Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

lucidum_dn

Üye
  • İçerik sayısı

    8
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

1 Nötr

lucidum_dn Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Profil Bilgileri

  1. Genetik olarak dezavantajlı mıyım ?

    Çok teşekkürler 🙏 Tabi hocam şöyle: Beslenme konusunda kalori sayımı + fasting yapıyorum genel olarak 1600-2100 kalori arasında alıyorum. Makrolarım %40 protein %40 yağ %20 karb. Hergün mutlaka yumurta yiyorum, genel olarak tavuk olmakla beraber haftada 1-2 gün kırmızı et ve balık tüketiyorum. Onun dışında 14 gr civarı granül kahve ve yeşil çay. L-carnitin kullanıyordum ama yeni bitti. USA animal cuts aldım ama anksiyete yaptığı için bıraktım onu. Takviye olarak Omega 3 + C + CLA kullanıyorum, alkol kesinlikle yok ama lustral kullandığım için karaciğeri zorlamasın diye milk thistle kullanıyorum Aktivite: Nerdeyse 7/24 Apple Watch var kolumda ne denli doğru bilemem ama bazal metabolizma 2300 civarında çıkıyor. Aktif enerji harcamamda 500-1000 arası. İnanın kardiyo yapmıyorum diyebilirim. Haftada 3 gün full body ve genelde güç geliştirme için compund haraketler yapıyorum. Genel olarak yaptığım haraketler. Deadlift, Bench Press, Back Squat, Plank, Lunge, Superman, Bent over row vb. Pull up kesinlikle yapamıyorum.
  2. Genetik olarak dezavantajlı mıyım ?

    Öncelikle güzel yorumlarınız için çok teşekkürler. Hocam inanın asla öyle bir düşüncem olmadı. Sadece merak ve olayın bilincinde olmak şuanda sporun verdiği hazzı gerçekten hiçbir şey vermiyor. Spor yapacağım zamanları iple çekiyorum. Belki beslenme şeklimi değiştirmem gerekiyordur vs. diye sormuştum iyi akşamlar dilerim.
  3. Merhaba arkadaşlar, Kilo verme ile uzun bir serüvenim oldu. 115 kilodan 91kiloya kadar düştüm. İlk ve son halimi atıyorum son bit buçuk aydır full body strength training yapıyorum. Boyum 187 sizce genetik olarak dezavantajlı mıyım vücudum yağ tutmaya müsait mi ?
  4. Tahlillerim - yaşıma göre testesteron düşük mü ?

    Hesabı doğrulamamış olabilirsin hocam
  5. Tahlillerim - yaşıma göre testesteron düşük mü ?

    Hocam özelde yaptırdım belirli hormonları sordum sadece bi anlık merakla gece saati tok karna yaptırdım. Hayır hiç küre girmedim şu ana kadar.
  6. Tahlillerim - yaşıma göre testesteron düşük mü ?

    Konu açmak istediğin foruma gidip “Yeni Konu Aç” a tıklaman yeterli
  7. Tahlillerim - yaşıma göre testesteron düşük mü ?

    Yanlış olduğunu biliyorum ama akşam saatinde tok karnına verildi
  8. Merhabalar, Önce kısaca kendi durumumu anlatayım belirli bir süredir kalori kısıtlaması yapıyorum kilo kaybı için yaklaşık 1500-1900 arası 200 gr kadarı protein kilom 92 boyum 187 yaşım 23 haftada 3 gün full body çalışıyorum. Meraktan hormon değerlerimi ölçtürdüm ama yaşıma göre testesteronun düşük olduğunu düşünüyorum. Sizin yorumlarınız nedir ? Bi tedaviye başlamam gerekir mi ? Bilgi amaçlı kullandığım takviyeleri de yazıyorum: Omega-3, Weider Premium Whey, L-Carnitine, C, Milk Thistle Not: Saatle ilgisi olabilir mi bu kadar etkiler mi biliyorum

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×