Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Cemil

Üye
  • İçerik sayısı

    5
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

0 Nötr

Cemil Hakkında

  • Yaş 22
  • Derece
    Yeni Üye
  • Doğum Günü 11-10-2001

Profil Bilgileri

  • Yaş 22
  • Meslek:
    Öğrenci
  • Konum:
    Mersin
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Biotech pharma

    Biraz daha detaylandırır mısınız ? Çalıştığını gören tanıdıklarınız var mıdır Yanı bildiklerinizi biraz daha açarsanız beni aydınlatmış olursunuz
  2. Biotech pharma

    Öncelikle Abi şuan elimde sadece tablet olanı var enjeksiyon ilaclar hocamda değişim ise açıkçası beni taniyanlar çok iyi bir değişim göremedi kilom 88 den 95 e kolum 39 dan 42 ye omuzum 127 dan 140 a gogusumde galiba 110 dan 120 ye belim 88 den 95 e doğru geldi ama tanıdıklarım her vuruşta 3 aldığına göre 3 günde vurduguna göre ve tren kullanmana rağmen bu kadar az gelişmemeliydin dedi hocam ise bu sihirli deynek değil onlar daha önce kullanmamış bunu sihirli deynek sanıyor dedi 1 tane daha önce kullanmış bir hocam ve kullananlarida yakından görmüş olan hocam cemil bu çokta iyi bir gelişme değil dedi hatta bu ilaçlar boş olabilir dedi olaylar böyle hocam saygılar hayırlı akşamlar.
  3. Biotech pharma

    Abi testo 250mg diye biliyorum dolar 12 iyken tren uzun estere 450 lira vermistim 15 lira iken anapolona 50mg ve 50 tanesine 500 lira vermistim şuanda hatırladıklarım bunlar
  4. Biotech pharma

    Abi 3 aylık 2 ay bulk 1 ay definasyon kürü için 3600 verdim dolar 9 larda iken içeriği tren uzun ester ,deca ,test uzun, sonra abi dolar 15 lerdayken 1900 lira 1 ay daha bulku uzattım bu arada abi 1 haftada üç gün vurmaya başladık o yüzden 2 aylık bulk kürü hemen hemen 1 ayda bitti o yüzde uzattım onuda dolar yukseken 1900 e uzattım 1 aylık için fiyatlar budur abi.
  5. Biotech pharma

    İyi günler ben nerdeyse 7 haftadır biotech pharma kullanıyorum fakat hicbir yerde bununla ilgili bir bilgi göremedim buradaki kıymetli ve bilgili abilerim veya ablalarım bu konuda yardımcı olursa sevinirim güvenilir bir marka mıdır? daha önce kullanan oldu mu ? Almanya Menşeili olduğu söyleniyor güvenilirliğini bilmiyorum sizce doğru mudur ?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×