Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Oğuz kahraman

Üye
  • İçerik sayısı

    8
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

0 Nötr

Oğuz kahraman Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    Öğrenci
  • Konum:
    İstanbul
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Devamli proviron kulanilirmi

    Dostinexi kestim ama provironun sperm kalitesini artırmak , diğer testoların etkisini artırmak libido yükseltmek gibi yararlarını okumuştum bulması zorda bir ilaçmış elimde var 5 paket 25mg devamlı kulanımda bir zararını görürmüyüm
  2. testo bolde kürünün 13. haftasındayım ilk 6 hafta danabol kulandım kürün 9. haftasında prolaktinin çok yüksek çıkması ve cinsel isteksizlikten dolayı proviron ve dostinexe başladım ilk 5 gün 50 mg geri kalan 25 mg şeklinde devam etim dostinexi 15 günde bir olcak şekilde yarım taplet aldım sıkıntılarım çözüldü libido sorunum yok ama sürece nasıl devam edicem bilmiyorum dostinex ve proviron gibi anti aromataz ilaçlara kür boyunca devam edilirmi?
  3. Prolaktin çok yüksek

    Hocam proviron kulanımında 16. Gündeyim ilk hafta 50 mg geri kalan 25 mg devam etim herhangi bir şikayetim kalmadı libidom yerine geldi 21 güne tamamlayıp 7 gün mola verip hissiyata göre devam edicem başladığım gün dostinex te kulandım yarım tablet 15. Günde kalan tableti içtim dostinexe nasıl devam etmeliyim yada devam etmelimiyim (21 gün olunca kan testi vericem bu arada)
  4. Merhaba bolde testo dianabol kürün 10. haftasındayım 6. haftada danabolu bıraktım 7. haftası yaptırdığım kan testinde prolaktin çok yüksek çıktı herhangi bir sertleşme problemim yok ama libidom eskisi gibi değil hisediyorum bide testodan eski verimi alamıyorum sanki tavsiyeler doğrultusunda 2 haftada 1 yarım dostinex ilk hafta 50mg devamında 25 mg proviron kulanıcam 10. haftasındayım kürün ve kür sürecine 25 mg proviron ve 2 haftada 1 yarım dostinex kulanımına devam etmek istiyorum bir sakınca olur mu?
  5. Prolaktin çok yüksek

    Hocam göğüs ucu batması yok duygusal olarak değişken agresif oluyorum arada duygusal oluyorum ereksiyon sıkıntım yok ama libido ilk zamanlar daha yüksekti
  6. Prolaktin çok yüksek

    diğer enterları okuduğumda gördüm testen önceki birkaç gün içinde masturbasyon yapılması etkiliyebilirmiş bunla ilgilide kesin net bişi söyliyemem hatırlamıyorum ama bu hafta birdaha test yaptırıcam e2 bakıp
  7. Prolaktin çok yüksek

    10. haftadır Testo Bolde Danabol küründeyim. dozajlarım haftalık 600 testo 400 bolde 30mg danabol göğüslerimde herhangi bir kaşıntı ağrı yok ama 6. hafta test yaptırdım prolaktinim çok yüksek çıktı ne yapmalıyım? testen sonra doktorunda bir şey demememesi üzerine devam etim danabolu çıkardım 10. haftadayım bu hafta birdaha test olucam yardım edin lütfen ne yapmalıyım?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×