Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

mematibas

Üye
  • İçerik sayısı

    9
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

0 Nötr

mematibas Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    Öğrenci
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Only gh kullanımı 18 yaşında

    Kardeşim sana tavsiyem git youtubeden en son baran kalaycıyla yağız hocanın yaptığı podcasti izle, pro bir şekilde bu işi yapsan sonuna kadar saygım var veya bir çıkarın olsa yaşın daha 18 daha çok tecrübeli birinden destek almadan kafana göre gh, insülin falan kulanıyosun. Ben bunları cidden moralini bozmak için yazmıyorum, koymuşsun bi yola kendini Allah kolaylık versin ama yaşın daha çok genç hayat tiktok reels videoları gibi değil dikkat et dostum, en azından biraz para biriktir pro birinden destek al.Allah kolaylık versin böyle işlere girmemek en iyisi.
  2. Klomifen + tamoksifen kullanıyorum, ne yapmalıyım.

    Ben senin yerinde olsam en az 2 hafta bi ara veririm o sırada yatmadan önce magnezyum bisglisinat 200-400 mg arası alırım ve günlük spor yapmıyosam her gün, yapıyosam spor yapmadığım günler 1000 mg c vitamini alırım(lipozamal olması avantajına olabilir, maddi gücün yeterse) 14 gün boyunca bu şekilde yaptıktan sonra test yaptırıp kullanıma devam ederim.
  3. Klomifen + tamoksifen kullanıyorum, ne yapmalıyım.

    @metinav hocam yorum yaptıktan sonra kesinleştir bence sebebi tamoxifen tamam kullan klomeni kes lakin testosteron üzerinde yapılan tüm makalaler bilimsel olarak clomen üzerinde fsh lh artırma bazlı olarak testosteron artması lakin bunun sebebi tamoxifenin daha sonradan piyasaya çıkmış bir ürün olması olabilir.Preglyn işine falan hiç bulaşmayın zaten tamamen gereksiz o ürün sizin ve benim gibi olanlar için çünkü fsh ve lh ı 0 yakın olan doğuştan kısırlıkla uğraşan arkadaşlar için veya ağır kürden çıkan arkadaşlar için kullanımı uygun bir üründür vücudu fsh ve lh konusunda o kadar uyarmak zararlı olabilir.Prolaktin konusunda bence soğuk sıkım erken hasat zeytin yağı bağırsak sağlığını temiz tutmak candida sibo gibi problemler varsa bağırsakta çözmek, keto, günde iki öğün beslenme if yapmak, kısacası vücudun glutatyon seviyesini artırıp mitokondri sağlığına çok dikkat etmek.Bu arada shgb yi düşürme konusunda özellikle magnezyumun ve c vitaminin etkili olduğu makaleleler var ama bence en önemli takviye melatonindir vücudun altınıdır herşeyi en baştan toparlayan ve tamir edendir resmen yaratıcının canlılara verdiği bir yenilenme iksiridir glutatyonu bile o sağlar bir bakıma.Peki sakal konusunda başaralı olabildiniz mi ?
  4. Klomifen + tamoksifen kullanıyorum, ne yapmalıyım.

    Dostum bence tamoxifen konusunda baya hata yapmışsın arada değişimli olarak kullanmam tamam yine ama aynı anda hem klomen alıp hemde tamoxifen almak damarların içinde kötü olabilir çünkü vücutta birazcık da olsa östrajen bullunması sağlık için çok önemlidir ve sen uzun vadede sonuç görmeyi hedeflemelisin bundan ötürü sana tavsiyem değişimli olarak kullanman olur tamoxifen de östrojen reseptörlerini blokluyor amaç aynı zaten.Lakin bir makalede tamoxifenin shgb yi artırmadığını okumuştum,seks hormon bağlayıcı globulin bi protein türüdür ve karaciğerde üretiliyo ve klomen bunu artırabiliyor ama çok çok az oda ara verince düzeliyor, ama bunun fazla artması durumunda bildiğim kadarı ile testosterona bağlanıp ne yazık ki istediğin kadar testo salgılasan bile vücuttan atılmasını sağlıyo o yüzden düşmüş libido yan etkileri gözüküyor lakin sende testesilerde ilk clomen kullanmana göre küçülme yoksa çünkü kullanmaya başladıktan sonra testis boyutlarında gözle görülür bi artış oluyor ve libidoda bir düşüş yoksa sıkıntı olmayacağını düşüyorum burda önemli olan serbest testosteron seviyenide bilmemiz olurdu sanırım.
  5. Klomifen + tamoksifen kullanıyorum, ne yapmalıyım.

    Hocam sonuçlarımız cidden benzermiş sizde de benim benzer şekilde diğer insanların testosteronu düşük oluyor lakin fsh ve lh ları yüksek oluyordu onlarda clomifen tedavisi baya mantıksız oluyordu lakin sizde benim fikrimce fsh ve lh düşükmüş lakin şuan çok yüksek diye düşünüyorum (8-10 civarları ideal olabilir)güzel bi tedavi yolu izlemişsiniz ama lütfen size tavsiyem bunun yanında güzel bir antioksidan alın yatmadan önce melatonin ve balık yağı e vitamini gibi, eke ekliyorum bunla alaklı güzel bir çalışma var etkinliğine artırdığına dail ve clomenin en sıkıntılı yan etkisi shgb yi artırma ve gözde oluşabilcek sıkıntılar bunun önünde göz konusunda antioksidanlar geçer diye düşünüyorum. @metinav hocamız bu fsh ve lh seviyesine kesin bir yorum yapar merakla bekliyorum ama benim fikrimce biraz ara verdikten sonra devamlı olarak kullanmak sıkıntı çıkarmayabilir, bilimsel araştırmalar bunu gösteriyor en azından benim fikrimce 4 kat artmış bir testosteron seviyesi içinde dışardan testo almak yerine değicek bir durum çünkü 2,3 testosteron seviyesi gerçekten beyin, damar, vb gibi şeyler için uzun vadede aşırı sıkıntılı, Serbest testosteronada baktırın bidahkinde ve kesinlikle shgb, peki fiziksel olarak farklılık hissetiniz mi ?
  6. Klomifen + tamoksifen kullanıyorum, ne yapmalıyım.

    Hocam, testosteron seviyen kaçtan kaça çıktı ? Demek istediğim işe yaradı mı ? Ve shgb en ne seviyede, herhangi bir yan etkisini gördün mü libido veya göze bir zarar vb şeyler hakkında ? Birde kullanmadan önceki test sonuçlarını en başta atarsan çok iyi olur.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×