Jump to content
  • Duyurular

  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

domesticfly

Üye
  • İçerik sayısı

    8
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

1 Nötr

domesticfly Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Profil Bilgileri

  1. Dragon pharma

    Şimdi o dragon pharma satan arkadaşın intagramını inceliyodum fakat karalamalar var sahte ürün sattı diyen arkadaşlar falan var. Dragon ürünleri çalışıyor mu ?
  2. Tren ace-testo p-masteron marka önerisi

    Arkadaşlar merhabalar, Ufak bir aradan sonra definisyon kürüne gireceğim. Piyasada çok çeşitli markalar türemiş. Her marka hakkında illa ki bir olumsuz yorum okuyorum. Kullanıp memnun kaldığınız markaları yazarsanız (Özellikle başlıktaki ürünlerde) sevinirim. Benimle aynı kürü yapacak arkadaşlara da örnek bir başlık olmuş olur. Saygılar.
  3. Bodypharm boldenon

    https://balkanpharm.com/ Balkanın kendi sitesinde var ürün. Yan firma falan olabilir mi ?
  4. Bodypharm boldenon

    Arkadaşlar yakın zamanda elime böyle bir ürün geçti. Siteden check edince orijinal ürün gibi duruyor. Bu markayı kullanıp deneyimlemiş olan var mıdır ?
  5. Zphc kullananlar bakabilir mi

    Genel olarak 3 satıcı ver denmiş. Ben de uzantılı sitesinden yönlendirdiği instagram sayfasından ulaştım. Ekteki gibi bir liste attı. Burası güvenilir satıcı mıdır ? (Fiyatları ben kestim )
  6. Novalife pharma

    Arkadaşlar merhabalar, Daha önceden konuları açılmış, fakat güncel konu göremedim. Fiyatları piyasaya göre çok ucuz gelmesinden dolayı kafamda soru işareti yarattı. Eski konularda çalışıyor diyeni de var, steril değil sakın kullanma diyeni de. Ürünleri çalışıyor mu ? Son zamanlarda novalife kullananan biri bilgi verebilirse sevinirim.
  7. Aradan sonra spora dönüş ve kür

    Öncelikle herkese merhabalar, Daha önceden 2 bulk-2 definisyon kürü tecrübem oldu. Gerek iş, gerek bazı ufak sakatlıklardan dolayı spora ve küre ara vermiş bulundum. Yaklaşık 1.5-2 senedir herhangi bir küre girmedim. 3 ay kadar da spora ara vermek zorunda kaldım. Yağlandım, tahminen yağ oranum 25% civarındadır. Şuan herhangi bişey kullanmadan kardiyo-spor-beslenme düzenimi 1-2 haftadır oturtmuş durumdayım. Yağ oranımı 15 civarına çekince yeni bir küre girmeyi düşünüyorum. Daha önceden tren tectübem oldu. 2. bulk kürümde haftada 400 mg tren e. 500 mg testo 500 mg bolde kullandım. 2. definisyon kürümde ise 300 tren. 500 testo p. ve wins kullandım. Sonuçlardan memnundum. Geri dönüş küründe nasıl bir yol izlemeliyim. Kafamda testo tren masteron gibi bir kür var. Mg ı nasıl ayarlamalıyım. Bu konuda fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Herkese iyi günler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×