Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

portraitspublic

Üye
  • İçerik sayısı

    9
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

1 Nötr

portraitspublic Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Platform İstatistikleri

  • Bizi nasıl buldun?:
    <p> amatör  </p>

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    öğrenci
  • Konum:
    yurtdışı
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Kan tahlili sonuclari (dusuk t3 ve d vitamini)

    Anladim normal yani bu t3 seviyesi cutting yaparken. 20 den 16 ya normal dustum de bir esik var asamadim bir turlu
  2. Kan tahlili sonuclari (dusuk t3 ve d vitamini)

    Selam arkadaslar Suanlik kurdeyim elimde clen proviron ve testo var. Kan tahlili sonuclarimi asagiya birakiyorum. Yorumlariniza ihtiyacim var, ne yaparsam yapayim bir turlu belirli bir yag kutlesinin altina inemiyorum. Gunluk 1700 kalori civari beslenme ve 200gr protein dahil. Bunun ustune clen de var ama gobek ve yanlardaki yaglar bana misin demiyor. Suanda yag oranim %16 civari, amac %12 civarina dusmek. Sizce bunun asil sebebi dusuk T3 seviyem midir? Bunun bir cozumu var midir? Yas: 30 boy 1.77 kilo: 74, biraz skinny fatlik bir durumum var.
  3. Elimdeki ürünlerle kür yapmama yardım eder misiniz?

    haftada 250 sustanon ile 2 aylık kür sonrası nolvadex(tamoxifen) harici bir pct yapmama gerek var mı arkadaşlar?(pregnyl tarzı) Sonuçta fazla bir rakam değil biliyorum aromatize oluyor bu sustanon. Cumadan cumaya sustanon Pazar ve Salı günleri 50mg propionat vuruyorum esterler arası dalgalanmayı önlemesi için. Yani toplam haftalık aldığım testo 350 denilebilir. 200 mg da rimabolon.
  4. Merhaba arkadaşlar, İlk kürüm olacak 6 ayda 15 kilo verdim ortalama fit atletik bir vücut yapısına sahip olmak istiyorum. Karın kaslarım gözüksün yeter modundayım yani. En üstteki karın kaslarım gözüküyor yağ oranım %18 civarı 1.76 boy 70 kilo Elimde 8 tane sustanon, 4 tane rimabolan ve 10 tane 50 mg ukrayna test propinat var. Ukraynadaki eczane ürünlerine erişimim var yurtdışında yaşadığım için. haftada bir sustanon vurmayı düşünüyorum hafta ortasındada dalgalanmayı önlemek için 1 adet testo 50 mg propionat yapmayı düşünüyorum ya da 3 günde bir 125 mg sustanon mu vurmamı önerirsiniz? Aynı zamanda testo seviyem çok düşük 200 lerde TRT tedavisi için verildi sustanonlar hazır vücut geliştirdiğim için içine rimabolan falan da ekledim.
  5. Ventolin tablet tedarik edememe

    Evet nefes sıkıntısı için kullanılabilir dediğiniz nebilüzatör ancak definasyon için malesef işe yaramıyorlar. Sadece oral tabletin definasyon kısmında kullanılması lazım çünkü karaciğer tarafından emilip sistematik etkiyi bu şekilde gösteriyor. Aşağıdaki arkadaş çok güzel açıklamış Albuterol(Ventolin) oral tablet ve inhibitör arasındaki farkı vs. 4:30 dan itibaren
  6. Ventolin tablet tedarik edememe

    ventolin istanbulda 3 ay önce bulmuştum ve şuan bitmek üzre elimdeki 100 tablet. Kesinlikle işe yaradığını söyleyebilirim ancak kalbimde bazen taşikardi yapıyor. Ritim bozukluğu da kesinlikle oluyor bir hızlı bir yavaş atıyor mesela. Belirli bir süre kullanılıp kesme taraftarıyım. Hatta bazen kalbimin bölgesinde ağrı yaptığı bile oldu. Clen bulmanızı tavsiye ederim yarıya bölüp kullanabilirsiniz.
  7. Kas içi enjeksiyon

    Ben kaloriye abanılması gerektiğini düşünmüyorum günümüz estetik algısı ile 20-30 sene önceki estetik algısı tamamen farklı. Günümüzde fit ve atletik vücutlar ön planda. Tabi insan nasıl iyi hissediyorsa öyle devam etmeli. Karın kasların gözüküyormuş ne güzel ve gitmiş.
  8. Pct gerektirmeyen definasyon

    clenbuterolla başlamanı öneririm. Diğer ürünlere şu aşamada bulaşmana gerek yok. Tablettir
  9. Virigen testocaps ?

    emilimi çok az gereksiz bir ürün. igneden korkan bu işe girmesin bence zaten okyanusu aşıp derede boğulmak gibi birşey.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×