Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Tsigalkokow

Üye
  • İçerik sayısı

    4
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

0 Nötr

Tsigalkokow Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Platform İstatistikleri

  • Bizi nasıl buldun?:
    <p> Kendi halinde </p>

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    Teksil
  • Konum:
    İstanbul
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Yaklaşık 3 yıl önce deca kullandım 4 kür geçmişim var.ortalama 10 hafta sürdü bu kürler.son kür bitiminden sonra 5-6 ay sonra sertleşme sorunları yaşadım pct yapmıştım fakat o dönem farklı rahatsızlarim olduğu icin tamamlayamamış tim.forumda gezerken @metinav ın düşük doz (12,5mg) çeyrek tablet klomen 40 gün boyunca kullandım iyi geldi fakat tesislerinin tam çalışmadığı kanaatindeydim ki testlerden de öyle çıktı.. En son temiz bir pct yapıp hgc kullandım.ovitrelle 2 doz ve 20-25 gün klomen 100 mg kullandim bı ay geçti üstünden ve güncel test sonuçlarım sertlik seviyesi sabah ereksyonu var fakat yinede cinsel gücümün düştüğünu görüyorum aşırı sert ereksyonlar herzaman olmuyor, libidom eskiye göre iyi fakat yinede düşük geliyor öneri ve tasviyelerinizi bekliyorum @rastlantisal @Askabar @galicik
  2. Iktidarsızlık ve sertleşme sorunu

    Kur öncesi yok ama bu test güncell
  3. Merhabalar değerli hocalarim ve arkadaşlarım.. 7 yıldan fazladır spor geçmişim var ve 5 kur gecmisim var geçen bir buçuk yıl önce bir kür yapmıştım pct sini Burak hocanin önerdiği şekilde bitirmiştim ama test vermemiştim pct den bı kaç ay sonra bı kaç hafta (tamamen kendi salaklığım) çok güçlü bir abimizle idman atacağımız için danabol kullandım aradan aylar geçti cinsel ilişki sırasında ereksyon,ve ikdidarsizlik yaşadım o dönem çok üstüne düşmedim zaten bu surede ekonomik sıkıntılardan spora vakit ayiramamistim yaklaşık 4-5 ay oldu sorun devam ediyordu 20-25 gün klomen kullandım peşine 15 gün tamoksifen kullandım tesislerim küçüktü büyüdüler fakat eski ikdidarima kavusamadim etkisi oldu ama sabah ereksyonu çok az yaşıyorum cinsel ilişki bı kere oluyor devamında sertleşme sorunu test sonuclarim şu şekilde.. @metinav gibi değerli hocalarımdan yardım istiyorum yaza düğünüm olacak nişanlımın haberi yok şuan başbaşa kaldığımda kaçacak yer arıyorum uzaklaşıyorum değerli yorumlarınızı bekliyorum esenlikler Kısa bir not eklemek gerekirse bu dönemde kilo aldım alkol aldım etkisi şayet çok büyük şuan spor hayatıma geri başladım alkolden uzak duruyorum kilo sorununu asacağım assadki bu değerler klomen ve tamoksifen kullandıktan bı hafta sonraki degerlerimdir

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×