Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Yywz067

Üye
  • İçerik sayısı

    13
  • Katılım

  • Son ziyaret

İletiler bölümüne Yywz067 kullanıcısının eklediği dosyalar


  1. Asaletim, 30.01.2021 - 17:31 yazdı:

    Feng hocamızın dediğine katılıyorum , çok bilgi karışıklığı içerisindesiniz , bi abi vardı böyle dedi bir hoca pct gerek yok dedi hangi doktora gitmeliyim vs. 

    Bu bilgisizlikle muhtemelen kürden istediğiniz verimi alamayabilirsiniz , tavsiyem maddi durumunuz yetiyorsa Burak hocayla çalışabilirsiniz , ben şuan Burak hocayla çalışıyorum , ne zaman mesaj atsam Max 10-20 dk içinde dönüyor , gerekirse telefonda bile konuşuyor , kendisinin 11 yıllık tecrübesi var bu işlerde , gönül rahatlığı ile Burak hocayla çalışmanı tavsiye ederim , İlaç alırsan yanında bedavaya koçluk yapıyor zaten :)

    Bence konuyu acana arkadas tamamen allöış. Mrçerakından yapmadıklarını yazmıs bilgi almak için, giricek bu işe ama önce bir yokluyor. Yazdıkları cok mantıksız. Daha önce küre girmiş biri nasıl olurda o son yazdıklarını sorar tamamen saçma bence :))


  2. HallOfFame, 1.02.2021 - 00:16 yazdı:

    Anapolon, ağır kas erimesi yaşayan hastalara bile artık verilmiyor zararlarından ötürü. Gereksiz zararlı. Bence kullanma. Ben sadece 12 hafta sustanon kürüyle 10 kilo aldım ve kür sonrası sadece 3 kilo kaybettim. Tabi güç düşüşü de oldu.

    Cvp vermemişsin en son yazıda bi cvp verirmisin


  3. rastlantisal, 17 saat önce yazdı:

    Süre uzadıkça risk artar lakin bu tamamen bünyeye bağlı. Kimisi bir deca kürüne girer hayatı kararır ereksiyon nedir unutur. Kimisi decayı kulağından damlatır (mecazen) yan etki babında umrunda olmaz vs. 

    Her koşulda bu bir kumar. 

    Yüzdelik oranlar yada baslamadan yapılan testlerle olur veya olmaz denilebilse keske. Ona göre bir adım atardım. Kendimi zor tutuyorum vallahi

    Lynx, 18 saat önce yazdı:

    Hosgeldin aramiza. Ve bunu burada sana net su olur bu olur sanmiyorumki kimse diyemez örnek olarak 99 kiside hicbir aksilik cikmaz sen 100.kisisindir sende sorun cikar hani seni ozendirmek gibi olmasin ama 15 yil kullanmis insanlar var ve sonradan cocuk sahibi olabiliyor ve diğer yandan ilk hafta enjeksiyonlarini bitirip ilk haftadan karaciğer iflasi olan insanlarda var bunlari bilerek hareket etmeni oneririm bu is sadce ilaci al vur olayida degil pct burda cok onemli hangi ilaci kullanicagin onemli ilk kur cok önemli kisaca 3 kur yapmış biri vardi 3.kurdan sonra pct sini yapmis aradan 1.5 yil gecmis kuru filan unutmus adam sonrasinda jinekomasti baslangici basgostermis bu sekilde olan insanlarda varbu birazda sanirim genetikle alakali. Kisaca igneyi vurucaksan bütün riskleri goze almalisin illa kimse sana kullan demiyor kulaktan duydugun hicbiseye inanma bu sitedeki insanlar çoğu bilgili herzmaan ne ararsan bulabilirsin site cok iyi herkez bilgi alışverişinde şükür. Sana tavsiyem natural ilerle... 

    Jinokomasti umrum değil. Umrum olan tek 2 sey var kısırlık ve libido sorunu ve tamamen yani kısa Süreli libidodan bahdrtmiyorum. Düşünsene orta bacak tamamen yok :)) kafana at sonra yaşamaya ne gerek var


  4. okuyombenyaa, 10.02.2022 - 05:25 yazdı:

    Abilerim, kardeşlerim hepinize selamlar.

    benim bi problemim var bunu sizinle paylaşmak istiyorum. Paylaşmadan önce yaptığım hatalar için beni yargılayıp söylenmek yerine yardımcı olmaya çalışmanız beni mutlu edecektir.

    yaş:23 boy: 1.88 kilo: 95

    12 hafta boyunca

    500 sustanon 300 primobolan kullandığım kürüm vardı kür sonrası pct yapmadım bazı yerlerdr okuduğum şeylere göre, kendi kendine toparladığı da oluyormuş vücudun daha da karıştırmak istemedim ama keşke karıştırsaymışım.

    yaklaşık 1.5 sene oldu son iğneyi vuralı, bittikten sonraki süreçte herhan bi kaybım olmadı ama daha ilerleyen zamanlarda ereksiyon problemi yaşamaya başladım. Bunu bekliyodum zaten kendi kendine vücudumun dengeleyeceğini düşündüm ama hala bi değişim yok. Ereksiyon olmuyo değil, oluyo ama %80 civarlarında ve istek yok denecek kadar az. Hormon testlerimde herhangi bi problem gözükmüyo son olarak psikoloğa yönlendirdiler ama sorunumun psikolojik olduğunu düşünmüyorum. Proviron, pregnly, klomen, nolvadex bunlar pctde kullanılan ilaçlarmış bunları şu an kullanmamın faydası olur mu ? Olursa ne şekilde hangilerini kullanmam gerekir. Bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim

    Sonuc


  5. Blitzkrieg, 23.03.2022 - 01:47 yazdı:

    Hocam merhabalar bundan 2-2.5 sene önce vücudu temizlemek için clenbuterol winstrol ve oxandrolon üçlüsünü kullandım yaklaşık 6 hafta boyunca. kan tahlili yaptırdığımda karaciğer değerlerim hariç tüm değerlerim normal ama testosteron hormonum referansın çok altına düşmüştü. tekrar doğal yollardan yükseltecem diye canım çıkmıştı. anladımki bu tarz ilaçlar testosuz asla kullanılmamalı bilginiz olsun.

    Testoyla kullanıncada düşüklük olmayacakmı kürden sonra ??


  6. rastlantisal, 16 saat önce yazdı:

    Saydığın yan etkiler insanın hayatını karartacak şeyler. 

    En nihayetinde karar senin. Ben bu riskleri göze alıp girdim küre. Her halükarda ne yaşarsan yaşa bu forumda sana yardım edecek birileri muhakkak var. 

    Çok teşekkür ederim kral. Merak ettiğim birsey var, ömründe 1 veya 2 kez küre girmiş biri yine bu riskleri taşırmı mesela libido erkekliğin bitmesi gibi tamamen. Yoksa uzu in süreli kullanımlardamo bı riskler var


  7. rastlantisal, 35 dakika önce yazdı:

    Merhabalar.

    Öncelikle aileye hoşgeldin. 

    Beslenme - Antrenman - Uyku düzenini oturtmadan ne olursa olsun küre girilmemesi taraftarıyım. Kür sonrası çöküntüsü diyeceğim durumu çok gördüm. Düzeni tutturmamış insanlar kür boyunca kazandıklarını hızlıca kaybettikleri için hayata küsüyorlar. Normalde kendi bedenini çok beğenen biri beğenmez oluveriyor vs. 

    Kür ile vücut yapmak inanki düşündüğünden çok daha zor ve çetrefilli iş. Hatta diyebilirim ki natural vücut yapmak, kür ile yapmaktan daha kolay ve kaygısız. 

    Çok çok iyi düşünmelisin. Az görünen yan etkilerin veya onulmaz tahribatların sende olmayacağının garantisi yok. Çok çok iyi düşünmelisin.

    Saygılarımla.

    Hosbulduk. Teşekkür ederim cevabın için. Saydıgım  yan etkiler dısımda korktugumda  pek biesey yok aslında :))

    • Beğen 1

  8. Selamun aleykum öncelikle. Siteyi bu gece keşfettim ve neredeyse 4-5 saattir yazılarınızı okuyorum vallahi duygu üzerine duygu yasadım. Neden buradayım az cok herkes tahmin etmiştir :)) yaşım 31-32 ve neredeyse 15 yıldır bu sporu yapıyorum ama 1 yıl yap 1 yıl bırak yap bırak yap bırak.hep böyle geçti. Ve son günlerimde artık bu işten yorulup tekrar o naturel formları yakalamak için uzun süreçten geçmek beni baya düşümdürdü ve steroid kullanım içim binbir tane yazı video çeşitli kişiler adı sanı bilinen hocalar falan filen izledim dinledim, somuc olarak bir yanım diyor yap bir yanım diyor girme. Bu konuda tam bana açılmıs gibi. Burak hocanında dediği gibi birkere yapar bırakırım 3 ayda plaj vucudum olur gibi gibi düşüncedeyim… tabi kür bitince deli gibi beslenme ve antrenmanıma devam etme hedefim bar basarılı olabilirsem. Etrafımda kullanan arkadaalarımda var. Korktugum en bütük şey 1. Si kısırlık 2. Si libidomun tamamen yok olması yani hiç erkeklik hissi kalmaması. 


  9. Loving, 22.01.2019 - 16:55 yazdı:

    Merhaba; bu konu bu platform yaşadıkça var olacak hatta sabitlemeyi düşünüyorum. Tüm forum kullanıcıları ona göre üslubunu koruyarak

    Hata yapıp düüşmüş birini azarlamak yerine bir büyük bir abi gibi yaklaşarak psikolojik olarak zor süreçte olan bu genç arkadaşımıza yardımda bulunmaya çalışacaktır zaten. Ara ara yaşım 17,18 şu bu küre gireceğim diye konu açan arkadaşlara ibret için bu konu burada kalacak. Şimdi o arkadaşların konularını neden kitlediğimi neden bu işin ticaretini yapan biri olarak kullanmayın bu ürünleri dediğimi hatırlıyorsunuzdur herhalde? Bu yaşlarda kişilerin hayat içinde milyon tane düşünmesi gereken gelecek kaygıları varken bu gibi egoyu kırbaçlayacak eğilimlere girmemelerini neden istemediğimi bu konu çok güzel anlatıyor bence.

    Bu ürünler mevlüt şekeri değil genç arkadaşlar bunu bilin bunu görün o filmlerde izlediğiniz adamlar gibi olmak karşı cinsi etkilemek adına hormonlarınızı bozmanın sonuçları sizi dönüşü olmayan yollara sokabilir.Spor sağlık için yapılır başka bir şey için değil. Söylenecek çok fazla söz var ama daha fazla uzatmayacağım arkadaşın problemine yönelik konuşacağım.

    Şimdi 16 yaşında ergenliğin baharında hormonların henüz sistemsel şekilde vücudunda tölare olmamışken sen nor19 grubu ürünlerin en güçlü olanı ve ben kendimce profesyonel sporcu olmama karşın 10 yıllık deneyimden bahsediyorum tren bana koli ile al para istemiyoruz deseler ben yine alıp yine kullanmam. Ha kullandım mı evet sonuçları muhteşem mi? muhteşem hafif kalır ama yan etkileri? ateş basmaları,nefes darlığı,paranoya ve çok daha fazlası ve prolaktin nedir ne değildir bilgisi olmayan adamı geçin olan adamı bile ciddi sonuçlar ile karşı karşıya bırakan bir ürün.Sen kimin aklına uyduysan ki çocukluk aklı 16 yaşında biri neye nasıl akıl erdirsin diyeceğim ama o ürüne bulaşmayı akıl etmişsin. :) Şimdi iş işten geçti nasihat bir yana artık nasıl neler yapılabilir onlara geçelim.

    • Artık ölene dek hayatında hormon olmayacak
    • Hemen doktora gidip başka ne sorunların varsa testlere tabi olup hekim yorumlarına bağlı hayatına devam etmek
    • Ailene konuyu hemen anlatmalısın gerekirse hüngürhüngür ağlayarakta olsa bunu yapmalısın ailen senin her zaman iyiliğini ister
    • Sana bu ürünü bu yaşta kim sattıysa yada önerdiyse babana o kişinin numarasını bir ver baban bir görüşsün o kişi ile ve o kişiye tek soru sorsuz kötü konuşmasın soru şu olsun; ''senin çocuğun var mı? var yada yok.. olsaydı yada varsa bu ilacı kullandırır mıydın? desin ve seni Allaha havale ediyorum deyip kapasın telefonu o kişide gram bırak öyle koca kos koca yüreği gram adamlık,namus,şeref, Allah korkusu varsa gece uykuları kaçması lazım.
    • Hayatındaki tüm işlerini ailene danışmadan yapma 
    • Bugünden sonra yeni bir başlangıç yap ve tüm zararlı arkadaşlardan besinlerden içeçeceklerden uzak dur
    • Bu kötü tecrübenin sana ve çevrendekilere hakikatli bir yaşanmışlık olarak kalmasına müsade et
    • Psikolog ile görüşmeyi iste ailenden bu konuda yardım iste bu delilik manyaklık demek değil sağlıklı her insanın bile rutin bunu yapması lazım
    • Evrim öyle 16,18 arası olmuyor ben evrim (mecazi) denen olayı 25 yaşımdan sonra yaşadım senin yaşında adnan şensese benziyordum. (Rahmetli)
    • Saç, deri bunların hepsi düzelir ama hekim kontrolünde biz şunu iç bunu ye diyemeyiz kimse diyemez biz lisans sahibi insanlar değiliz sadece bu spora bu işe gönül vermiş amatörleriz.
    • Spor demek ağırlık kaldırmak değil yüzmek,ata binmek,güreş,koşu vb bunlarda spordur bunları yap sabah kalk koş para isteyen mi var? ha zor geliyor dersen o zaman böyle yaşamaya devam et. Ama pes etme kanser hastası nice kişiler bile pes etmeyip özzenilecek vücuda kavuşuyorlar.
    • Bizim toplumumuzun sıkıntısı sabırsız bir şeyleri hemen istemesi halbuki kız arkadaşın olsa onun kalbini kırsan sonra özür dilemek için kapısına gitsen 1 kere seslenip döner misin aaa çıkmadı deyip dışarı yoksa sabaha kadar kapısında bekler misin ? Eeee hayatta böyle istediğini sana vermez hemen spor da öyle o kapının önünde sabahlamak lazım yani.

    Benden sana bir abi büyük olarak bunlar nasihat olsun umarım uygularsın.

     

    Cok güzellokusmıssun kardeşim helalin bar :)) 1. Maddeyi anlamadım hormonsuz yasayacaksın ne demek anlamadım

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×