Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

vitaminsizdeniz

Üye
  • İçerik sayısı

    27
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

4 Nötr

vitaminsizdeniz Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Platform İstatistikleri

  • Bizi nasıl buldun?:
    <p> 18 </p>

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    öğrenci
  • Konum:
    ist
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. arkadaşlar selam, şu anda 400mg testo 400mg boldenon alıyorum haftalık. bir 10 hafta daha kürüm var yalnız bu sıra sol göğüs ucumda ağrı gibi bir şey hissediyorum sürekli. yani kaşıntı falan değil daha önceden göğüs ucu kaşıntısı jinekomastinin geleceğini gösterir ona göre arimidex kullanılması gerekiyor gibi bir şey okumuştum. yalnız benimki ağrı yani kaşıntı falan yok, bu da jinekomastinin göstergesi olabilir mi? şu anda ai kullanmıyorum arimidex alıp kullanmalı mıyım bu arada boldenonu geçen hafta ekledim ondan önce kan vermiştim, estradiol ve prolaktin seviyelerim şöyle çıktı; Prolaktin 18.15 µg/L 2.1 - 17.7 Estradiol 43 ng/L 7.6 - 43
  2. Testosteronsuz sert diyet?

    valla rimo da var elimde ama testsiz almak mantıklı mı? haftada 200mg vursam mı rimo
  3. Sarms kullanmak istiyorum.

    kankam türkiyede bu sporda bağlantıları olmayan biri olarak internetten kesinlikle sahte ve boş ürün alacağının garantisini verebilirim özellikle sarms konusunda, kesinlikle boş ürün alıcaksın yani güven bana, eğer gerçekten farmakolojik destek almak istiyorsan önce disiplinini oturt gerçek bir sporcu ol, çünkü disiplinsiz hipodromda atlara vurulan ilacı da vursalar sana bir şey değişmez, disiplinli bir sporcu olduğunda da enjeksiyon steroidlere başlayabilirsin eğer bu yola girmek istersen ki onlar sarmslardan daha sağlıklı çünkü sarmslar üzerinde araştırma yok. yağ yakıcı kullanmak istiyorsan clen veya yohimbe kullanılabilir.
  4. Testosteronsuz sert diyet?

    kankam clen optımum nutrıtıon yarismaci sevdıgım bı abımden aldım kramplar falan hızlıca basladı urun saglam yanı, yohimbine de trde meshur aldım turkiyeye getirmisti onu da hissettim sabahları ac karna alınca verimli oluyor günde 40 gr badem ezmesi eklemeyi düsünüyorum simdi
  5. Testosteronsuz sert diyet?

    selamlar, yeni diyete girdim agresif diyet yapıcam 1 ayda %4-%5 yağ oranımı düşürmeyi hedefliyorum 1000 kalori alıyorum (500 tavuk 100 pirinç 2 scoop whey) sabah aç karna yohimbe alıp cardioya gidiyorum 1 saat, akşam da clen alıp idmana gidiyorum idman sonrası 30dk cardio yapıyorum şimdi bu 1 aylık bir süreç olacak benim için fakat bu diyeti testosteronsuz yapmak mantıklı mı, elimde test var 250mg vursam daha mı mantıklı? zaten diyetten sonra küre giricektim ama kürde de mi kullansam diyorum şimdi. @galicik @Askabar
  6. Ilk kürüm, fikirlerinizi bekliyorum abiler kardeşler

    dostum ilacı kimden aldın etiket önemli değil artık. zphc de yazsa sp de yazsa balkan da yazsa boş çıkıyor ilaçlar etrafına bir bak kullandığın ilacı kullanıp verim alanı gördün mü buna göre karar ver. daha bir enjeksiyon yapmışsın bi kullan git bi kan ver belki dolu ilaç?
  7. Omuzdan enjeksiyon.

    yeşil enjektör ucunu bu iğneye takıp içeri alıyorum ilacı. sonra insülin iğnesinin ucunu takıp vuruyorum oldukça rahat oluyor
  8. Omuzdan enjeksiyon.

    insülin iğnesi diye geçiyor eczaneden alabilirsin veya internetten
  9. Omuzdan enjeksiyon.

    ilk enjeksiyonlarımdan sonra ertesi gün omuz çok ağrıyordu- son birkaç enjeksiyonumda sıfır neredeyse ertesi gün ağrı. normal mi bu?
  10. Omuzdan enjeksiyon.

    o çok büyük geliyor açıkçası benim de ilk kürüm aldım elime de omzuma sokmaya yemedi
  11. Omuzdan enjeksiyon.

    omuzdan 400mg haftalık test vuruyorum aşağıda fotoğrafını eklediğim insülin iğnesi ile. bu iğneyle vurmamın bir sakıncası var mıdır? omuzdan çok rahat vuruyorum ilk vurduğum zamanlar ertesi gün ağrıyordu şimdi gitgide azaldı sanki testosteronu boşa sıkıyormuşum gibi hissetmeye başladım vücut mu alıştı noldu bilmiyorum danışmak istedim o yüzden..
  12. Ilk kürüm. enjeksiyonu nerden yapıyorsunuz?

    niye bıçak saplar gibi sapladı öyle ya.. gerildim şimdi
  13. Ilk kürüm. enjeksiyonu nerden yapıyorsunuz?

    selamlar herkese ilk kürüme giricem haftaya ilaçlarım kargoda. enjeksiyonu nereden yapıyorsunuz hangi bölgeyi tavsiye edersiniz ben omuz düşündüm. Son olarak hangi tip enjektör kullanıyorsunuz tecrübelerini paylaşan herkese teşekkür ederim.
  14. Redbox labs sarms

    hangi ürününü kullandın
  15. Oral kür pct

    selamlar tekrardan redbox'tan verim aldınız mı ona göre ben de rad-140 ürününü satın alacağım.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×