Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Rota

Üye
  • İçerik sayısı

    725
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Günler

    14

Rota kullanıcısının son zaferi 18 Ocak 2023

Rota en beğenilen içeriğe sahiptir

PLATFORM TECRÜBE PUANI

225 Mükemmel

1 Takipçi

Rota Hakkında

  • Yaş 23
  • Derece
    Saygın
  • Doğum Günü 13-06-2000

Platform İstatistikleri

  • Yaş 23
  • Bizi nasıl buldun?:
    <p> Savunma Sanayi Uzmanı </p> <p> -Defence Expert- </p> <p> <em style="background-color:#18191c;border:0px;color:#dcddde;font-size:14px;padding:0px;vertical-align:baseline;">"Allah'ın korumadığını çelik yelekler mi korur? Allah'ın korumadığını güzel dualar mı korur?</em> </p>

Profil Bilgileri

  • Yaş 23
  • Meslek:
    Sağlıkçı
  • Cinsiyet:
    Erkek

Güncel Profil Ziyaretleri

649 profil görüntüleme
  1. Anksiyete

    Aktif olamıyorsun bro bu aralar. ..... son video en yeni yorum filtrele ig.
  2. Bu markayi hiç bir yerde duymadim

    Aga seruma c vitamini artı antibiyotik serum ben öyle kurtuldum. Hapla uğraşma eczanede ucuz acilde yaptır bir haftada makine olursun.
  3. Bu markayi hiç bir yerde duymadim

    Haha testo dışı gerçek ilaç bulamaz oldum aylardır kriz geçiriyorum orjinal deca bulursam gözüme değil kasıma vereceğim.
  4. Bu markayi hiç bir yerde duymadim

    Rusdan kıvırcık afroya geçmek gibi.
  5. Bu markayi hiç bir yerde duymadim

    Saçmalık değil fantezi olur
  6. Bu markayi hiç bir yerde duymadim

    İyi bakalım. Deneriz.
  7. Bu markayi hiç bir yerde duymadim

    Dediğim gibi yanlış hamle yaptın. Biraz beklesen daha iyi olabilirdi. Bende araştırıyorum dolu tren. Ancak SP bu aralar sahtesi çok ZPHC ile arasında kalman ayrı dert. Umarım çalışır ürünlerin.
  8. Bu markayi hiç bir yerde duymadim

    Büyük hata yaptın.
  9. Bu markayi hiç bir yerde duymadim

    Hadi be... Ne alacağız bro o zaman
  10. Bu süper taşikardi. DNP yüzünden başıma geldi. O gün bu gündür 200mg kafein bile beni korkutuyor. Neredeyse hiç kafein tüketmemeye çalışıyorum. Olay kalp krizi değil. Bu olaydan sonra eko çektirmenizde fayda var.
  11. Bu markayi hiç bir yerde duymadim

    Burak Hocadanal onda sp tren var. Ben bir ay içinde alacağım.
  12. Ne yaptıysam ruh halimi düzeltemedim

    Elbette bir miktar olur. Beslenme ile minimale indirebilirsin bu durumu.
  13. L citrulline ve citrulline malat

    Ocean falan uzak dur kingsize kullanıyorum. Bütçeme hitap ediyor ve forumda ki bir çok arkadaş tercih ediyor.
  14. L citrulline ve citrulline malat

    Valla bu genetiğe dayanıyor. Arkadaş saf l sütrülin kullanıyordu dehşet verim alıyordu yanımda. Damarları bariz çıkıyordu, pump etkisi çok iyiydi bende tık yoktu. Malat bende güzel çalışmıştı. (10 gram) Arjinin bana iyi tepki veriyor. Malatlı versiyonunu kullanıyorsun yüksek doz kullanmalısın. Düşük l sütrülinin tepkisi tamamen az. Malat formuda çevremde ki bir çok kişi tarafından seviliyor. Anapolonu ezip sitrülin malatla karıştırıp kullananları biliyorum. Aralarında ciddi farklar var bilimsel olarak: Atp üretimini yüzde 30 la 40 arasında artırıyor, anti-katabolik etkisi az çok var (takviye kadar) ayrıca boşalan ATP sistemin hızlı reset olmasına yardımcı oluyor. Bütçem olsa kullanacağım 3 takviyeden biridir.
  15. Ne yaptıysam ruh halimi düzeltemedim

    Güvenli kullanım diye bir şey yok. Doğru kullanım var. Kür yapacaksan en 3 ay yapıcaksın. Kısa ester ilaçlarla belki 2 ayda definasyon yapabilirsin. Kullandığın ilaçlar, dozları, beslenmen genetiğin güvenli kullanım süreni belirler. PCT de yağ kaybı neden söz konusu olsun? Bunu neden soruyorsun ona göre cevap vereyim.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×