Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

libraros

Üye
  • İçerik sayısı

    12
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

0 Nötr

libraros Hakkında

  • Yaş 24
  • Derece
    Yeni Üye
  • Doğum Günü 30-09-1999

Platform İstatistikleri

  • Yaş 24
  • Bizi nasıl buldun?:
    <p> 23 yaşında üniversite öğrencisiyim. 4 yıldır doğal vücut geliştirme ile uğraştım ve sakatlanmalar sonrasında iyileştirmeyi hızlandırmak için ilk kürüme girdim </p>

Profil Bilgileri

  • Yaş 24
  • Meslek:
    öğrenci
  • Konum:
    sakarya
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Zirve haftası için kondisyonlama

    Merhaba, deneyimlere amacı ile girdiğim definasyonumu bitirmek üzereyim, sadece 2 haftalık bir keto sureciydi ve şimdi çıkarken ne fazla sulu ne de düz duran kaslar istiyorum, karbonhidrat ve glikojen ne kadar yüklemem gerektiğini genel olarak bilsem de sodyum ve potasyum konusunda cahilim, yarışmacı büyüklerim yardımcı olursa sevinirim malum bilimse literatür fazla yok bu konuda @rastlantisal
  2. Kür devam etmeli miyim yoksa internete mi güvenmeliyim

    E.E bu site ile alakasız birisi ve pek bilinmemiş.
  3. Merhaba, 5.haftasını doldurduğum testo bolde küründeyim fakat tedarikcim bana sahte bpc 157 kakalamaya çalıştı ve testesteron bile almaya guvenemiyorum, zaten exbiotech markaydı ama tahlillerde sağlam çıktığı için başlamıştım, sizce kürü tamamlama pahasına başka tedarikçilere güvenmeyi riske etmeli miyim yoksa kürü bitirmeli miyim. Hali hazırda güvenilir bir kaynağım yok.
  4. Ödem miktarı neye göre değişir?

    az önce vurdum elimden gelen herşeyi en iyi şekilde yaptım ve en son emjeksiyon bölgesinin yakın etrafına hirudoid forte sürdüm az miktarda eğer gerçekten bu da işe yaramazsa değiştiriceğim.
  5. Ödem miktarı neye göre değişir?

    şu son çare forumdan aldığım tavsiyeleri de denedikten sonra yanıt alamazsam öyle yapıcağım zaten 10 ml şişem bitene kadar 2 hafta var
  6. Ödem miktarı neye göre değişir?

    Ağrıdan kastınız enjeksiyon sırasında mı sonra mı. ayrıca uzun sürdüğüm için enjeksiyonu yaparken hareket de ediyorum.
  7. Ödem miktarı neye göre değişir?

    mantıklı aslında. değiştirmeyi deniyicem . teşekkürler
  8. Ödem miktarı neye göre değişir?

    üretim yapıldığı için lab dedim yoksa gerçekten merdivenin altında bir yer olsa şaşırmam
  9. Ödem miktarı neye göre değişir?

    Exbiotech marka fakat markanın bir önemi olduğunu sanmıyorum merdiven altı nasılsa Kocaelinde bir labaratuarda yapılıyor. Bu kişilerden almamın tek sebebi ben doğal yaparken gym buddym girdi ve kan tahlillerine kadar her şey verimli ve olumlu geçti.
  10. Ödem miktarı neye göre değişir?

    Merhabalar. 3. haftasına girdiğim kürümde haftada 500 testo enanthate 400 bolde vuruyorum haftada iki kere olacak şekilde de enjeksiyon yapıyorum. Eskiden Sustanon kullandım 8 hafta kadar ve şu an kullandığım kadar ödem yapmıyordu ve bu benim ilk eczane harici kürüm doğal olarak da kafamda soru işaretleri kavruluyor sürekli. Geceleri deli terliyorum kalçamın üstüne yatmam imkansıza yakın oturmam ise imkansız. Kolonya ile öncesinde sonrasında enjeksiyon alanını sterilize edip 2 ayrı iğne kullanıyorum hatda bir önceki enjeksiyonumda da evigen aldım 0.8ml ilave etdim iğneye fakat ödem hala oluyor hala deli seviyede. Sizce nedenleri ne olabilir yağlılık saflık oranı nasıl etkiler, sizin tecrübenizde benzer şeyler oldu mu ?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×