı iştah açması mı bulk döneminden ziyade cut döneminde gider mi sistemi baskılar mı fikriniz ve tecrübeleriniz nedir 

    Bunu bende merak ediyorum. İşe yarayacak miktarda bir gh salınımı sağlayabiliyor mu acaba?


  7. kodmaster28, Bir saat önce yazdı:

    Merhabalar, öncelikle iyi akşamlar herkese.

    Uzun süredir definasyon dönemindeyim. Tavuğu haşlanmış olarak tüketiyorum son iki haftadır fakat insan işi gibi değil. Tat yok, tuz yok; saman gibi. Definasyon döneminin sürdürebilirliği için tavuğu bir kaşık zeytinyağı (10gr) ile marine edip sonrasında yüksek ateşte 2-3 dk pişirip tüketsem bir sıkıntı yaratır mı? Süreci yavaşlatması, protein değerinin kaybı tarzı şeyler. Yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler!

    hocam ister öyle ister zeytinyağıyla marina edip sote gibi güzel yeşil biberle kavurabilirsiniz sonuçta kullandığınız yağ zeytinyağı ve belli bir miktar almak gerekiyor zaten sağlıklı yağları. En kötü kilomuzun yarısı kadar.

    • Tamam 1

  8. rıza333, 8 dakika önce yazdı:

    Nasıl kontrol edebilirim 

    Ben çok eskiden 5-6 ayda bir veya daha uzun bir sürede testis ağrısı çekiyordum yani yürürken bacağıma değmesi veya otururken değmesi vb ağrı yapıyordu 2-3 dakika kadar sürüp sonra geçiyordu ama dediğim gibi çok uzun aralıklarla oluyordu bir gün randevu aldım ürolojiden baktılar varikosel dediler. Sürekli veya kısa aralıklarla olmadığı için doktor ameliyatlık bir durum yok eğer ağrı sıklığı artarsa tekrar gel demişti. Sizde ürolojiden randevu alıp bir baktırın hocam. 


  9. Kas ağrısı olmaması kötü bir şey değil hocam gelişmediğiniz anlamına gelmiyor. Adele sertliği yağ oranıylada alakalı tabii ama ilaçlı ve ilaçsız insan arasında bu konuda çok fark var. Ben aşırı yağlı olmasamda yağ oranım yüksek karın hatlarım görünmüyor ama antrenman esnasında ön kol damarlarım çok belirgin  yani biceps damarınızın görünmesi yağ oranınız konusunda pek bilgi vermez bize.


  10. rastlantisal, 2 saat önce yazdı:

    Doğal olarak yüksek total testosteron kendi başına kas gelişimi için çok anlam ifade etmiyor. Free testosteron çok daha önemli. Ki o da çok anlam ifade etmiyor. Güç, erkeklere has özellikler, keskin hatlar gibi artıları olabiliyor ama artık gördüğüm zilyon tane test sonucundan sonra vardığım kanı orta seviye testosteron + üst seviye E2 (sınırlar içinde) + verimli insülin altyapısı kesinlikle body building için çok daha iyi sonuçlar veren değerler. Bilhassa natural olarak iyi gelişen kardeşlerden ve dostlardan istediğim test sonuçlarınca da bu teyitlidir. 

    Yanıtınız için teşekkür ederim hocam. Bakalım deneyimleyip gördüğüm artıları burada paylaşacağım. İnsülin hassasiyeti için bir dönem metformin kullandım onada tekrar başlayacağım duruma göre tabii ki.


  11. metinav, 26.02.2024 - 18:25 yazdı:

    Klomifen sitrat ülkemizde klomen adıyla satılan ilaç.Enklomifen bu klomenin yapısal olarak değiştirilmiş farklı bir varyasyonu.İyi tarafları da var, zayıf tarafları da.Pct de klomenin üstünlüğü hala bariz devam ediyor...Zaten ülkemizde ilaç olarak satışı da yok enklomifenin...

    Ama bahsettiğim şekilde aynı amaçla kullanılabilir değil mi yani? Teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için hocam.


  12. Vezuchiy, Bir saat önce yazdı:

    Bedeninden çok psikolojini yoracağın bir dönem olucak. Klomenin vereceği üretim artışıyla gerçekten en ufak kas kazancı gözlemleyemezsin. Mk677 prolaktinini arttırıcak büyük ihtimalle klomende ruh halini bozucak bu ikisi sana vereceği 0.1kg bile olmayan kas kütlesi için büyük yan etkiler. sadece mk677 kullan.

    MK kullanmayacağım hocam sadece bahsettiğim kişi mk677 ve enclomiphenenin güzel bir half natty stack oldugunu söylüyor.


  13. KlasikFizik, 13 saat önce yazdı:

    Yav kardeşim 500 olan testin 1000 olsa n'olacak. Biz onlarca yüzlerce katını alıyoruz anca verim alıyoruz kas gelişimine, gücüne hiç bir etkisi olmayacaktır. Macera aramayın böyle şeyler amacı dışında kullanilsa suan emin ol bunu sormazdin bile.

    Antrenmanlara başladığımda bir deneyip şans vermeyi düşünüyorum hocam. Bu konuyu anlatanlar da çok bişey beklemeyin ama faydası oluyor diyorlar. Bazı yabancı kaynaklara baktığımda da işe yaradığını söyleyenler var. En iyisi 30 gün denemek.


  14. metinav, 26 dakika önce yazdı:

    Millet parayı götürüyor bize gelince bir şey yok :) Hayrına bilgimizi araştırmaları ve çeşitli güncel sonuçları paylaşıyoruz.Ben burada yıllardır anlatıyorum klomenin 1/4 dozda kullanımının bile nerdeyse tam tablet kadar etkisi olabildiğini.Bununla ilgili okuduğum ve kullananların yaptırdığı test sonucunu gördükten sonra yazdım işine yarayan olabilir diye...

    Bilgiyi ve deneyimi karşılıksız verince kimse iltifat etmiyor, ama bilmem ne hoca parayla konuşunca kıymeti harbiyesi oluyor...Arkadaşlar kardeşler bilgiler internette bir yerde hazır değil, birileri araştırmalar yapıyor masraflar ediyor, ya da vucudunu denek tahtasına çevirip sağlığıyla oynama pahasına deneyimliyor ve doğru bilgiyi karşık gözetmeden yardımlaşmaka amaçlı paylaşıyor.O hocaların da çoğu hep buralardan benzeri kişilerde alıp pazarlıyor.Oturun kendiniz araştırın emin olun illa konuşulmuş yazılmıştır bir yerde yıllardır yaşadığımız karşılaştığımız konular bunlar...İşin içindeyiz ve bilmeme gibi bir lüksümüz yok, kendi sağlığımız için bunu öğrenmek araştırmak zorundayız...

    Mk 677 ve diğer şeyler konusunda üretimi ve saflığı gerçekçiliği noktasında benim bir güvenim yok.Eczanede satılıyor olsa veya yıllardır kullanılan deneyimlenen yan etkileri ve etkileri bilinen ölçülen bir şey olsa amenna.Ama piyasada içlerinde ne olduğu belli olmayan şeyler için kesin bir yorum yapabilmem mümkün değil...

    Birinin şu şöyle demesine de güvenmem, kendim alır denerim bizzat, görür yaşarım ona göre yorumlarım.Yada bir çok kişi üzerinde yapılmış testler araştırmalar sonucu belirlenen bir profil varsa o da aynı şekilde değerlidir, geçerlidir benim açımdan...

    Bu klomen basit bir ilaç ve piyasada var.Kullanmadan önce git hormon testi yaptır.Sonra günlük 1/4 tablet kullanmaya başla.30 gün sonra kullanımı bırak 7 gün bekle ve tekrar hormon testi yaptır durumu gör.Onun dışında bu ara süreçte yaşadığın hissettiğin durumları düşün gözlemle ve gerçekten hormonel yükseklikten kaynaklı bir etki oluyor mu, olmuyor mu anla...

    Uzun uzun cevapladığınız için teşekkür ederim hocam. Forumda sizin yazılarınızı okumaktan keyif aldığımı söylemeliyim. Klomen için araştırma yaptım ama bu forumda sadece 1 konu bulabildim o yüzden daha iyi ve net cevap alabilirim diye bir başlıkta ben açayım dedim. Yabancı arkadaşın bahsettiği Enclomiphene yanlış anlamadıysam klomifen sitrat yani klomen oluyor. MK677 muhtemelen alıp kullanmayacağım ama antrenmanlara başladığım da söylediğiniz gibi klomen deneyeceğim. Bu arada bahsettiği tek yan etki görüşünüzde bulanıklık olabilir diyor onuda bırakınca geçeceğini söylüyor. 


  15. ghettoMonk, 8 saat önce yazdı:

    Evet testosteron bir miktar arttırır fakat klomen igf-1 i düşürüyor diye biliyorum. Yurtdışında testoyu referansın üstlerinde tutabilmek için Enclomiphene kullanır sporcular, özellikle natural olduğunu iddia eden fitness influencerlar. Bulabilirsen klomifen sitrat yerine enklomifen kullanabilirsin.

    Enklomifenden bahsediyordum aslında hocam

    YoungWolf, 7 saat önce yazdı:

    Denedim yükseltiyor ama bir süre sonra e2 yide çok fazla yükseltiyor aynı zamanda shgb çok yükseliyor. Bizim için önemli olan serbest testosteron düşüyor bu sefer. Aynı zamanda klomen igf-1 i çok düşüyor. Aromasinle birlikte denedim az dozda aromasin aynı zamanda igf-1 yükseltiyor dengelesin diye shgb ve e2 dengeye geldi . Bir süre geçtikten sonra bu sefer e2 çok düştü, buda vg icin en son isteyeceğimiz şey. Çok ince ayarlar istiyor gerçekten kullanmak hiç mantıklı değil. Direk testosteron alıp kullanmak varken çok gereksiz bişey. 

    Birde şu var bizim sporda gözle görülür birseyler görmek istiyorsan testosteronun referansın üzerine bir miktar çıkması hiçbirseyi değiştirmiyor. En az doğal üretimin 4 5 katından başlaman lazım ki gelişim için farkedilir birşeyler görmeye başla.

    Günde kaç mg kullandınız hocam 


  16. Mimaroba, 8 dakika önce yazdı:

    Bence atılan taş ürkütülen kuşa değmez kanka doğal değerleri bunun için bozmaya lüzum yok

    test booster olarak kullanılıyor doğal değerleri bozacakmıdır  klomen kürden sonra pct amacıyla kullanılmıyor mu aynı zamanda?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×