Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

badici45

Üye
  • İçerik sayısı

    4
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

0 Nötr

badici45 Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    Öğrenci
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Küre girmeli miyim? (fotoğraflı)

    8 yumurta 400 g tavuk gogus 200 g uskumru 50 gram lor 200 g basmati 400 g haslanmis patates 50 gram yulaf su anlik karb ve protein kaynaklarim bunlar bunlarin yaninda zeytinyagi ceviz yiyorum sebze yesillikte var fakat tek sorunum 2. öğünden sonra hatlar kapaniyor sanki vucuduma bir seyler oluyor halsiz bitkin hissediyorum bu da moralimi bozuyor
  2. Herkese merhaba iyi forumlar 3 yıl güreş ile uğraşıp talihsiz bir olayın başıma gelmesiyle 130 kg civarlarına kadar çıktım daha sonra hızlı kilo vererek 70 lere indim daha sonra bir süre ara verdikten sonra 90 civarlarına kadar çıkıp şu an 78 kg deyim küre girip girmemek arasında gidip geliyorım sizce bu formla natural olarak mı devam etmeliyim yoksa küre girip öyle mi hacim koyayım bölge olarak itişlerim zayıf özellikle bench press 90 kg yapıyorum şu anlık ama db presste 40 40 la 2 set çıkartıyorum diğer yandan ise çekişlerim itişlerime göre daha kuvvetli b.row da 120 kg çıkartıyorum bacakta ise uzun zamandır squat yapmıyorum ama en son girdiğimde 135 kg ile yapmıştım güncel kilo 78 boy 1.77 kol soğuk 40 bel 83

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×