Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Sarms

Üye
  • İçerik sayısı

    5
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

0 Nötr

Sarms Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    Öğreni
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Cevaplarınız için çok teşekkür ederim.Son olarak bir tablet cabaser yeterli olur mu?Yoksa bütün ilacı mi kastettiniz
  2. E nabızda sadece bu değerleri görebildim lh fsh e2 değerleri yok maalesef.Urolog isteğiyle hormon testi istemiştim.O değerleri görmek için ayrıca belirtmem mi gerekirdi
  3. Oncellikle merhaba daha önce forumda böyle bir konu açmıştım.Sonunda hormon testimi yaptırdım ve sonuçlarım çıktı.Sonuclarimi inceleyerek pct tavsiyesi vermenisi rica ediyorum.Ayrıca düşük libido ve ereksiyon sorunum devam ediyor. ttps://peptidturkiye.com/forum/topic/8246-sahte-sarms-etkisi-ve-pct-önerisi/
  4. Sahte sarms etkisi ve pct önerisi

    Ürünü 600 tlye aldım.Three Pharma etiketi var.Ostarine istemiştim mk 677 ostarine mix yollamışlar.Yarim doz bir günle böyle bir şey olmasına ben de anlam veremedim belki de psikolojik sebeplerden kaynaklanıyordur olamıyorum.
  5. Tanıdık vasıtasıyla aldığım ostarine'i sadece 1 gün ve yarim doz kullandıktan sonra gün boyunca testislerde bir gariplik hissettim ve sertlesmede bir sıkıntı olduğunu fark ettim.Tam olarak erekte olamıyorum.Benim sorum sizce sadece 1 gün yarim doz aldığım tahminimce prohormon olan bu şey yüzünden pctye ihtiyaç duyar miyim?Yoksa vücut kendiliğinden toparlar mı toparlarsa ne kadar sürer?Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×