Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Heracles

Üye
  • İçerik sayısı

    7
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

0 Nötr

Heracles Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Kür sonrası pct

    3.hafta oldu hocam.Bazı sorunlardan dolayı pct tedavisini tedarik edecek zaman bulamadım.Geç olmadan başlamak istiyorum.Başlamak için ilacın yarılanmasını mı beklemeliyim
  2. Kür sonrası pct

    15 Haftalık Cypionate-Bolde kürü kullandım.Oral 6hafta turinabol aldım.Kür içi haftada 2 kere 20mg tamoksifen kullandım.Sizce nasıl bir Pct yapmalıyım @metinav @rastlantisal
  3. Kür esnasında erektil disfonksiyon

    Teşekkürler hocam.Hangi tetkikleri yaptırmalıyım yardımcı olabilir misiniz
  4. Herkese merhaba.Bolde+Cypionate kürümün 7.haftasındayım bu hafta covid oldum.3 gündür spora gidemiyorum.Covid olduğum ilk günden itibaren cinsel ilişki esnasında sertleşme sorunu yaşadım.Önceki gün her şey yolundaydı.Halihazırda 3.gün oldu ve devam ediyor.Bu haftaki 2.testo enjeksiyonumu da bugün yaptım Kür içinde erektil disfonksiyon yaşanabileceğini göz önünde bulunduruyordum.Ancak bir anda olması beni şaşırttı.Hastalığımla veya spora gitmememle ilgisi olup olmadığını merak ediyorum.Sizce zamana bırakıp devam mı etmeliyim yoksa bu süreçte önerebileceğiniz yapabileceğim bir şey var mı.(2 haftadır ek takviye olarak Mg Zn alamadım)
  5. Turinabol kullanım dozu

    Teşekkürler hocam ben 4.haftayı tamamladım.2 hafta daha 30dan 50 mg'ya çıkarıp 6 hafta kullanmış olacağım.Ancak elimde 2 haftalık daha Turinabol kalacak.Sizce kalan miktarı kürün ilerleyen haftalarına koymak mümkün mü yoksa sonraki kürlere mi saklamalıyım
  6. Turinabol kullanım dozu

    Herkese merhaba.22 yaşındayım.3 yıldır düzenli olarak vücut geliştirmeyle uğraşıyorum.175 boy 70kilodayım.Artı ve eksilerini göz önünde bulundararak 15 haftalık; Haftalık küre girmeye karar verdim.Bulk küründe özellikle yavaş kütle koymayı hedefledim. 5.haftasında giriyorum;Mevcut kilom 74+ Testo cypionate 400mg Boldenone 500mg alıyorum. Günlük olarak Turinabol 30mg alıyorum. Testo ve boldeyi doz artırmadan kür sonuna kadar aynı tutmayı düşünüyorum.Ancak turinabol konusunda emin değilim.Elimde hala 110x10mg turinabol mevcut.Günde 3 tane aldığım için kür başından 9hafta boyunca turinabol kullanmış olacağım.Aslında karaciğer toksisitesi dianabole göre daha az olduğu için kür planlamasında sorun olmayacağını düşündüm.Tabii ki aklımda toksisite açısından hep soru işareti kaldı.Araştırmaya devam ettikçe 30mg'ın yetersiz olduğunu en az 50lerin üstü görülmeli şeklinde bilgiler edindim.Sizce turinabolu 9 hafta boyunca 30mg mı almalıyım yoksa 5.haftadan itibaren dozunu artırarak daha kısa sürede mi bitirmeyi hedeflemeliyim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×