Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

wewj

Üye
  • İçerik sayısı

    11
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

0 Nötr

wewj Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Platform İstatistikleri

  • Bizi nasıl buldun?:
    <p> 18 yaş 2 yıl natural sporcu </p>

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    öğrenci
  • Konum:
    istanbul
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Küre girmek istiyorum

    testo kullanımından kastın enanthat mı?
  2. Küre girmek istiyorum

    kür bitiminden sonra kazandığım kas kütlesi ve gücün ne kadarı gidecek ve sonrasında nasıl bir izlenim göstermeliyim hocam?
  3. Küre girmek istiyorum

    sustanonda kullanmam gereken karaciğer koruyucu ilaçlar veya pct filan nasıl olacak acaba ayrıntılı bilgi alabilir miyim? kullanımdan sonra bıraktığımda doğal testomda bir sıkıntı olacak mı? kısa bir bilgi istiyorum
  4. Küre girmek istiyorum

    çok teşekkürler tavsiyelerin için sustanon primabalon ikilisi hakkında ne düşünüyorsun
  5. Küre girmek istiyorum

    öncelikle teşekkür ederim değerli önerilerin için hocam, peki tavsiye edebileceğiniz beni en az zarara uğratacak ve tatmin edecek eczane kürü öneriniz var mıdır?
  6. Küre girmek istiyorum

    gireceğim kür eczane kürü olacak zaten
  7. Küre girmek istiyorum

    daha ne kadar kas kütlesi ekleyebilirim kral nasıl boş yani
  8. Küre girmek istiyorum

    ben küre girmeyi kafama koydum, salonda tek amacı para kazanmak olan insanlar yerine buraya gelip gerçekten bilgi sahibi ve iyi niyetli abilerime danışma kararı aldım. tek isteğim vücudumu en az yoracak beni tatmin edebilecek kür kombinasyonu tavsiyesi vermeniz teşekkür ediyorum.
  9. Küre girmek istiyorum

    2 sene önce spor yapmadığım çiroz olduğum dönemlerden fotoğraflar 16 yaşındayım bu fotoğraflarda
  10. Merhabalar değerli abilerim, hocalarım. 18 yaşındayım 2 yıllık natural sporcuyum. Bu spora başlamadan önce 55 kg 180 boya sahiptim, bugün 88kgyim ve 183 üm ev yemekleriyle kilo alıp 1 yıl kadar evde 1 yıl kadar aralıklarla spor yaptım alt yapım mevcut. Küre girmek için ilk adımı atmak için buradaki değerli abilerimin yorumlarıyla yola çıkmayı düşünüyorum. Kürler hakkında genel bir bilgiye sahibim zararlarını ve ne yapacaklarını biliyorum. şu ana kadar sadece creatine bcaa ve omega 3 multivitamin kullandım. Kür bitimine kadar beni tatmin edecek kadar gelişme sağlayacağım, vücudumu en az şekilde zarara uğratacak ilaçları ve kullanacağım dozları tavsiye niteliğinde yazarsanız sevinirim, eczane ilaçları olması güvenilirlik açısından benim için daha iyi olabilir, formumu şuraya bırakıyorum.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×