Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Kartal1325

Üye
  • İçerik sayısı

    111
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler bölümüne Kartal1325 kullanıcısının eklediği dosyalar


  1. Mukus sarımsı renkte sümüksü bir maddedir.  Normal bir idrar içinde mukus bulunmaz fakat idrar yolu enfeksiyonları, böbrek taşları, cinsel yolla bulaşan hastalıklar, ülseratif kolit, irritabl barsak sendromu gibi bazı rahatsızlıklarda idrarda mukus bulunabilir. İdrarda mukus bulunması durumunda idrardaki berraklık kaybolur ve idrar bulanık bir görünüm alır.

    • Beğen 2

  2. rastlantisal, 19.12.2023 - 08:41 yazdı:

    Bir de "açıldı" diye rahata erenler var. Sonra üzerinden 6-7 ay geçiyor hoooppppp "libidom gitti". Çünkü döngü tekrar düşebiliyor. Hiç gerek yok risk almaya. 

    Bir kür son enjeksiyonda bitmez arkadaşlar. Bir kür PCT de yapıp sonrasında kür süresinin yarısı kadar daha beklediğinde biter. Sorun, kar, zarar vs o zaman görürsün. Mesela 6 ay kür yaptın. 1 ay pct için bekledin. 2 ayda pct yaptın. 9 ay sürdü toplam. Üstüne 3 ay daha ekle 12 ay. Ne kazanmış kaybetmişsin işte o noktada görürsün.

    peki hocam fsh lh açılma süresi de buna benzer mi çünkü fsh lh kapalı olunca üreme de kapalı oluyor bu döngünün açılması için gerçek ve ciddi bir pct mi yapmak lazım teşekkürler vakit ayırdığınız için


  3. DeMoNhUnTeR, 17 dakika önce yazdı:

    Ben bi dönem bunu yaşadım 

    Çok kötü bir şey sabah ereksiyonuna sonsuza dek veda et…

    bahsettğim şey sperm döngüsü dostum sabah ereksiyonlarımda hiçbir zaman sorun olmadı


  4. Hafifzargana, 06.05.2023 - 14:29 yazdı:

    benim tavsiyem bu yan etkilerin en iyi çözümü bolde kullanmamak masteron/primo-testosteron-deca hem büyüme hem kesme aşamaları için yeterli 

    he ben illa ki de kullanacağım diyorsan

    telmisartan ile tansiyonu kontrol altına alabilirsin

    nebivololü antrenmandan sonra alabilrsin parasempatik sinir sistemini harekete geçirir ve vücut üzerindeki stresi azaltır

    atorvastatin ile kolesterlü kontrol altına alabilirsin 

    kolesterol bağırsaklardan emilir ezetimib ile de kötü kolesterolün emilimini azaltırsın yüksek protein türkettiğimiz için ister istemez yüksek miktarda kolesterol alıyoruz steroit kullanan her sporcu bence bu ilacı kullanmalı

    tansiyon için telmisartan öneririm aspirin falan dede işi yetersiz çok daha iyi alternatifleri var 

    gün aşırı 3 günde 1 tansiyon ilacı kullanımı ne alaka ben bilmiyorum doktorlar bu ilaçları günlük reçete eder 3 günde 1 almanın mantığı ne ?

    telmisartan için günde 20 mg ile başlarsın düzenli tansiyon ölçümüyle düşük tansiyon problemi yaşamayacağın kadar kullanırsın 

    atorvastatin ise günde 10 mg ile başlarsın kolesterol durumuna göre doz artırabilirsin

    Çok güzel bir yazı katılıyorum.

    Boldenon yurtdışı sporcuları ve hocaları için son kullanılacak ilaç arasında sebebi uzun vadede ne yaparsan yap kalbe damara ve kırmızı kan hücrelerine zehir gibi yapışıp rahat vermemesi hatta bazılarına göre gizli ajan kan değerinde sorun yok gibi gözüksede yan etkisini sürdürebilmekte.

    primo yada npp daha mantıklı.

    • Beğen 1

  5. ssemih.0, 14 dakika önce yazdı:

    Hocalarım merhaba daha önce 10 hafta olarak planladığım only sustanon kürünü 8. hafta zorunlu sebeplerden dolayı bırakmıştım 3 haftadır antrenmanlarımı da çok aksattım şimdi yeniden başlıyorum ve eski antrenman performansıma ulaştıktan sonra yeniden sustanon kürüne girmeyi düşünüyorum aradan 3 ay kadar geçti. şimdi yeniden kullanmak istiyorum fakat ilk kürümde evigen de kullanmama rağmen 8 hafta boyunca her enjeksiyon sonrası gitgide azalsa bile günlük ve antrenman performansımı etkileyecek şekilde ağrı çektim bunu önlemenin başka yolu var mıdır acaba kalça yerine baska bölge gibi gibi tavsiyelerine açığım

    Omuzdan çok rahat ediyorum ben. Birde 10 lu pakette satılan insülin iğneler var onunla triceps enjeksiyonuda çok rahat oluyor.


  6. otopsicikedi, Bir saat önce yazdı:

    Nor19 ailesinden kaynaklı. 8 haftadan fazla kullanma ve sürekli kan testini görüp ona göre blokaj kullanman gerek. Çeyrek cabeser filan kullanıp ruh halini gözlemleyerek ilerleme de fayda var

    Yarışmam var. Biraz yumurta kapıya dayandı😬 8 haftayı fazlasıyla aştım ve aşmamda gerekliydi


  7. quacky, 51 dakika önce yazdı:

    Güç için? Başlangıç powerlifter başlangıç için bunlar ideal tecrübe arttıkça daha sonra halotestin deca vs. olaya dahil olur ne kullanmasını bekliyorsun? Adama verdiğin tek tavsiye forumu  oku bilgilenilirsin, postuna bi cevabın bile yok bari cevap verenlere muhalefet olma.

    Ne desin gayet haklı formu araştırmadan direkt soru sorulmaz araştırırsın çırparsın aklındakileri sorarsın.

     

    böyle 10000 tane başlık var


  8. FERİŞTAH SEYİS, 2 saat önce yazdı:

    Eyvallah. Olmadı fotoyu gösteririm. Bir de şey sormak istiyorum, ben yeşil uçlu iğne kullandığım için haliyle hepsini sokamadım. Kan kontrolü için şırıngayı çektiğimde minik minik 1-2 tane baloncuk çıktı. Bu kasa ulaşamadığımı gösterir mi yoksa normal mi ? Bu arada enjeksiyonu dün sabah yaptım ve hala bacağımda ağrı var.

    Kasa ulaşamasanda çok fazla problem olmaz. Araştırmalara göre deri altına gittiğinde de bir süre sonra emiliyor.

    • Beğen 1

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×