Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Cnor4l

Üye
  • İçerik sayısı

    6
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

5 Nötr

Cnor4l Hakkında

  • Yaş 32
  • Derece
    Yeni Üye
  • Doğum Günü 23-08-1991

Profil Bilgileri

  • Yaş 32
  • Konum:
    İstanbul
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Ödem

    Farklı bir bölge tercih et ve ödemli bölgeye(yakınına) evigen- bepanthen karıştırarak uygula. Hirudoid jel sür, geçecektir. Duş alırken ılık suyla masaj yapabilirsin. Sürekli aynı bölgeye enjeksiyon uygulamaya devam edersen sorun büyuyecektir, biraz dinlendirmek lazım. Omuzdan devam edebilirsin kısa kahverengi iğne ucu ile. 0.5 evigen ile karıştırarak. Çok zor geçecektir içeriye çok yağlı ama yapacak bir şey yok.
  2. Eczanelerde genetropin yok

    Ne demek, rica ederim. 1 tl inmem olayı çok itici gerçekten. Bence de kazandırma ve arayışa devam et. Elbet bütçene ve aklına, mantığına uygun bir durum yaratacaksındır. Ben böyle eczaneler gördükçe, ağrı kesicide bile muadil kabul etmeyen ya da eczanelere saygı duymayan hastalara hak veriyorum. Fakülte ve eczane çoğalınca yamyamlığa ve komple esnaflığa evrildi iş. Depolarda bulunmama durumu doğrudur ama elinde olan bir insanın o kadar adet ilaçta indirim yapmaması gerçekten şaşırtıcı. Belki muvazaa bir eczane olabilir ki bu tür yerler çok fazla ve sıkı denetime sokulurlar bezdirme politikası olarak. Dolayısıyla her yedileri naneyi kayıt altına almak isterler. Ben kendime sustanon bulamıyorum mesela küre girebilecek kadar. Elimde bir rimobolan var karşılıklı rakı içiyoruz. Maalesef durumlar böyle.
  3. Eczanelerde genetropin yok

    Tanıdık, samimi bir eczane bul. Toptan alırsan ve elinde yeteri kadar Genotropin varsa kalem başına 200 lira koymak ister ki hakkıdır. Kurum iskontosu yazar fotoğraflarda görmüşsündür, o SGK'nın ödediği fiyat üzerinden eczaneye reçeteli ilaçtan gelen paranın indirimidir. Yani depocu fiyatı 1021 TL gösterir, pasif ilaç değilse SGK'nın ödediği fiyattan indirim yapılır. Fatura fiyati 735 + KDV olur. Eğer eczane olarak biz bunu resmi reçeteli satarsak karımız ithal ilaçlarda yüzde 14. Amaaa eğer elden veriyorsak 795 TL'den itibaren verdiğimiz her lira artıdır. 1000-1100 lira civarında bulursan al. 900'den veren eczane değildir muhtemelen, riske girme. Depodan çözüyorsa depo ismini öğren araştır. Telefoncu faturayı eczaneye kestirir, 795 TL'den açılır. Çok fukara eczaneyse 100 tl koyar ki o fukaralıkta bir eczaneye o kadar yüklü Genotropin sağlanamaz, ayrı mesele. 895 TL olur. Arabacı kalem başı 50 tl koyar, 945 TL. Sana veren arabacıysa bu şekilde, bir vasıta daha koyarsan, matematiği bu kadar basit. Telefoncu kazanmadı bile bu hesapta mesela. .
  4. Eczanelerde genetropin yok

    Merhaba hocam, eczaneye de gelmiyor maalesef. Ben kendim kullandığım için depolamıştım. Arada çıkar, arada kaybolur. Şu anda Vermidon yok mesela depoda, eczaneleri suçlayan insanlara prim vermeyin, eczane malı satmak ister. Kimse sermayesini tasmaya takmaz.
  5. Eczanelerde genetropin yok

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×