Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

yusufsayar

Üye
  • İçerik sayısı

    17
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

0 Nötr

yusufsayar Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Platform İstatistikleri

  • Bizi nasıl buldun?:
    <p> Spora yeni başladım </p>

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    Yok
  • Konum:
    Konya
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Değerlerim normal mi?

    Uygulicak dediklerinizi hocam magnezyum eksik çıktı tahlilde bu da bu belirtileri yapar mı
  2. Değerlerim normal mi?

    Üroloji de çağre olamıyor gittim ilgilenmiyor daha doğrusu lh fs testi bakıp sknti yok gidebilrsin diyo. 6 ay önce bı takım bitkiseller kullandım adacayı teanin sarı kantaron vs baya bişe kullandım amacım hafızayı geliştirmekti. O dönemden beri çok yüksek olan libido gitti isteksizlik var. Sakal kesme sıklı haftada 2 iken 3 ayda 1 e düştü. Ruhsal olarak da asırı iyi niyetli çok uyum sağlayan bir insan oldum. Sabahları olan ses kalınlasmasıda gitti. O yüzde. Ostrojenden çok şüpheleniyordum. Keşke östrojen cıksaydı sorun da kurtulsaydım su sıkıntılardan.
  3. Değerlerim normal mi?

    Hayır küre vs hayatımda hiç girmedim zaten
  4. Değerlerim normal mi?

    Cinsel isteksizlik ve sakalların uzamasının aşırı azalması ve kılların incelmesi şikayetiyle tahlil yaptırdım. Sonuçlar aşağıda ama red değerleri yazmıyor anlamadım. Özellikle östrojeni merak ediyorum.
  5. Tahlil sonuçlarım testesteron düşüklüğü

    Şu an için aşırı libido düşüklüğü, sakalların çıkmaması vücut kılların incelmesi gibi sorunlarım devam ediyor (6 aydır) Bugün üroloji doktoruna gittim TESTO, E2, SHBG, DHT, DHEASO4, PROGESTERON bakmasını istedim bunlara endokrinoloji bakar kadınlık hormonu vs o bakıyor dedi sadece testo, lh,fsh, prolaktin baktı. Doktorlar bunlara bakmazsa özellikle DHT sonucunu nasıl öğreneceğim? Endokrinoloji zaten baştan savma. Tahmini olarak E2'nin yüksek ve DHT'nin düşük olduğunu varsayarak yapabileceğim bir şeyler var mı? Testere dişli aslan pençesi bitkisi E2 ve prolaktin düşürüyormuş sanırım onu denerim. Bu arada uzun süredir aşırı motivasyon azlığı var bu dopamin eksikliğinden kaynaklanıyor olsa prolaktin yükselmesini de açıklıyor = E2 de yükselmiştir. (not;psikolojik herhangi bir sorunum yok) Sabahları 1 tane l-tirozin alıyorum halbuki. Güncel test sonucunu paylaştım.
  6. Prolaktin nasıl düşürebilirim?

    Test yaptırdığımda prolaktin 33 testo üst sınıra yakın çıkmıştı ve testo namına birşey hissetmiyordum ki hala düzelmiş değil. o dediğinde farklı durum vardır.
  7. Prolaktin nasıl düşürebilirim?

    "Üzerimde olan bütün etkiler geçti" derken prolaktin yüksekliğine bağlı olan etkiler mi geçti? Aynı süreci bende yaşadım. Bende vücut kıllarında aniden aşırı incelme sakalların çıkmaması gibi etkiler de vardı özellikle psikolojik bazı etkiler de yaşıyordum. Üroloji doktoruna belirttiğim de psikolojik olduğunu söyledi test bile yapmadı. Israrım üzerine yaptığı test sonucunda prolaktin 33 çıktı. Testten bir kaç hafta sonra kendisine gidince hangi şikayetle başvurduğumu unutmuştu sanırım ki bana dediği "libido düşüklüğü mü vardı sende? prolaktin yüksek çıkmış. prolaktin testesteronu baskılar" Evet doktora belirtmediğim şikayetlerimden biri de buydu. Endokrinolojiye sevk etti. Endokrinoloji ise sana dediği gibi bu değerin normal olduğunu söyleyip psikolojiktir dedi geçiştirdi. Psikolojik olarak sakallarımın çıkmasını nasıl engelleyebilirim? veya vücut kıllarımı nasıl inceltebilirim bu da ilginç tabi. Testlerde östrojen testi yapılmamıştı bari merak edip bir östrojenime baksaydın. Prolaktin yükselince zincirleme testesteronu baskılıyor östrojeni de değiştiriyor. Dolayısıyla hem prolaktin hem östrojen yüksekliğinin fizyolojik ve psikolojik sorunlarını yaşıyoruz. (bizim gibi hormonal bir şeylerin ters gittiğini anlamayanlar psikiyatrilere başvuruyor tabi yıllarca antidepresan kullanıyorlar bedavadan) Benim ilk test sonucum: 2. TEST SONUCUM: @metinav @rastlantisal Şu an için libido düşüklüğü, sakalların çıkmaması vücut kılların incelmesi gibi sorunlarım devam ediyor (6 aydır). Vücudumdaki testesteronu hiç hissetmiyorum rekabet duygum vs yok oldu. 6 aydır hiçbir şeye öfkelenmedim desem yeridir ki normalde asabi biriyimdir. Pamuk gibi insan oldum. Dopamin hormonumu da hiç hissetmiyorum. Tek hatam östrojene baktırmadım hiç. Yoksa prolaktinin biraz daha düşmesi mi gerekiyor bu olumsuz etkilerin düzelmesi için? uzman arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Pazartesi bu hormonlara bir daha baktırcam östrojene de. Tek korkum doğuştan testesteronu yüksek biriyim. İnşallah 5 - 6 aydır yaşadığım bu prolaktin sorunu doğuştan gelen özelliklerimi değiştirmemiştir (spor yapmayan bir insanım fakat son 2 haftadır koşu hafif vücut geliştirme yapıyorum metin hocanın tavsiyesi üzerine ölü toprağı biraz atmam açısından)
  8. Libido düşüklüğü ve ereksiyon sorunu

    Aynı sorunları yaşıyorum libidonun asırı düşmesi meni rengi değişmesi vs. Test yaptırdım prolaktin 32 cıktı yüksek dedi uroloji. Endokrinolojiye gittim oda yüksek değil strese girsen bile bu yükselir doğal dedi geçti. E normalde aşırı yüksek olan libido nerde o zaman. Aynı zamanda sesim eskisi kadar kalın değil ve kıllarda incelme sakalların çıkmasında asırı azalma var. 6 aydır çözemedim ne olduğunu küre felan da hiç girmedim anlamamda vücutta geliştirmiyorum testi da normal.
  9. Tahlil sonuçlarım testesteron düşüklüğü

    Takviyeler konusunda haklısınız hocam toz boru çok övduler kullanıp faydasını görenler olmuş suya katarak kullanmaya başladım özellikle candidaya karşı etkisinden dolayı dediğiniz gibiyse eğer durum çok vahim boşuna kullanıyorum. Hocam floram berbat durumdayken dediğiniz gibi lahana turşusu turşu suyu ve probiyotik takviyeler ile belli bir seviyeye kadar toparlayabildim fakat bir noktadan sonra daha düzelme olmuyor aylardır dengesiz anksiyete de bozulmadan sonra başladı zaten vucud serotonin salgılayamıyor flora dengesiz olduğu için sanırım ruh halinde o yüzden dengesiz olabilir. 6 aydır hiç gecmeyen şişkinlik var ne zaman başka birşey için film cekilsem hastanede lavman yapılması lazım aşırı gaz var diyorlar. Gastrolojiye gozukecegim bu konuyla ilgili zehirlendiğim gün candida mi bulaştı noldu bilmiyorum. Bu kolestrol yuksekliği tiroid demir düşüğe yakın olması tamamen bağırsaktan kaynaklandığını düşünüyorum bağırsak geçirgenliğim arttı ve toksin sızıyor sürekli vitamin ve mineral emilimi de azaldı 6 aydır böyle çünkü çözemiyorum ve bağırsağın yapamadığı şeyleri serotonin gibi dışardan almak zorunda kalıyorum bu konuda kesin çözümünü varsa çok iyi olur hocam.
  10. Tahlil sonuçlarım testesteron düşüklüğü

    Hocam 1 ay benexol B-12 kullandım. Acaba daha düşüktü de bu seviyeye mi getirdi? Kolestrol için doktor da ilaca başlamayacağım yürüyüş yap 1 ay sonra bakalım dedi sadece (halbuki koşu yapıyorum zaten) (kolestrol tahlilinden 4 - 5 saat önce sahur yapmıştım şeker ağırlıklı tüketmiştim omu etkiledi sonuçları acaba aç olmak gerektiği için. Hocam yorgunluk ve halsizlikten ziyade aşırı hormonal duygu durum değişiklikleri var sabahları iyiyim motivasyonluyum akşamları aşırı endişe hali ankiseyete ve özgüvensizlik oluşuyor tek kurtulmak istediğim bu aslında ve 6 aydır böyleyim sanki östrojen yükselmiş gibi aşırı iyimser hakaret etseler umrunda olmaz bir insan oldum. B12 kullandıktan sonra bu endişe - anksiyete oluşma halinde yarı yarıya azalma oldu. Çinko için tribulus kullandım 1 ay çinkolu. Demirin, B12'nin düşme sebebini sadece bağırsak florama bağlıyorum emilim bozukluğu olduğunu düşünüyorum 6 aydır. Çünkü 6 ay önce zehirlenmiştim ve yine 6 aydır 3 gün kabızken 1 gün normalim probiyotik kullanıyorum bir nebze iyi geldi. Demirin düşüklüğü dopamin, serotonin noradrenalin bozuyormuş acaba dediğiniz gibi düşme eğiliminde olması da buna sebep olur mu? Şimdi ayrı ayrı OMEGA-3, demir, selenyum, çinko, B12, tirozin, T3 için iyot damla ve suya bor katarak bor takviyesi kullanacağım bir kaç ay ara ara tahlillere devam edeceğim. bir yandan da spora başlayacağım koşu ve ağırlık gibi. 5HTP de kullanmak istiyorum serotonin için fakat zehirlendiğim gün de 5HTP aldığım günlerden biriydi ve 5HTP yan etkisi kusma ishalmiş çekiniyorum o yüzden biraz odan. Çok teşekkür ederim destekleriniz için.
  11. Tahlil sonuçlarım testesteron düşüklüğü

    Hocam demir eksikliği de bu belirtileri yapar mı? Çünkü 1 hafta önce tam tahlil yaptırmıştım fotoraflar ekte. Tahlilde demir sınırın biraz altında düşük gibi görünüyor sağlık ocağı doktoru kolestrol yüksek dedi sadece demirden bahsetmedi hiç bende takılmamıştım demire. Demir düşük ferritin normal görünüyor gibi ama anlamadım. 1.5 aydır B12 vitamini 500 mg C vitamini ve d vitamini kullanıyorum bu arada onlar normaldir sanırım.
  12. Tahlil sonuçlarım testesteron düşüklüğü

    Merhaba hocam dediğiniz gibi ara ara ufak koşular yaptım. Tam anlamıyla koşu ve ağırlık gibi spora bayramdan sonra başlayacağım. Yeni tahlil sonuçlarımı paylaştım. Sonuçları tahlili yapan doktora gösteremedim fakat başka hastanenin doktoruna gösterdiğimde referans aralığı paylaşılmamış dedi (halbuki ref aralığı 166 - 811 gibi belirtilmiş) o yüzden net bir şey söyleyemem dedi. Tablodaki ref aralığı doğruysa prolaktin düşmüş gibi. Fakat üzerimdeki bu ölü toprak devam ediyor sakallarda uzama sıklığı eskisi gibi yine duygudurumda bir tık iyileşme var sadece. Tablodaki ref aralığı doğruysa ve testo ile prolaktin normal seviyeye dönmüş ise östrojenin artmış olmasından şüphe ediyorum dediğiniz gibi. Spora, koşuya başladığımda onunda düşeceğini ve eskiye döneceğimi tahmin ediyorum inşallah. Stresli dönemdeyken çok bitki çayı kullanmıştım bunlardan biri östrojeni arttırdı muhtemelen onun testini istemedim bende doktordan bu testleri zaten rica minnet zor yaptırıyorum. Hormon dengesi için dopaminin öneminden bahsetmiştiniz bende L-TYROSINE 500 MG ve 5HTP aldım bunları kullanacağım spor yaparken dopamini desteklemesi açısından. Teşekkür ederim.
  13. Tahlil sonuçlarım testesteron düşüklüğü

    Çok teşekkür ederim hocam son bir sorum olacak sadece. Dedikleriniz çok mantıklı son 3 aydır bir şeye sinirlendiğimi hatırlamıyorum istesemde sinir öfke duygusu oluşmuyor aşırı gereksiz merhametli kendini ezdirebilen bir insan oldum ve sakallarımda çok az çıkıyor. O zaman mantıken östrojen artışı bunlara sebep oldu. Dopamin testesteron ve endorfinden sonra östrojen de azalır mı kendiliğinden? Yoksa arimidex kullansam bu işi kısayoldan çözebilir miyim? Teşekkür ederim.
  14. Tahlil sonuçlarım testesteron düşüklüğü

    Evet duygusal travmadan sonra durum böyle oldu. Dediklerinizi uygulayacağım. Sakallarımı kesme sıklığım haftada 3 iken ayda 1e düşünce birşeylerin ters gittiğini anlamıştım. Testeron çok mu düşük şuan peki? Teşekkürler.
  15. Merhaba, 27 yaşımdayım Libido düşüklüğü yorgunluk psikolojik olarak da endişe hali gibi şikayerlerim vardı testesteron düşüklüğünden şüphelenip test yaptırdım sonuçları henüz doktora göstermedim. Prolaktin yüksek testesteron da test sonucuna göre referans değerinin en alt sınırına yakın gözüküyor. Normalde testesteron seviyesi gayet iyi biriyken 4 ay önce 1 2 aylık aşırı stresli bir süreç yaşadım bir iki antidepresan kullanıp bıraktım. Stres ve antidepresanların yan etkisi olarak sanırım sonuçlar böyle oldu. Spor yapn biri değilim başlamayı düşünüyorum yükselmesi için. Testesteronu eski yüksek veya en azından orta seviyeye nasıl getirebilirim? Östrojen bloker denemelimiyim bu süreçtE? Teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×