Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Dekzer0

Üye
  • İçerik sayısı

    48
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

1 Nötr

Dekzer0 Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Platform İstatistikleri

  • Bizi nasıl buldun?:
    Google Aramalarında

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    Crypto
  • Konum:
    İstanbul
  • Cinsiyet:
    Erkek

İlgi Alanların:

  • Favori Spor Dalın:
    Vücut Geliştirme
  1. Bulk kürüm

    kürdeki amaç yağ yakmak ya hocam anlarsın ya yaş 23 kilo 90 boy 187 spor geçmişi 5 yıl mental sağlık demir gibi SANSÜRLÜ KELİME gibiyim bedensel sağlık da sağlam. birde araya kaynasın kürde https://www.supplementler.com/urun/kingsize-nutrition-monster-pak-500-gr-17198 bunu kullanmak mantıklımı acaba ya
  2. Bulk kürüm

    600 Bolde 600 Testo 100mg anadrol - yapıcam Bolde 1-20 Testo 1-20 Anadrol 1-6 hafta kullanıcam tahminen kaç kg alırım bu kür ile kaç gram karb ve protein almalıyım . Aslında ben nerde ne yapacağımı kaç gram alacağımı iyi biliyorum ama bende takıntı var evden veya işten çıkarken bile heryeri 20 kere kontrol ederim çıkarım aklımda biryer kalır yolun yarısını geri dönerim geri bakarım o yüzden soruyorum bilmediğimden değil.
  3. Kendi planladığım kür

    öyle bişey olsaydı ben cbum olmuştum
  4. Kendi planladığım kür

    kanka kürden maks alacağı zarar ya dick olur yada orgalar zarar görür ölmekten beter olur hayatı bu spor olan zaten adam bitmiştir bizde kür yapıyozda bune moruk adam 99 ilacı full miktarda kullanıyor
  5. Kendi planladığım kür

    valla dayılar ben 46cm kolu testo 500 bolde 500 danabol 20mg ile 12 haftada yaptım hala 46 cm kolum bi yüksek doj ilaç girek tren fln kullanak dedik ilaçlar boş çıktı iyiki çıkmış adam gibi kür yapın böyle kür olmaz
  6. Kendi planladığım kür

    bune kanka herşeyi aynı hafta kullanıyon anapolon ile deca mı kullancan
  7. Bulk kürü

    Hocalar şimdi bulk küründe klasik danabol , bolde , bolde yerine primoda olabilir daha karar vermedim testo e kullanıcam yanına npp eklemelimiyim ilk haftadan beri yoksa 5.haftadan sonramı ekleyeyim @otopsicikedi @rastlantisal
  8. Boldenon vs primo

    Hangisi daha iyi nedenleri nelerdir sizin tercihiniz nedir? @Rdm @DeMoNhUnTeR @Semih Erarslan
  9. Kürüm çalışmıyor galiba

    onu yaptım zaten
  10. Kürüm çalışmıyor galiba

    hangi testleri vereyim
  11. Kürüm çalışmıyor galiba

  12. Kürüm çalışmıyor galiba

    tren gibi anabolicler testde çıkıyormu
  13. Kürüm çalışmıyor galiba

    Testo 500 bolde 400 tren enantat 300 turınabol 50 mg 4.haftaya gireceğim hiçbirşey hissetmiyorum ilaçlar boş galiba
  14. Kürde ilaç kullanmak

    hocam birde şuan testo e bolde tren e turınabol küründeyim 2.haftanın ortasındayım hiçbir etki veya yan etki görmüyorum tahminen ne zaman başlar .
  15. Insulin kullanımı

    Elimde bu tarz insulin var tren enantat bolde testo küründe 2.haftadayım antremandan önce kaç ıu kullanmalıyım daha önce 4ıu kullanıyordum.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×